- 27 Aralık 2022
- 1.309
- 1.748
- 63
Salı benimde negatif çıktı canım adetin ne zamandı? Hayırlı olsun bu arada çok güzel maşallahSalı akşamı yaptım negatifti canım teşekürler ederimmmm rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salı benimde negatif çıktı canım adetin ne zamandı? Hayırlı olsun bu arada çok güzel maşallahSalı akşamı yaptım negatifti canım teşekürler ederimmmm rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah![]()
![]()
![]()
Hayat süprizlerle dolu hem iyi anlamda hem kötü anlamdaBenim ilk oğlum öyle olmuştu ama şimdiyse uğraş babam ugras![]()
Öylemi salıdan sonra hiç yapmadın mı? Belirtilerin falan var mıSalı akşamı yaptım negatifti canım teşekürler ederimmmm rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah![]()
![]()
![]()
Keçiboynuzu ve değişik karışımlar yapıyoruz zaten sonra çiğ kabak çekirdeği felanAtmaz inşallah ya ben kocama keçiboynuzu alıp kaynatıcam her sabah taze siz de yapın bence, yine tüm tuşlara basıcam denicem bıkmıcam Allah büyük bir bakmışız olmuş![]()
Hadi bi çılgınlık yap test al yap bizede atHala adet olmadımgece olurum diyordum olmamışım. Test alıp gelsem bu sıcakta, çıkmayınca da insan kendini tuhaf hissediyor ya. Ovülasyon testi almıştım kargoyu bile açmadan tatile çıktım alsaydım içinden bir iki gebelik testi keşke
olcam gibi ağrı var ama kesik kesik sürekli değil ağrı gidip geliyor.
Peçeteyle silince pembe hafif sulu leke geldi canım ya adet başı galiba ama devam etmedi çok az gördüm peçetede, sökülmedi herhaldeHadi bi çılgınlık yap test al yap bizede at![]()
Bugünün aksamida var canim yumurtan catlamiyi galiba havuç ye bol bol bi an önce catlasinKızlar günaydın sabah ilk idrarla ovu yaptım silikti dedim pik devam etse koyu olurdu ama sonra içime tekrar yapma isteği ile 1 saat sonra tekrar yaptım dünden daha da koyu cikti ben şimdi bu adamı nasıl kistiricam dünkü ilişki yetermi sabah sabah kalktım giyindim makyaj yaptım yaaa
Hadi ya inşallah gelmez benimde bugün regl günüm bakalim beklemedeyimPeçeteyle silince pembe hafif sulu leke geldi canım ya adet başı galiba ama devam etmedi çok az gördüm peçetede, sökülmedi herhalde
Kuzu yazlik evindeyim evin bütün odaları birbirini görüyor bugün annemler gelecek benimkide gece dönecek ev hiç uygun değil yani onlar aksam 8 de burda olsa 2 gün üst üste oldu adam hasta olduBugünün aksamida var canim yumurtan catlamiyi galiba havuç ye bol bol bi an önce catlasin
Ozaman bol bol havuç yede bi an önce çatlasın ki sperm 3 gün yasiyo ozaman bi şansın olurKuzu yazlik evindeyim evin bütün odaları birbirini görüyor bugün annemler gelecek benimkide gece dönecek ev hiç uygun değil yani onlar aksam 8 de burda olsa 2 gün üst üste oldu adam hasta olduşimdi kaçar kesin benden vallahi bakim işte özlerim seni felan ayyyy halime yaaaa
Ozaman bol bol havuç yede bi an önce çatlasın ki sperm 3 gün yasiyo ozaman bi şansın olu
Hiç böyle olduğunu hatırlamam korunmasız ilişki kaynaklı bence değişiklikler oluyor. Gelirse bi anda gelir önden böyle leke falan olmaz ya. Ama geldi gibi karın ağrılarım onu gösteriyor. Moralim anlık bi bozuldu beklentiye girince böyle oluyor işteHadi ya inşallah gelmez benimde bugün regl günüm bakalim beklemedeyim
Bugün ilişkiyi kaçırma canım kesinlikle bir şekil yapınKuzu yazlik evindeyim evin bütün odaları birbirini görüyor bugün annemler gelecek benimkide gece dönecek ev hiç uygun değil yani onlar aksam 8 de burda olsa 2 gün üst üste oldu adam hasta olduşimdi kaçar kesin benden vallahi bakim işte özlerim seni felan ayyyy halime yaaaa
Anestezili miydi? Birde ben hsg istiyorum vs desem çekerler mi işteCanım bence çektir. Ben temmuzda hsg çekildim adetimin son gününde. Birkaç gün sonra yumurtlama zamanımdı hiç korunmadım ve bütün günleri değerlendirdim. Tüplerim açıktı hsg temiz çıkmıştı. Ama eşimin sperm ve ultrason sonuçları kötü gelmesine rağmen şuan hamileyim. Ben hsg sayesinde olduğunu düşünüyorum
hayırlı olsun tebrik ederim
Evet canım anesteziliydi. Özeller de direk istiyorum diyince çekiyorlar ama devleti bilmiyorum yaAnestezili miydi? Birde ben hsg istiyorum vs desem çekerler mi işte
hayırlı olsun tebrik ederim![]()
Anladım canım teşekkür ederimEvet canım anesteziliydi. Özeller de direk istiyorum diyince çekiyorlar ama devleti bilmiyorum ya
Bizde yapıyoruz ya inşallah çabalarımız güzellikle sonuçlanırKeçiboynuzu ve değişik karışımlar yapıyoruz zaten sonra çiğ kabak çekirdeği felan
Valla dün bana çekmediler doktora muayene olıp tetkik yaptırmamızı istediler süreci baştan yaşayıp en son adım da hsg çekeceklermiş para tuzağı resmen devlette randevu avlıcam ben mecburAnestezili miydi? Birde ben hsg istiyorum vs desem çekerler mi işte
hayırlı olsun tebrik ederim![]()