2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

kız yastık neyınmı koydun sen oraya maşallahalkisalkisalkis

he hee yastık, cinsiyeti de erkek kaydirigubbakcemile3
valla o zaman birden büyüdü o zamandan beri de aynı duruyo 2 haftadır hiçbi gelişme yok..
buarada bestcim kızına aldığın elbiselere bayıldım güle güle giysin..

sagol canım onların hepsi teyzesınden geldı kendısı yurt dışında oturuyo suprız yapmış.benımde karnım degişiyo bazen hıc yokmuş gıbı bazende davul gıbı cıkıyo kaydirigubbakcemile3

kizlar ben buraya resim ekliyemedimbilmiyorumkismile ama albümüme iki resim ekledim. belki bir göz atmak istersinizopuyorumnanaktan

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
Archimim senin oğlun olacak, demedi deme. Yarın haberini bekliyor olacaz

evet bende yarını sabırsızlıkla bekliyorum. herkes oğlan diyor bakalım doğru mu bileceksiniz.

arcihim maşallah göbeğine hani derler ya sivri göbek diye senin de aynen öyle olmuş

sağol canım, evet benim göbek dikine büyüyor. bugün daha da şişti

archimim göbüş süper..
başucunda da suyun duruyo kaydirigubbakcemile3

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
evet melmeacım bizim aileninda tahmini tutmadı , doktor da zaten tahminlerin tersi çıkar o yüzden kesin kızdır dedi kaydirigubbakcemile3

özgecim evet suyum hep yanıbaşımda, geceleri tuz yalamış koyun gibi su içiyorum :roflol:

leylacım teşekkür ederim canım a.s.

MasAllah kizlar sizin gobislere, benimki yeni yeni cikmaya basladi daha minnacik. kaydirigubbakcemile3

kızlar bu da benim 17+1 lik göbeğim
kız senin 17+1 lik göbeğin benim 19+5 lik göbeğimden fazla :) maşallah
Tüh ilk defa tahminimi yüksek sesle söyledim o da tutmadı. Kızın hayırlı olsun archimim

aa kızı mı oluyomuş..
ben de şaşırdım valla ne yalan söylim:)
hayırlı olsun archimimmm :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…