2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya insan hiç gebe bir bayanın yanında öyle davranır mı? Sen bebişin için sakın kalmaya bak ğzğlme demek kolay gerçi bize ama sabır demelisin ne yapalım..

Ben uzak yasıyorum 10 saat aramız yazın geliyorlar 10-15 gun kalıyorlar son günleri artık içim sıkılıyor.. ki benim kayınvaldem ne yemek yaptırır bana ne temizlik buna ragmen ben evde yalnız olmayı istiyorum. Ne bileyim eşine anlatsan konussan

aslında doktora söylemek fikri cok mantıklı geldi bana

selam kızlarrrrrrrrrrr biz geldik kızımlaaaa

ablaları kızıma bugun nemlendirici losyonlar kremler emzik biberon bezzz diş kaşıyıcı :D mendil sampuan pudrala aldık ayyy nerde luzumsuz doldurdum metro crashlar indirim yapmısss

Canim hosgeldiniz prensesinde sende a.s.
Ne guzel alisverislerini yapmissin canim ama alisverise ciktinmi eksik bitmek bilmiyo.Ben ogluma daha kiyafetten baska bisey almadim ya.Ne sampuan ne emzik doguma yakin cikip toptan almak istiyorum bende hepsini.Zaten burda nereye gitsen ayni fiyat o yuzden arastirma yapmama gerek yok.Nuk tan alirim herseyini boshayallersmile

blac hayırlı olsun canım. sen şampuanı pişik kremini falan ne marka aldın peki? ben bi iki marka arasında kaldım da

kız ne pişik kremi gııııı bakalımda oluyomu ben oğlumda pişik nedir bilemedim kızımda öğrendim:uhm:

Offf bi ana kuzusu es örnegi daha.Benimkide ayni canim siz gene sadece hafta sonlari gidiyomussunz.Biz esimin calismadigi gunlerde her aksam ordayiz seni cok iyi anliyorum.Ama ben yatili falan kalmam yemegimi yer cayimi icer kalkarim o zaman dilimi icinde bile zor duruyorum orda.
Esin evi annemlere tasiyalimmi diyo anlamadim ufacik bebekle napicaksin ust iste ayni evdee aman allahim sakin kabul etme sakin kavga ederseniz edin ilerde cok pisman olursun tasinirsannn kafamçokkarıştı

yaa ne tasinmasi beni oldursun daha iyi.onlarin yasadigi yerle bizim yasadigimiz yer birmi?
ben burda canim sikildiginda cikiyorum geziyorum,magazalar,cocuk parki,metro ve s, ve s hepsi burnumun dibinde. ama dusunun oyle bir yer ki orasi bana disari cikmaya izin bile vermiyor.ornegin bakkaldan ekmek almak bile yasak.yani kucuk kasaba,koy gibi bi yer...

canım ya insan hiç gebe bir bayanın yanında öyle davranır mı? Sen bebişin için sakın kalmaya bak ğzğlme demek kolay gerçi bize ama sabır demelisin ne yapalım..

Ben uzak yasıyorum 10 saat aramız yazın geliyorlar 10-15 gun kalıyorlar son günleri artık içim sıkılıyor.. ki benim kayınvaldem ne yemek yaptırır bana ne temizlik buna ragmen ben evde yalnız olmayı istiyorum. Ne bileyim eşine anlatsan konussan

aslında doktora söylemek fikri cok mantıklı geldi bana

eh iste...davrandi.o gunden beri pek konusmuyorum zaten kendisiyle de.ama kayinvalidem iyi insan gercekten,Allah biliyor ya,yalan soyleyemem,bize geldiginde e ben oraya gittigimde de is yaptirmaz bana.ama ev ustune ev kurulmaz...
dr isini ben de dusunmustum onceden...gelecek hafta kontrolumuz var.onceden konusucam aklinialirimsmile
Sedef cok haklı canım kavgayı şimdi yap ileride rahat edersin..

aynen...katiliyorum

selam kızlar net gitti yine. az önce geldi. bu topik bağımlılık yapıyo :)

Hosgeldin canim yeniden...
Sampuandada kremdede penaten tavsiye ederim.Oglum 3 bucuk yasinda hlae penatenin bebek sampuanini kullaniyorum bayanssulusmile

yesica şimdi çay içiyom yanında ne var biliyon mu senin bugün yapamadığından:roflol:

Canim hosgeldin sende mi haziran ayi annesinin:ecrin_bebek:
Eski arkadaslardan ben ve bir iki kisi kaldi.Ama bizler burdan yeniden guzel bi dostluk ve sohbet ortami kurduk eskisini aramassin kesinliklekaydirigubbakcemile5
Her zaman bekleriz senidee .a.s.

cok mersi valla cok güzel bir topik önceden yazmıyordum.sadece bir arkadasla aynı doktora gidiyorduk ona bir soru sormustum özelden ..izmir e gittim geldim topiktekiler yok olmus şasırdım :)

yaa ne tasinmasi beni oldursun daha iyi.onlarin yasadigi yerle bizim yasadigimiz yer birmi?
ben burda canim sikildiginda cikiyorum geziyorum,magazalar,cocuk parki,metro ve s, ve s hepsi burnumun dibinde. ama dusunun oyle bir yer ki orasi bana disari cikmaya izin bile vermiyor.ornegin bakkaldan ekmek almak bile yasak.yani kucuk kasaba,koy gibi bi yer...

eh iste...davrandi.o gunden beri pek konusmuyorum zaten kendisiyle de.ama kayinvalidem iyi insan gercekten,Allah biliyor ya,yalan soyleyemem,bize geldiginde e ben oraya gittigimde de is yaptirmaz bana.ama ev ustune ev kurulmaz...
dr isini ben de dusunmustum onceden...gelecek hafta kontrolumuz var.onceden konusucam aklinialirimsmile

aynen...katiliyorum

leyla kız sen hakkatten editörmüsünCADIARZU

Canim hosgeldiniz prensesinde sende a.s.
Ne guzel alisverislerini yapmissin canim ama alisverise ciktinmi eksik bitmek bilmiyo.Ben ogluma daha kiyafetten baska bisey almadim ya.Ne sampuan ne emzik doguma yakin cikip toptan almak istiyorum bende hepsini.Zaten burda nereye gitsen ayni fiyat o yuzden arastirma yapmama gerek yok.Nuk tan alirim herseyini boshayallersmile

canım burda cesit cok gercı esim çok kızdı eczaneden getirirdim ben dedi ama görünce dayanamadık annemle.. Aldıklarımın cogu emzıkler bıberon vs bebedor.. pişik kremleri ufacık seyler cok pahalı geldi walla bende 2 marka arasında kaldım o yüzden 2 sni de aldım Nivea ve
johnson's baby aldım

blac hayırlı olsun canım. sen şampuanı pişik kremini falan ne marka aldın peki? ben bi iki marka arasında kaldım da

canım nerelerdesin sen aynen topic bagımlılık yapıo hepinizi özledim bugun..
aldıgım markalar cok iyi mi bilmiyorum ama orada hiç duymadıgım bir marka vardı adını da unuttum çooookkkk pahalıydı mesela nivea pişik kremini 12 tl ye aldım o marka 19 tl idi daha küçük boyu birde..

Canim yurtdisinda nerde yasiyosun bilmiyorum.Bende yurtdisindayim Almanyada yasiyorum.Kayinvalidemle aramizda 10 dk mesafe var.5 senelik evliyim esimle 100 kere kavga ettiysem 90 i onun yuzundendir.
Kesinlikle simdiden tavrini koy tasinam de.Ilerde cok pisman olursun cok.Esinin böyle biseyi teklif etmesi bile hata hicmi dusunmuyor ya hadi seni birak kendisi nasi rahat edicek ayni evde.Sanirim bu yurtdisinda buyuyen erkeklerin hepsi ailesiine cokk bagli.
Doktorunla konus kesinlikle hatta kayinvalidem iyi demissin onlada konus anne ben tasinmak istemiyorum oglunla konus de belki o senden tarafa olurr belkii bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Back
X