2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

ukla MAŞALLAH BAREKALLAH sanki beş aylık gibi umarım tombiş olur bebişin toplu bebege bakması kolay oluyo doyurması biraz zor ama benim dört kilodan fazla dogmuştu bakıyım bu kaç kilo olacak

Son düzenleyen: Moderatör:
ay benımkıde o kadar oldu. uklacım ne guzel cıkmıs gobusun valla bende bunalımdaydım valla ama bırı bana gobegın cıkmıs dıyınce nefesımı utma ıhtıyacı duyuyorum..

kizlar en kucuk gobus bende mi ? bebisim buyumuyor imdaaat.
15. haftayi bitiriyorum.16-ma giricem,daha tik yok.
bir sefer gobegim cikti o da hemen buraya ekledim,dugunden gelmisdik cok yedigimdendir diye dusunuyorum.
daemon ve tatli cadi 3 gun sanirim benden onde gidiyorsunuz sizde de cikmis oyle mi?
son hallerinizi ekleyin yaaaaahuuu merak ettim

maşallah yaa bende daha yok 14.haftam bitck ama

ya benimde ilk zamanlar şişti ama şimdi hareket yok . 12. haftadayım bende

sorma leylacım bende de aynı dert var bir ara azman gibi olmuştum. 2 gündür söndü bir halle oldu bana
bende istiyorum ki bir an önce çıksın. gerine gerine gezeyim

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:

bende de cikmisti evet sonra indi.simdi bi bakiyorum cikmak istiyor yeniden.kasinmaya basliyor karnim.eger kasintim varsa cikiyor demektir kaydirigubbakcemile3

Bu da benim 12+3'lük göbeğim

benim suanki gobegim senin gibi.sivri gobekli...:)) yerim onun icindeki mercimeyi ben :)) masallah canim...

heee bide unutmadan su senin yesil ciceginden istiyorum.suya koyuyorsun dimi onu?ne kadar omru var?bi de ismi ne onun?bambumu ne boyle bisey duymusdum.

Son düzenleme:
ßuda ßenim şimdiki halimmm
ßuyrun kızlar..kaydirigubbakcemile2
15 + 2

Son düzenleme:
Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
ßuda ßenim şimdiki halimmm
ßuyrun kızlar..kaydirigubbakcemile2
15 + 2

ay cok tatli masallahhhhh

benim saksilarim da var,cok seviyorum cicek isini ben :)))
hemen almam lazim onlardan benim,cok hos duruyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…