2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

6. sayfada uzun süre bekle.. açık bırak sayfayı, bir süre sonra çıktı benimki de

ay canımm benimde qöbüşüm bu kadar yaa çok qüzel çıkmış qöbüşün opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende resmimi çektim ama pc atınca koyucam hemen inş opuyorumnanaktan

anam hayırlı olsun topic şimdi gördüm bende
leylacım site açılmıyor göbeğini göremedim bir türlü
benimkide hafiften çıktı ama az daha belirginleşsin o zaman koyarım

ay canımm benimde qöbüşüm bu kadar yaa çok qüzel çıkmış qöbüşün opuyorumnanaktan
saol canim.seninkini merak ediyorum ben.eklesene yaa
anam hayırlı olsun topic şimdi gördüm bende
leylacım site açılmıyor göbeğini göremedim bir türlü
benimkide hafiften çıktı ama az daha belirginleşsin o zaman koyarım

sen de koy yaaaa...olsun ben simdi gormek istiyorum ama

ayy kızlar öyle bakmak için girdim buraya ne güzel insanın hamile olası geiyor =))))
gerçi bize daha çooook var
ama leylacım ben senin göbüşü göremedim bir türlü ve çok merak ettim valahi yerimseniben

oyy çıkmış göbüşler bebişler artık biz burdayız diyolar çok tatlı yaa maşallah

çok tatlı çıkmış canım zaten çok güzeldin kim bilir şimdi ne kadar güzelleştin benim normalde kocaman göbeğim vardı şimdi içine geçti açlıktan

slm kızlar valla leylanın göbek pek belli deyil...bide siz benim kini görseniz ama resim nasıl koyarım bilmiyorum yaa.

işte kızlarr ßuda ßenim qöbüşümün resmi :CüvCüv: ßi tanesi ßiraz ßulanık çıkmış ama elimi titrettim galiba :kedi: hihoyyyt

Son düzenleme:
maşallah canım nazar değmsin.yaa benim göbüşüm daha dışarıdan belli olmuyo.bende göbüşüm çıksın istiyorum artık.gerçi hamilelikten öncede az bi göbüşüm vardı ondan galiba

1 hafta bile çok fark ediyor qöbüşünün çıkmasında canım sen daha 10 haftalıksın 1-2 haftaya kadar seninkide çıkmaya başlar meraklanma :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…