• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar doktorumuzdan geldık oglumun kılosu saglık ocagında 8750 bıyu 66 cm di doktorumuz 68 cm 8900 olctu genel durumu ıyı ek besıne gecıyoruz tam anlamıyla artıkkkkkk

canım benim çok ii maşallah
ee artık adam oluyorlar
küçük adam:9:

saol cnm evet aadam oluyorlar yaaaa doktorun odasında elını atmadıgı şey kalmadı yaaaaa dua edıyorum babasınaa cekmesın cocuklugu ama cekcek gibi cok hareketli ayyy hareketlı olmasa benımkı 9500 gr rahat olurdu

kızlar ada'yı emzirirken çok fecii gösümü ısırdı,resmen koparıyoduu,1 dişi var fare gibi altı üstü.nolucak yaaa,kanadıbirazcıkda,ben nasıl emzirem bunu yaaa.bide üstler çıkıncaaa .yandııkk kızlarr!!!!!!!!!!!!!!:2::2::2:

semracığım adanın üzerindeki tulum çok hoşuma gitti neredn aldın ve fiyaTI NE KADAR BENDE BURALARDA BAKTIM AMA SENİNKİSİ GİBİ DEĞİLDİ ALMADIM

semracığım adanın üzerindeki tulum çok hoşuma gitti neredn aldın ve fiyaTI NE KADAR BENDE BURALARDA BAKTIM AMA SENİNKİSİ GİBİ DEĞİLDİ ALMADIM

canım sağol.c&a mağazasından aldım,kadife güzel sıcak tutuyor,3 takımda pijama takımı aldım kadife yine,2 tanede tulum aldım böyle.20lira falandı sanırım,yada o civarlarda.

bide vitamin olarak ne kullanıyorsunuz dr ne verdi arkadaşlar ?paylaşırsanız sevinirim :51:
hicbiseyyy vermiyoruz biz.dr randevumuz 25 aralik...
kızlar kahvaltı tariflerinizi yazarmısınız..
ben 12 gibi meyve püresi veriyorum
3, 4 gibi yoğurt mayalayıp veriyorum
8 gibi milupanın gece kaşık mamasını veriyorum.
kahvaltıya da ufak ufak başlamayı düşünüyorum.
zeytin ezmesi tuzsuz peynir pekmez muhallebiyle karıştırmayı düşünüyorum. bebe büskivisi vermeye başladınız mı?
ben bugun ilk defA kahvalti verdim ama kahvalti sayilirsa o da.
tarifte bebe biskuvisi,pekmez,peynir,devam sutu ve 2 yemek kasigi kasik mamasi koyun yaziyordu.yaptim diline bile surmedi.
ben de normal kasik mamasi yaptim icine yumurtanin sarisinin 1/4-nu koydum,birde pekmez kattim,onu yedi ama.
bebe biskuvisi veriyorum ben.

benim kizim birtek uykuda iciyor mamayi,diger zamanlar hic diline bile surmez.gunluk 500ml vermek gerekli ama 250 zar zor iciyor.
ben de sutsuz kasik mamasi aldim,normal mamayi hazirlayip icine de kasik mamasi kattim tadi degisti yedi onu da.
devam mamasi yemiyorrrrrrrrrrrrrr :19:

ben bugun ilk defA kahvalti verdim ama kahvalti sayilirsa o da.
tarifte bebe biskuvisi,pekmez,peynir,devam sutu ve 2 yemek kasigi kasik mamasi koyun yaziyordu.yaptim diline bile surmedi.
ben de normal kasik mamasi yaptim icine yumurtanin sarisinin 1/4-nu koydum,birde pekmez kattim,onu yedi ama.
bebe biskuvisi veriyorum ben.

benim kizim birtek uykuda iciyor mamayi,diger zamanlar hic diline bile surmez.gunluk 500ml vermek gerekli ama 250 zar zor iciyor.
ben de sutsuz kasik mamasi aldim,normal mamayi hazirlayip icine de kasik mamasi kattim tadi degisti yedi onu da.
devam mamasi yemiyorrrrrrrrrrrrrr :19:

benimki de biberon tutmuyor.. kaşık maması veriyorum sadece...
ben de yoğurda alışsın haftaya kahvaltıya başlamayı düşünüyorum..
endim hazırlamayı düşünüyorum ben de..
sebze çorbalarına bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum.. tüm tadlar karışmasın

kızlaaarrr doktorumuz normal bizim içtiğimiz caylardan verebılırsın dedı cok acık ıcıldıgı zaman bircok yararı varmış

kızlaaarrr doktorumuz normal bizim içtiğimiz caylardan verebılırsın dedı cok acık ıcıldıgı zaman bircok yararı varmış

bende hic cay vermedim kizima birtek hasta oldugunda dr azcik limon damlat ver demisti.o haric hic vermedim,ama bu yazini okuyunca vererim artik arada.

benimki de biberon tutmuyor.. kaşık maması veriyorum sadece...
ben de yoğurda alışsın haftaya kahvaltıya başlamayı düşünüyorum..
endim hazırlamayı düşünüyorum ben de..
sebze çorbalarına bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum.. tüm tadlar karışmasın

nasil yani hep kasik mamasiyla mi besliyorsun?yoksa 1-2 ogun onu verip kalan emziriyormusun?

Arkadaslar benim bebegim bu y hic kilo almamıs sadece200 gr almıs ;dun doktordaydık ama gec kaldıgımız icin tam konusamadık haftaya yeniden gidicez.
ama cok uzuldum kilo almamasına siz kahvaltıya basladınız mı tarif varmı elinizde ben bu hafta su sekilde yapmak istiyorum :

anne sutune biraz pekmez azcık tereyag biraz labne ceyrek yumurta sarısı azcık tam bugday ekmegi.
Nasıl sizce ?

cnm buday ekmeği yerine bebe bisküvisi yada bebek ekmeği koyabilirsin

Meraba kızlaar herkes ek gıdalarla boğuşuyor anlaışlan.Benimde sütüm artık çok azaldı.Oğlum biberon maması kaşık maması yiyor.Benide emiyor ama doymuyor artık sanırım.Bugün tel şehriyeli tavuk çorbası verdim çok sevdi.Ben bebe bisküvisini biberonun içine katıyorum davam sütü ile içiyor.Biz kahvaltılara 6.aydan sonra geçeceğiz ve peynirede 7.aydan sonra.Bu arda kızlar bebeğinize muz vermeyin bence biraz daha bekleyin çünkü potasyum ağırlıklı olduğu için böbreklerine çok zaralımış.Ben hala vermiyorum.

Back
X