Valla dün bana çekmediler doktora muayene olıp tetkik yaptırmamızı istediler süreci baştan yaşayıp en son adım da hsg çekeceklermiş para tuzağı resmen devlette randevu avlıcam ben mecbur
Bütün hormon testlerin vs yapıldıysa neden tekrar yaptırasın ki😒 insanlar gerçekten şaka gibi. Bende randevu alıp bi şansımı deneyeceğim

Sabah test yaptım ben yine negatif 5 gü var adete burdan dönmez artık

Kızlar günlerdir sizi takip ediyorum mutlu haberlerinizi görmek için bugün kendim üye oldum. Adetime 3 veya 4 gün var yumurtlama sonrasında 9 gün geçti az önce Novacheck markası ile test yaptım ve şu şekilde çıktı bi bakar mısınız lütfen ne yapmayalım sağlık ocağına gitsem cumartesi pazar sonuç çıkar mı ?

Kızlar günlerdir sizi takip ediyorum mutlu haberlerinizi görmek için bugün kendim üye oldum. Adetime 3 veya 4 gün var yumurtlama sonrasında 9 gün geçti az önce Novacheck markası ile test yaptım ve şu şekilde çıktı bi bakar mısınız lütfen ne yapmayalım sağlık ocağına gitsem cumartesi pazar sonuç çıkar mı ?
Sonuç nerde resim gozukmuyo ve şuan çok erken zaten çıkmaz olsada

kızlae yardımcı olurmusunuz temmuz 23 de adet gördüm yumurtlama testiyle yumurtlama anını yakalamak istiyordum ama 4 gündür testim hep pozitif cıkıyor hiç bi deneme olmadı gebelik için deneyimli anneler yardımcı olabilirmi

Eklentiler

• IMG_5178.webp
    IMG_5178.webp
    110 KB · Görüntüleme: 38
Novacheck diye bir marka sanırım emin olamadım işte bir türlü bende
Anladım onu hiç duymadım bazı testler yalanci pozitif veriyo 2 gün sonra tekrarlayın testi aynı markayla egerki koyulasiyosa kan verirsiniz şuan var gibi😍

Bir test daha yap bence şu an var görünüyor ama yalancı test olmasın 9 gün biraz erken geldi bana belli olmaz da bence bir test daha yap bakalım orda da çıkarsa kan verirsin

Bir test daha yap bence şu an var görünüyor ama yalancı test olmasın 9 gün biraz erken geldi bana belli olmaz da bence bir test daha yap bakalım orda da çıkarsa kan verirsin
Bat 11-12 Ağustos hiçbir hamilelik belirtim olmayınca yapıp negatifi görüp kafamdan atayım bu düşünceyi demiştim normalde. Sadece dün akıntım oldu başka bir şey yok. Her gün buraya girip sizlerden hamile kalanlar var mı diye takip ediyordum hiç üye olup yazacağım aklıma gelmezdi 😂

Bat 11-12 Ağustos hiçbir hamilelik belirtim olmayınca yapıp negatifi görüp kafamdan atayım bu düşünceyi demiştim normalde. Sadece dün akıntım oldu başka bir şey yok. Her gün buraya girip sizlerden hamile kalanlar var mı diye takip ediyordum hiç üye olup yazacağım aklıma gelmezdi 😂
Insallah hamilesinizdir ve sizde yazarsiniz🤲💗

Back
X