esra o kraker olayı ilk 3 ay çok işimi gördü. ama şimdiki bulantılarımın sonunda ne oluyor tahmin ett ööööö ilk aylarda böyle çıkarmamıştım
pamiiiiiiiiiiiiiiiiiiik beni yakalayamaz kiolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmilelülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
okadar kraker aldım ama hi,ç b, tanesin doğru dürüst yiyemedim hepsi ziyan oldu okdar kustum okadar aç kaldım ama yinede yiyemedim o krakerleri şimdi yeniden baş gösterdi bulantlarım yine getirseler yinede yiyemem ya nasıl yiyosunuz kuru kuru onu benim boğazmdan hiç geçmiyordu ağzımda büyüyordu lokma
bende mutfağın önünden geçeyim doğru lavaboya koşardım kız ben 2 ay resmen aç susuz yattım canımın içi baktı beee hiiiç kalkamıyodum rengim sapsarıydı annem gelemiyodu başında 4 tane erkek vardımafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
pamiğe bak gitti:mymeka:mymeka::mymeka:
senin sadece rengin atmış benim tansiyonda yerlerdeydi şarhoş gibi geziniyordum sağlık ocağındakş kadın şaşırıyordu her seferinde tansiyonumu ölçükten sonra git yat gezinme diyordu ayy hatırlamak bile istemiyorum o günleri kabus gibiydi ya yesen bi dert yemesen bi dert su bile içemiyordum ya :bbo: neyseki o günler geride kaldı şimdi de ara sıra bulanıyor ama eskisi gibi değil. İkinci çoxuktatamı böle olucak diye çok tedirgin oluyorum gerçi ikinciyi yapmaya bi daha cesaret bulursam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hemen arkamdan konuşma kız burdayız nereye gidicezz alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ben ikisindede böyle oldum kızım beni doktor görseydi kesin hastahanede yatırıp serum takardı inanki hiiiiiç halim yoktu ayağa kalkmaya eşim bakıyodu ama bi, erkek nasıl bakar adamcağızım elinden geleni yapıyodu ağzıma ne alırsam hemen lavaboya offfffffffffmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
seni takipteyim dayanamıyorum diye bi topikteydin :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
ben suyu bile kusuyordum peki ikinci çocuktata aynısımı oldu bilmiyorumkismile
kaç sayfa açık benim ekranımda sen biliyomusun laelaelaelaelae deli yaaa lülülülülülü sen üşenmeyip benim profilime girip nerdeyim onamı bakıyorsun aayyyy kız senden korkulurrrrrrrrrrrrrr cadı seniiiiiiiiiiiiiiiiiilmaz: lmaz: lmaz: klava:
birinci gene bu kadar değildi o zaman istanbuldaydık annem bakıyodu kızımı burda doğurdum balıkesirde gurbette her insan 1. 2. farklı yaşarguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
pamik pantolon işini ne yaptın:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?