2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sorma sedeff yancak ocaktaki bende kaçtım sedef seninle daha işim bitmedi aklinialirimsmileaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisnaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknaniknanik

ben kaçıyom bayyyyyyyyyyyyyyyysenağlamasenağlama:a015::a015lumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

kalplerin üstündeki krizantem ney ya bitanem gibibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

nasilllllllllllllllllllllllllllllllllllll,:1shok:sen bana birseymi sordun yada,birseymi yazdin ben sana cevap vermedim,kusura bakma canim görmemisimdir.oluyor iste böyle seyler bende sedefi yanlis anlamistim.gebelikten.:CüvCüv:hepsi gececek.bu arada gecmis olsun.yalanci sancilar olabilir.

kız sedef ben dondon yemiyorum ki. ama hamileyiz şurda demesen olmaz mı mafoldumben

yangın var diye bağırak kaçarlardelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bencede cözüm bu olcak sanirim.
yangin var kacin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi ya gidinde bizde gidelim,klava:deminden beri topik issiz ada gibiydi,nerdeydiniz simdiye kadar.bizde gidiyoruz iste sedefle.karnimiz accokacimcoook

kalplerin üstündeki krizantem ney ya bitanem gibibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ne biliyomuusn canımmm adamı krize sokan kadın demek oo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy ne güldürdün beni yaaa delikafadulden

kaydirigubbakcemile5

ne biliyomuusn canımmm adamı krize sokan kadın demek oo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy ne güldürdün beni yaaa delikafadulden

evet tatlı krizine sokan cinsten sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayyyyyyyyyy çok mu oldum ne az gideyimde kafanız dinlensinbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismileakannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

neyse kızlar şaka bi yana ben çıkayım yolum uzun eşime yedirdiö yemeğini geç olmadan markete gitmemiz lazım ya inşallah yolda karnım sancımaz hemen kesiliyorum eskisi gibi yürüyemiyorum nedense hepinzi öptüm kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…