2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay bilmiyorum ki canım. midem de çok yanıyo. çok güçlü itiyo. karnım yamuluyo sancı giriyo göbeğimin üstünden bilmiyorumkismile

canım şu mide yanmasını bulantısını ve daha beterini son 10 gündür çekiyorum. o normal. benim eşim doktorumla görüştü midesi bulanıyor eşimin dedi. doktor da sadece o değil çıkarsa da normal demiş. sabahları gözümü banyoda açıyordum. boğazım tahriş oldu ya. ben 2 gündür biraz daha iyiyim. şu sancı dediğin geçenkilere benziyor mu. gerçi ona kasılma demiştin değil mi? bebiş çok mu hareketli. tekmeler de sert belki.

tekmeler ser olmasına karşın bi de benim bebiş hala takla atıyo. kafası aşağıdan mideme kadar gidiyo taş gibi sürüne sürüne. elini koysan anlarsın tala attığını. zaten karnımın yamulmaları çok belirgin. anlık sancılar giriyo böyle dönerken. ya da aynı yere ikinci sefer vurduğunda. sanırım yarın doktoruma gidicem içim rahat değil çünkü kasık ağrım da tek bacak üstünde durduğumda sancıya dönüşüyo. ayakkabımı bile kendim giyemiyorum

:roflol: canım ya. yaramaz canım seni böylesine rahatsız ediyosa git mutlaka doktouna. bişey yoksa da için rahat eder en azından

biz geldik gezmelerden:)

ay bilmiyorum ki canım. midem de çok yanıyo. çok güçlü itiyo. karnım yamuluyo sancı giriyo göbeğimin üstünden bilmiyorumkismile

ben de hareket konusunda benzer şeylerden şikayetçiyim kızlar,hareket ederken resmen derimi sıyırıp geçiyor,öyle garip şekiller çıkıyor ki,kocam yeraltı canavarı iş başında diyor:)))) canım yanıyor valla..bir de bu hareketler essnasında mideme saldırdığı için mide asidim ağzıma geliyor..
ama çok şükür bulantı falan yok..yesicacim sabah yataktan kalkmadan kraker yeme olayı var ya,onu denesen belki işe yarar canım ya :teselli:

ayakkabımı giyememek bana çok koyuyor,çorap giyerken bile zorlanıyorum,penguen gibi oldum yaa:))

:lepi:delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:lepi::lepi::lepi::lepi:

ben kızarmış ekmek ve galeta yiyodum hafifletiyo bir zamanlar yanizemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus

tuzun kuru,bizle dalga geçersin tabi sedef hanımmm klava: :roflol::roflol:

kızım senin tuzu kuru olmana ne kaldı tuzu yaşdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

yesica gelseydi magnum boğazımdan geçmiyodelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:hooray::içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:

esra o kraker olayı ilk 3 ay çok işimi gördü. ama şimdiki bulantılarımın sonunda ne oluyor tahmin ett ööööö ilk aylarda böyle çıkarmamıştım

he valla,haziran sonu doğuracaklar düşünsün delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

gene tv ye mi daldı bu cadılar acaba klava:
yesicaaaa çık ortaya :)

esra o kraker olayı ilk 3 ay çok işimi gördü. ama şimdiki bulantılarımın sonunda ne oluyor tahmin ett ööööö ilk aylarda böyle çıkarmamıştım

kızlar çok fena bi ağı geldi uzanıcam. takipteyim sizi. ama eğlip yazamıyorum

allah allah canım çok ilginç,bi çözümü olmalı mutlaka,yazzık sana :teselli:
doktorunla tekrar ciddi ciddi konuşmalısın..
belki bir ilaç falan tavsiye eder..
dinlen biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…