2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

archimiiimmmm
yerim o göbüşteki bebişi.. şişirmiş annenin göbüşüü
ne güzel değil mi kızlar yaa göbüşler belirginleşiyo artık

ye teyzesi yeee sırnaşık şey

ben göbeklerden anlamam kızı erkeği ama hep içime erkek doğuyor nedense
göbek sivri olunca mı erkek oluyordu ??

insalah canim,Allah gonlune gore versin.bi daha ne zaman dr.a gideceksin bence gosterir cinsiyetini artik.
ben göbeklerden anlamam kızı erkeği ama hep içime erkek doğuyor nedense
göbek sivri olunca mı erkek oluyordu ??

senin gobegin sivri biraz evet.ama tam belli olmuyor 1-2 hafta gecsin oyle soylerim cinsiyyetini.Medyum Leyla oldum haakaydirigubbakcemile3

kizlar resimlerinizi ekleyin cinsiyyetlerinizi soyleyeyim.ne para isterim ne bisey yalnizca resim...saygilarimla Medyum Leylaniz...:roflol: :roflol:

insalah canim,Allah gonlune gore versin.bi daha ne zaman dr.a gideceksin bence gosterir cinsiyetini artik.

3 hafta sonra randevum var o zaman bakıcak dr inş bakalım ya çok merak ediorum qerçekten her qün eşimle aynı muhabbeti etmekten bıktım artık biran önce öğrensem de kurtulsamm çatlıcam yoksa kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

leylosss bende eklicem göbişimii..bn diyodum heralde kilodandır göbişim ama tatlı cadıyı görünce rahatladım..bnmkiside onun igibi büyük..bizimkisi şimdi böyleyse dokuzuncu ayda nasıl olcak bilmem:))

ya cnm kiloyla alakası yok tamamen bünye meselesi koy resmini yaa qörelim qöbüşünü opuyorumnanaktan

sağlıklı olsun da .. hiç farketmez vallahi canım opuyorumnanaktan

leylosss bende eklicem göbişimii..bn diyodum heralde kilodandır göbişim ama tatlı cadıyı görünce rahatladım..bnmkiside onun igibi büyük..bizimkisi şimdi böyleyse dokuzuncu ayda nasıl olcak bilmem:))
ekle tubi ekle ben bu yorum isini cok sevdim,sana da cinsiyet tahmininde bulunaym.ay tutsa ne guzel olur,karizmam cizilmez en azindan sırnaşık şey

insallah canim benimde yaklasik o zamanlara denk geliyor.artik beraber seviniriz:)

ayy ne kadar güzel cikmis göbüsler kizlar maasallah. benim göbiste cikti baya. yaaaa bende mi koysam bi foto..:kedi: neyse bir iki hafta sonra koyarim artik..

masAllah kizlar ya cok tatli gobisleriniz, benimkisi cok hafif olur gibi oldu sonra cikarta cikarta kilo verince gobekten eser kalmadi. :1no2:

kızlar bende geldim :)))

bende hamile kaldığımda 49.5 kiloydum 12 haftalık hamileyim ve şu an 50,5 kiloyum ama bir göbek var bende gören 5-6 aylık hamile sanıyor.gazdan desem her gün gaz olmaz herhalde.yataktan kalkınca bile koca bi göbek oluyo.dr 1,5 hafta önden gidiyo bebek dedi.onunla bi alakası olabilir mi sizce?
bide bende koyucam göbüşün resmini en kısa zamanda :))

onden gitmesi de guzel :)) resmini bekliyoruzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…