2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

recepivedik

kökleri içimde bir çınar
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2009
989
5
296
44
Diğer
kızlaarrr..
gittiğimiz kontrollerde haftasına göre bebeğimiz kaç cm'di kaç gr'dı burdan takip edersek en azından gelişimlerini görme ve beslenmemizi de buna göre düzenleme şansımız olur diye düşündüm..
önce ben yazayım:
8. hafta: 13,7 mm
10+5: 35,2 mm
13+0: 66,6 mm
bana şimdiye kadar ağırlığıyla ilgili hiçbişey söylemedi doktor..haftaya sormayı düşünüyorum..
hadi bakalım sizler de yazın a.s

Son düzenleme:
11 + 4 iken 10 cm di su anda 13 + 2 bilemiyorum ne kadar büyüdüğünü .. kg su ile ilgili henüz bişey demez doktorlar.su anda boyu önemli olan kısmı ileriki aylarda da kgsu olacak :)

11 + 4 iken 10 cm di su anda 13 + 2 bilemiyorum ne kadar büyüdüğünü .. kg su ile ilgili henüz bişey demez doktorlar.su anda boyu önemli olan kısmı ileriki aylarda da kgsu olacak :)

maşallah seninkinin boyuna da
bi kg konusunu öğrendiğim iyi oldu sadece benim doktor mu söylemiyo yoksa diye işkilleniyodum sengözlerimebaksanab

evet ben de acıkcası sasırdım o kdr uzun olmasına masallah diyeyim doktorun dedigine göre uzun ince bir yapısı olacakmış.ama bana kalırsa bunu söylemek için su anda cok erken olmalı ??

archim aynen ben de cok sasırdım valla :)doktor da normale göre önce gidiyorsun dedi karnım da cıktı.sizin de cıktımı?kac kg aldınız ben 3 kg aldım ):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…