archimiiimmmm
yerim o göbüşteki bebişi.. şişirmiş annenin göbüşüü
ne güzel değil mi kızlar yaa göbüşler belirginleşiyo artık
ooooooooo masalah vallahi kizlar...
archimim seninki yavas yavas belli olmaya basliyor:)
tam emin degilim ama seninki erkek gibi :)
tatlicadi senin gobege masallah.sanirim kizin olacak senin.ilk tahmin benden.bakalim tutacakmi?:))
ozgecim senin de gobusun cok tatli.seninkini de kiza benzettim ama hepinizde biraz zaman gecsin bakalim tahminlerimi solicem :))) cok eglenceli
yerim ben gobusunuzun icindekileri ))
kizlar farkindamisiniz buyuyoruz iyice masallah bizlere ve bebislerimize
kızlar işte buda benim göbüşüm.. gerçi üzerimdeki çok bol çok anlaşılmıyor ama olsun
insalah canim,Allah gonlune gore versin.bi daha ne zaman dr.a gideceksin bence gosterir cinsiyetini artik.canımmm valla bizde eşimle kız çocuklarına bitiyoruz inşallah sağlıklı bi kızım olur yaaa... tahminin bile beni mutlu etti vallahi :) yavaş yavaş qöbüşlerimiz büyüyor evet.. çok qüzel bir duyqu qerçekten.. Allah herkese bu duyquyu tattırsın yaa.. qerçekten.. diorum ki rabbim düşmanıma bile bebek arattırmasın.. herkese annelik babalık duyqusunu hayırlı bir şekilde tattırsın inşallah..opuyorumnanaktan
ben göbeklerden anlamam kızı erkeği ama hep içime erkek doğuyor nedense
göbek sivri olunca mı erkek oluyordu ??
insalah canim,Allah gonlune gore versin.bi daha ne zaman dr.a gideceksin bence gosterir cinsiyetini artik.
insalah canim,Allah gonlune gore versin.bi daha ne zaman dr.a gideceksin bence gosterir cinsiyetini artik.
senin gobegin sivri biraz evet.ama tam belli olmuyor 1-2 hafta gecsin oyle soylerim cinsiyyetini.Medyum Leyla oldum haakaydirigubbakcemile3
kizlar resimlerinizi ekleyin cinsiyyetlerinizi soyleyeyim.ne para isterim ne bisey yalnizca resim...saygilarimla Medyum Leylaniz...:roflol: :roflol:
ekle tubi ekle ben bu yorum isini cok sevdim,sana da cinsiyet tahmininde bulunaym.ay tutsa ne guzel olur,karizmam cizilmez en azindan sırnaşık şeyleylosss bende eklicem göbişimii..bn diyodum heralde kilodandır göbişim ama tatlı cadıyı görünce rahatladım..bnmkiside onun igibi büyük..bizimkisi şimdi böyleyse dokuzuncu ayda nasıl olcak bilmem:))
3 hafta sonra randevum var o zaman bakıcak dr inş bakalım ya çok merak ediorum qerçekten her qün eşimle aynı muhabbeti etmekten bıktım artık biran önce öğrensem de kurtulsamm çatlıcam yoksa kaydirigubbakcemile3
insallah canim benimde yaklasik o zamanlara denk geliyor.artik beraber seviniriz:)
kızlar bende geldim :)))
bende hamile kaldığımda 49.5 kiloydum 12 haftalık hamileyim ve şu an 50,5 kiloyum ama bir göbek var bende gören 5-6 aylık hamile sanıyor.gazdan desem her gün gaz olmaz herhalde.yataktan kalkınca bile koca bi göbek oluyo.dr 1,5 hafta önden gidiyo bebek dedi.onunla bi alakası olabilir mi sizce?
bide bende koyucam göbüşün resmini en kısa zamanda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?