he valla bende hadi bas bas kaciyom ben.ac kalacaz bu gidisle
sorma sedeff yancak ocaktaki bende kaçtım sedef seninle daha işim bitmedi aklinialirimsmileaklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
nasilllllllllllllllllllllllllllllllllllll,:1shok:sen bana birseymi sordun yada,birseymi yazdin ben sana cevap vermedim,kusura bakma canim görmemisimdir.oluyor iste böyle seyler bende sedefi yanlis anlamistim.gebelikten.:CüvCüv:hepsi gececek.bu arada gecmis olsun.yalanci sancilar olabilir.ay of göbeğime bi sancı girdi yine
ben bacaklarımı uzatıp iş işleyecem biraz.
kimsenin üstüne gitme amaçlı söylemedim canım. hamileyken alıngan oluyoruz ister istemez boşuna alıngan olmasın diye söyledim. gerçi kanarya da bana cevap yazmıyo hiç ama neyse :)
buralardayım ben
bencede cözüm bu olcak sanirim.yangın var diye bağırak kaçarlardelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kız sedef ben dondon yemiyorum ki. ama hamileyiz şurda demesen olmaz mı mafoldumben
iyi akşamlar kıslar
kalplerin üstündeki krizantem ney ya bitanem gibibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
yesica hoşğeldin tatlım napalım valla bi mutfak bi pc başına koşuşturuyoruz sen nasılsın tatlım
kız sedef ben dondon yemiyorum ki. ama hamileyiz şurda demesen olmaz mı mafoldumben
bencede cözüm bu olcak sanirim.
yangin var kacin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hadi ya gidinde bizde gidelim,klava:deminden beri topik issiz ada gibiydi,nerdeydiniz simdiye kadar.bizde gidiyoruz iste sedefle.karnimiz accokacimcoook
sedf moralinizimi bozdu hemen pamiğe yollayın gel kız buraya kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :sm_cool:
banane senin yüzünden aklıma geldi bende emziriryorun bananedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ne biliyomuusn canımmm adamı krize sokan kadın demek oo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayyy ne güldürdün beni yaaa delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?