• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmişi okuyamadım artık net basına gecesım bıle gelmıyor dogru duzgun
sureklı bır bas agrısı
ben cok mutsuzum
toparlaayamıyorum kendımı
:2:

sureklı bır bas agrısı
ben cok mutsuzum

bence seni mutlu edecek tek kişi ata. atanın şımarıklıklarını izle birazda oyna bak herşeyi unutursun. nasıl kendini fiziksel olarak toplayabildin mi canım?

benim oğlanda dimdik saçlar jölelenmiş gibi.bide sarı saçları kel gibi görünüyo uzaktan.altın sarısı diptekiler :)) erkek bebeklerin öyle oluyo sonra düzleşiyo canım .ben uzatacam saçlarını bisüre kestirmem

canım benımkınınde sacları dıpten altın sarısı cıkıyor bende uzatcam ılk kestırdıgımde cok dokuluyordu sacları agzına gırıyordu kestırdım dokulme durdu ama bende uzatcam şimdi o senın dedıgın farklıymış evet canım o yurume arkadası benım dedıgım emekleme arkadasııııııııııı evet haklısın fıyatlar ucuyor bende onu soracaktım netmı daha ucuz dışarısımı sen net ucuz demışsın ama bana dışarısı daha ucuz gibi geldı bana

ben de emekleme için tırtıl, keebek veya tiny love'ın köpekçiğini almayı düşünüyodum. Fiyatlar heryerde farklı. Ama o tırtıl profilo AVM'de girişteki oyuncakçıda 40 TL idi. ordan almadım. Şimdi baktığım her yerde 54 TL. pişman oldum.

Onun dışında ben hep ayına göre oyuncaklar aldım kızıma.
Müzikli, ışıklı oyuncaklar çok keyifli. Fisher Price'ın birkaç tane oyuncağı var bizde bu şekilde.
Ayrıca, peluş oyuncaklar tavsiye ediyor psikologlar, korkmayın yıkanıyor nasıl olsa, hijyeni kolay yani.
Peluş irili ufaklı oyuncaklarımız var.
3 aylıkken aldığım oyun halısının şimdi üstteki çemberlerini çıkardım, sadece halısı üzerinde debeleniyor bizimki bugünlerde.
Henüz emeklemiyor kızım. Sadece olduğu yerde yüzkoyunken daire çiziyor veya ters dönüyor ama ilerlemiyor. Elinden tutup kaldırınca yürüyor ama.

Bu arada konuşma çabalarımız var Maaşallah.:nazar:
Anne, anane, Ela, bla bla sözcüklerimiz şimdilik...:emir_bebek::nazar:

meraba kızlar nasılsınız bakalım
2 gündür girmiyorum ,dün kardeşime kız istemeye gittik ve sözümüzü yapıp yüzüğümüzü takıp geldik çok şükür görümce oldum yani:9:

sureklı bır bas agrısı
ben cok mutsuzum

geçmişle ilgili özet geçeyim hemen canım.Herkes sana destek.Kimse seni yargılamıyor sende kendini sorgulamayı bırak. Minik Atayla ilgilen.Duygularını paylaş uzun uzun konuşuruz, seni sıkan şeyleri.Eminim rahatlayacaksın.Ama artık geçmişe takılma önüne bak unutacaksın merak etme. Biz burda birbirimize destek için varız. yanındayız :29:

ben de emekleme için tırtıl, keebek veya tiny love'ın köpekçiğini almayı düşünüyodum. Fiyatlar heryerde farklı. Ama o tırtıl profilo AVM'de girişteki oyuncakçıda 40 TL idi. ordan almadım. Şimdi baktığım her yerde 54 TL. pişman oldum.

Onun dışında ben hep ayına göre oyuncaklar aldım kızıma.
Müzikli, ışıklı oyuncaklar çok keyifli. Fisher Price'ın birkaç tane oyuncağı var bizde bu şekilde.
Ayrıca, peluş oyuncaklar tavsiye ediyor psikologlar, korkmayın yıkanıyor nasıl olsa, hijyeni kolay yani.
Peluş irili ufaklı oyuncaklarımız var.
3 aylıkken aldığım oyun halısının şimdi üstteki çemberlerini çıkardım, sadece halısı üzerinde debeleniyor bizimki bugünlerde.
Henüz emeklemiyor kızım. Sadece olduğu yerde yüzkoyunken daire çiziyor veya ters dönüyor ama ilerlemiyor. Elinden tutup kaldırınca yürüyor ama.

Bu arada konuşma çabalarımız var Maaşallah.:nazar:
Anne, anane, Ela, bla bla sözcüklerimiz şimdilik...:emir_bebek::nazar:

:2:cnm ben bı sıtede araştırırken 42 tl ye gormuştum ama sıteyı hatırlamıyorum hatırlayınca yazarım

iyi akşamlar kızlar benim kızım yürüteçle gezinmeye başladı çekirge gibi zıplaya zıplaya dolanıyo yandık oyncaktan bahsetmişsiniz herşeyi ağzına atıyo bizimki bugün yere pike serdim döne döne fiskosu n ayağına kadar gelmiş örtüyü çekiştiriyodu son anda yakaladım mama yapmaya bile gidemicez burakıp

sureklı bır bas agrısı
ben cok mutsuzum

çocklardan bakamıyorm ama üzücü bi olay yaşamışsın zamanla geçiyo bende bu kızımdan önce istenmeyen sebeple aldırdım çok zor günlerdi ama zamanla geçiyo unutmaya düşünmemeye çalış sana muhtacı olan çocğnu düşün sen olmasan ona kim bakar hastalansan kimlere brakıp gidersin evladını allah sana can sağlığı versin kocanada tabi onuda mtsz etme allah yuvanızı dağıtmasın

canım allah bagıslasın oglun cok tatlı.boncukkkk. bu arada bir sey sormak istiyorum oglunun beresi var fotolarda nerden aldın acaba canım bende ogluma bere arıyorum bir türlü dogru düzgün birsey bulamadım da :(((

pinky88 canım neler geçti başından bilmiyorum ama sanırım bebek kaybetmişsin yanlış anlamadysan..
geçicek bugünler emin ol...
bende oğlumdan önce ilk bebeğimi aldırmak zorunda kaldım,sonra düşük sonra erken doğum ama hepsinde ayağa kalktım..zaman herşeyin ilacı...oğluşuna sarılmak en iyi ilaç..benim koynuma alacağım bebeğimde yoktu düşün..ama hayat devam ediyor..suçlayacak kimse arama..yaşanması gerekiyomuş yaşanmış o kadar...

ayrıntı olarakta mama sandelyesi için 3 pozisyona ayarlayabiliyorsun,arkası tekerlekli ön ayaklar sabit böylece sağlam bebek sallasada düşmez çok güzel desenlileri var ben çiftlikli olanı aldım bazen yan dönüp onlara bakıyo bıdı bıdı konuşuyo tavukla inekle sanki :)) çıkarılabilen tepsiside mevcut .yıkarsın.çift kılıflı oluncada yumuşacık bebeği kavrıyo .bilmiyorum ben çok memnunum.macig olanları var chicconun ama onlarda küçük pollye göre .

ben chicconun poly çift kılıflı olanını aldım 220 liraya ,çok kullanışlı şiddetle tavsiye ederim.çok rahatlıkmış mama sandelyesi

bende bugun mama sandalyesi baktım fisher price bebe comfort kraft gibi markalara baktım ama dediğiniz gibi en iyisi chicco polly hem arkaya yatabiliyor oturma yerleri daha geniş diğer markalarda dar yapmıslar ve bacagının arasında plastik bir parca var.fakat chicconunkinde tepsi kısmına yapmıslar öne arkaya dogru gelebiliyor diğerlerinde oturma yerinde sabit o yuzden büyüyünce cocuklar sıgmayabiliyor dedi satıcı.bende chicco polly alıcamm .daha benim oglum 6. ayına yeni gridi o yüzden tam oturamıyor biraz daha bekleyip almayı planlıyorum.bu arada acaba şimdi oturtup yedirebilirmiyim acaba.

Back
X