Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar doktorumuzdan geldık oglumun kılosu saglık ocagında 8750 bıyu 66 cm di doktorumuz 68 cm 8900 olctu genel durumu ıyı ek besıne gecıyoruz tam anlamıyla artıkkkkkk
canım benim çok ii maşallah
ee artık adam oluyorlar
küçük adam![]()
bide vitamin olarak ne kullanıyorsunuz dr ne verdi arkadaşlar ?paylaşırsanız sevinirim![]()
boncuk senın bebiş baya büyükmuş maaşallah topıgın en buyuk bebişi sanırım
kızlar ada'yı emzirirken çok fecii gösümü ısırdı,resmen koparıyoduu,1 dişi var fare gibi altı üstü.nolucak yaaa,kanadıbirazcıkda,ben nasıl emzirem bunu yaaa.bide üstler çıkıncaaa .yandııkk kızlarr!!!!!!!!!!!!!!:2::2::2:
semracığım adanın üzerindeki tulum çok hoşuma gitti neredn aldın ve fiyaTI NE KADAR BENDE BURALARDA BAKTIM AMA SENİNKİSİ GİBİ DEĞİLDİ ALMADIM
hicbiseyyy vermiyoruz biz.dr randevumuz 25 aralik...bide vitamin olarak ne kullanıyorsunuz dr ne verdi arkadaşlar ?paylaşırsanız sevinirim![]()
ben bugun ilk defA kahvalti verdim ama kahvalti sayilirsa o da.kızlar kahvaltı tariflerinizi yazarmısınız..
ben 12 gibi meyve püresi veriyorum
3, 4 gibi yoğurt mayalayıp veriyorum
8 gibi milupanın gece kaşık mamasını veriyorum.
kahvaltıya da ufak ufak başlamayı düşünüyorum.
zeytin ezmesi tuzsuz peynir pekmez muhallebiyle karıştırmayı düşünüyorum. bebe büskivisi vermeye başladınız mı?
ben bugun ilk defA kahvalti verdim ama kahvalti sayilirsa o da.
tarifte bebe biskuvisi,pekmez,peynir,devam sutu ve 2 yemek kasigi kasik mamasi koyun yaziyordu.yaptim diline bile surmedi.
ben de normal kasik mamasi yaptim icine yumurtanin sarisinin 1/4-nu koydum,birde pekmez kattim,onu yedi ama.
bebe biskuvisi veriyorum ben.
benim kizim birtek uykuda iciyor mamayi,diger zamanlar hic diline bile surmez.gunluk 500ml vermek gerekli ama 250 zar zor iciyor.
ben de sutsuz kasik mamasi aldim,normal mamayi hazirlayip icine de kasik mamasi kattim tadi degisti yedi onu da.
devam mamasi yemiyorrrrrrrrrrrrrr
cnm ozel derken ozel muaynesinemı
kızlaaarrr doktorumuz normal bizim içtiğimiz caylardan verebılırsın dedı cok acık ıcıldıgı zaman bircok yararı varmış
benimki de biberon tutmuyor.. kaşık maması veriyorum sadece...
ben de yoğurda alışsın haftaya kahvaltıya başlamayı düşünüyorum..
endim hazırlamayı düşünüyorum ben de..
sebze çorbalarına bir hafta sonra başlamayı düşünüyorum.. tüm tadlar karışmasın
Arkadaslar benim bebegim bu y hic kilo almamıs sadece200 gr almıs ;dun doktordaydık ama gec kaldıgımız icin tam konusamadık haftaya yeniden gidicez.
ama cok uzuldum kilo almamasına siz kahvaltıya basladınız mı tarif varmı elinizde ben bu hafta su sekilde yapmak istiyorum :
anne sutune biraz pekmez azcık tereyag biraz labne ceyrek yumurta sarısı azcık tam bugday ekmegi.
Nasıl sizce ?