2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

çok büyük geçmiş olsun canıma.s.
Allah beterinden korusun seneye bu zaman bebişinle bol bol gezersin inş.sıkma canını sakın

yazdığını şimdi okudum recebim. sık dişini az kaldı. bir doğsun oğlunun poposuna 2 tane şaplak at seni üzdüğü için :))
ara ara da olsa haberlerini ilet bize. çok geçmiş olsun kendine iyi bak . iyi haberlerini bekliyoruz

Çok geçmiş olsun canım az kaldı. Kendine ve bebeğine ço kiyi bak canım

Son düzenleme:

Canim cok gecmis olsun.SUan insallah bebeginde sende iyisinizdir.Biraz daha sabret az kaldi bebeklerimize kavusmamiza.Onlar bi sag saglim dogsun kucaklarimiza alalim insallah unutucak butun yasadiklarimizi

Son düzenleme:
recep çok geçmiş olsun tatlım
aman dikkat et dinlen dediyse doktorun lütfen dinlen
buraya kadar geldin tatlım sık dişini az kaldı.
allah yardımcın olsun canım

canım benim çok qeçmiş olsun
Allah acil şifalar versin.. :Saruboceq:
az bir zaman kaldı zaten umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın:1hug:

canım çok geçmiş olsu ya dikkat et kendine.....a.s.

recebim kendine ve bebişine çok iyi bak..
çoğu gitti azı kaldı
bebişin sağlıkla seninle olacak inşallah..
bizi habersiz bırakma lütfen
en kısa zamanda aramızda olman dileğiyle

canım çok geçmiş olsun sen kendine dikkat et sakın kalkma allah korusunçoğu gitti azıkaldı biliyosun

Leylacim hep senin gibi bi hamileik yasamak istemisimdir.Masallah sana sadece göbeginden buyumussun diger yerlerin incecik

leylacim canim göbisin cok tatli maasallah sana ve bebegine

Leylacim hep senin gibi bi hamileik yasamak istemisimdir.Masallah sana sadece göbeginden buyumussun diger yerlerin incecik

ayyy leyla çok tatlı bebişin yerim ben onu yer yerrrrr.maşallah canım benim fıstık gibisin.

saolun kizlar hihoyyyt opuyorumnanaktan

bu da benim 30+3 haftalik komik gobegim :CüvCüv: :lepi:[/COLOR][/B][/QUOTE]

leylacım ne güzel de duruyor öyle Rabbim inşallah banada bu şekilde nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…