2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

saolun kızlarrr..akşamları daha büyüyoruz..:))büyüdükçe mutlu oluyoruz...:))

kızlar maşallah göbişlerinize ben de çekip koyıyım ama benim ikiz olduğum halde çok az diyolar bi de siz karar verin

archimim mersi canım...
büyüsün göbüşler büyüsün kuzular..:))

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan:CüvCüv: teşekkürler kızlar...

mehtapcim masallah cok guzel yaaa,cok tatli.hele icerdeki kim bilir ne kadar tatlidir.Allah nazarlardan saklasin,saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

mehtapcim masallah cok guzel yaaa,cok tatli.hele icerdeki kim bilir ne kadar tatlidir.Allah nazarlardan saklasin,saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

canım benimmmmopuyorumnanaktan teşekkürler canım... ah o içerdeki sıpama kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum gel haziran gellll

senin göbüş de çok tatlı..cici anne ..:CüvCüv:

kız nursena maşallah göbüşe en çok maşallah içerdeki bebeişeee...

canım benimmmmopuyorumnanaktan teşekkürler canım... ah o içerdeki sıpama kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum gel haziran gellll

senin göbüş de çok tatlı..cici anne ..:CüvCüv:

tesekkurler mehtapcim.
ben de kizima kavusmak icin safak saymaya basladm bile. :)))

offf nursenam resmin tam acilmiyor ki baka bileyim.cok merak ettiiiim simdii yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…