2010 Haziran Annelerinin göbüşlerii =)

sağolun hanımlar daha büyüğü sizin olsun :roflol:

ayyy bulizine bayıldım ben ama yaa bebişin ayak izleri hımmmmm kaça nerden aldın aceba

canım Lc W dan aldım hamile koleksiyonu var ama her mağzasında yok, arayıp bilgi alman lazım
fiyatı 16,9 tl :hulya:

sağolun hanımlar daha büyüğü sizin olsun :roflol:

canım Lc W dan aldım hamile koleksiyonu var ama her mağzasında yok, arayıp bilgi alman lazım
fiyatı 16,9 tl :hulya:

ayyy hemen gitmem lazım vallahi ilçede oturuyoruz haftaya ankaraya gidince soluğu orda alırım artıkkk dur ben netten bii araştırayımmm

bide şimdi bu ilk zamanlarda göbekler az oluyo yaa.. yani tam hamile gibi değil..
bazıları da aaa ne göbekli kız diye düşünüyordur diye çok gıcık oluyorum ben

bide şimdi bu ilk zamanlarda göbekler az oluyo yaa.. yani tam hamile gibi değil..
bazıları da aaa ne göbekli kız diye düşünüyordur diye çok gıcık oluyorum ben

onun için t-shirt yapmışlar bi tane, üzerinde "şişman değil hamileyim" yazıyor. ondan almak lazım bi tane

kızlar merhaba ben 2008 annesiyim sizin göbüşleri gördüm canım çekti tekrar ya sanki o dönemlere döndüm o heyecanı çok iyi anlıyorum göbeğim benim ikiz bebek varmış gibiydi patlıyacaktım son aylarda karnınız o kadar büyüyoki davul gibi şişiyosunuz yaaaa şimdi oğlum kocaman abi oldu kardeş bende çok istiyorum ama henüz daha çok küçük diye düşünüyorum ama yaşadığınız heyecan süper bi duygu ya allah tamamına erdirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişlere ve kendinize iyi bakın :)

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:
13.haftamızdayız ama daha belirgin bişey yok ortada.hafif bir çıkıntı var gibi ama şişlik çıkıntısı sanırım.ama eski pantolomlarımın beli sıkıyor bunu farkettim.sanırım yeni pantolonlar almaya başlıycam ilerde. kaydirigubbakcemile3

Ben de dün LCW'ye sordum, Avrupa yakasında sadece Cevahirde varmış. Ne kötü yaa
Şimdi Avcılar'dan kalkıp Şişli'ye gitmek ölüm geliyor.

bende bugün sordum. merterde yeni acılan real alışveriş merkezinde ve güngörendemiydi unuttum tam yerini kale center de var dediler.

oyy maşalalhh kızlarr çok güzellerr göbişler bende öylee akşam oluncaa 6 aylık hamile gibi oluyorumm bendede göbişş baya çıktı bendede 13 haftalık

bide benim yanlarımda kalınlaştıı belim yanii doktorum % 60 erkek dedi bana bidahaki gitigimde kesinleşcekk saglıklı hayırlı olsun ben kızz bebişş delisiyim ama rabimm ne nasip ettiysee oo tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…