2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

ay canımmm çok şekerr opuyorumnanaktan maşallah bebişinede sanada

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
leyla o ne kadar ufak bi göbek ve ne kadar zayifsın ben hepten komplekse girdim yaw bende 20+2 yim ama senin göbeğinden 2 yada 3 tane var sanki hemde bende hiç göbek yoktu zayıftım birden pırtladı oğluşum

leylacim masallah ne tatli göbisin..

leyla o ne kadar ufak bi göbek ve ne kadar zayifsın ben hepten komplekse girdim yaw bende 20+2 yim ama senin göbeğinden 2 yada 3 tane var sanki hemde bende hiç göbek yoktu zayıftım birden pırtladı oğluşum

leylacım maşallah çağla şıkel gibi formunu kaybetmemişsinyerimseniben

maşallah hepinize valla ben yemek yiyince şişiyo sonra iniyo eneresan yani benimki

Leylacığım maaşallahın var, ne güzel sadece göbeğin şişiyor

cnm maşallh bnmde anca bukdr oldu ıste:)

tesekkurler kizlar.
benim gobek de birden firladi.her gun sisiyor masallah :)
20. haftadan itibaren artik kilo aldigimi hissedebiliyorum,istahim da epeyce bi kabardi.bakalim doguma kadar kac kilo alicam.
Cakacim 17.-18 haftalarda oyle oluyo.bende de hic yoktu.seninki de 1-2 haftaya kalmaz cikar merak etme :)
17 haftalık bebişim

masallllllah ozbekcim 17 haftalik ama kendini iyice belli ediyor bebisin. :CüvCüv:

özbek maşşallah göbüşüneee

yalnız arkadaki koltuklara bayıldım günün nerdeyse 24 saati uyuyarak geçirecek biri olaraktan yatasım geldiii kırmızı kırmızı pek zevklisin

oohhh maşallah göbüşlere
siz birde benimkini görün
sanırım en büyük göbüş bende
tabi benimkinin yarısı bebek yarısı göbek :kedi:
ya eklemek istiyorum ama akşamları hiç fırsatım olmuyor
bu cumartesi işe gitmiycem inşallah becerir de koyarım

göbüşüm 19+6

Eklentiler

• $16012010863.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…