Hala adet olmadım 😀 gece olurum diyordum olmamışım. Test alıp gelsem bu sıcakta, çıkmayınca da insan kendini tuhaf hissediyor ya. Ovülasyon testi almıştım kargoyu bile açmadan tatile çıktım alsaydım içinden bir iki gebelik testi keşke 🙈 olcam gibi ağrı var ama kesik kesik sürekli değil ağrı gidip geliyor.

Atmaz inşallah ya ben kocama keçiboynuzu alıp kaynatıcam her sabah taze siz de yapın bence, yine tüm tuşlara basıcam denicem bıkmıcam Allah büyük bir bakmışız olmuş ☺️
Keçiboynuzu ve değişik karışımlar yapıyoruz zaten sonra çiğ kabak çekirdeği felan

Kızlar günaydın sabah ilk idrarla ovu yaptım silikti dedim pik devam etse koyu olurdu ama sonra içime tekrar yapma isteği ile 1 saat sonra tekrar yaptım dünden daha da koyu cikti ben şimdi bu adamı nasıl kistiricam dünkü ilişki yetermi sabah sabah kalktım giyindim makyaj yaptım yaaa

Eklentiler

• 1000250782.webp
    1000250782.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 19
Hala adet olmadım 😀 gece olurum diyordum olmamışım. Test alıp gelsem bu sıcakta, çıkmayınca da insan kendini tuhaf hissediyor ya. Ovülasyon testi almıştım kargoyu bile açmadan tatile çıktım alsaydım içinden bir iki gebelik testi keşke 🙈 olcam gibi ağrı var ama kesik kesik sürekli değil ağrı gidip geliyor.
Hadi bi çılgınlık yap test al yap bizede at😍

Kızlar günaydın sabah ilk idrarla ovu yaptım silikti dedim pik devam etse koyu olurdu ama sonra içime tekrar yapma isteği ile 1 saat sonra tekrar yaptım dünden daha da koyu cikti ben şimdi bu adamı nasıl kistiricam dünkü ilişki yetermi sabah sabah kalktım giyindim makyaj yaptım yaaa
Bugünün aksamida var canim yumurtan catlamiyi galiba havuç ye bol bol bi an önce catlasin

Bugünün aksamida var canim yumurtan catlamiyi galiba havuç ye bol bol bi an önce catlasin
Kuzu yazlik evindeyim evin bütün odaları birbirini görüyor bugün annemler gelecek benimkide gece dönecek ev hiç uygun değil yani onlar aksam 8 de burda olsa 2 gün üst üste oldu adam hasta oldu😩 şimdi kaçar kesin benden vallahi bakim işte özlerim seni felan ayyyy halime yaaaa

Kuzu yazlik evindeyim evin bütün odaları birbirini görüyor bugün annemler gelecek benimkide gece dönecek ev hiç uygun değil yani onlar aksam 8 de burda olsa 2 gün üst üste oldu adam hasta oldu😩 şimdi kaçar kesin benden vallahi bakim işte özlerim seni felan ayyyy halime yaaaa
Ozaman bol bol havuç yede bi an önce çatlasın ki sperm 3 gün yasiyo ozaman bi şansın olur

Hadi ya inşallah gelmez benimde bugün regl günüm bakalim beklemedeyim
Hiç böyle olduğunu hatırlamam korunmasız ilişki kaynaklı bence değişiklikler oluyor. Gelirse bi anda gelir önden böyle leke falan olmaz ya. Ama geldi gibi karın ağrılarım onu gösteriyor. Moralim anlık bi bozuldu beklentiye girince böyle oluyor işte

Bugün ilişkiyi kaçırma canım kesinlikle bir şekil yapın 😅

Canım bence çektir. Ben temmuzda hsg çekildim adetimin son gününde. Birkaç gün sonra yumurtlama zamanımdı hiç korunmadım ve bütün günleri değerlendirdim. Tüplerim açıktı hsg temiz çıkmıştı. Ama eşimin sperm ve ultrason sonuçları kötü gelmesine rağmen şuan hamileyim. Ben hsg sayesinde olduğunu düşünüyorum
Anestezili miydi? Birde ben hsg istiyorum vs desem çekerler mi işte 😒
hayırlı olsun tebrik ederim🌺🌺

Anestezili miydi? Birde ben hsg istiyorum vs desem çekerler mi işte 😒

hayırlı olsun tebrik ederim🌺🌺
Valla dün bana çekmediler doktora muayene olıp tetkik yaptırmamızı istediler süreci baştan yaşayıp en son adım da hsg çekeceklermiş para tuzağı resmen devlette randevu avlıcam ben mecbur

Back
X