- 26 Şubat 2009
- 4.026
- 3
- 356
- Konu Sahibi recepivedik
-
cunku kgsu su anda onemli değil boyu onemli olan..ileriki zamanlarda verecektir..su anda ztn gr olarak o kdr hafifler ki:)
yahu benim bebek 11+4ken nasıl 10 cm oluyor hala anlamadım gitti ???? doktor yanlış mı ölçtü dicem ama ölçünce de demişti zaten uzun boylu olacak diye sizlerle kıyaslayınca daha da sasırdım simdi ondan böyle diyorum
cunku kgsu su anda onemli değil boyu onemli olan..ileriki zamanlarda verecektir..su anda ztn gr olarak o kdr hafifler ki:)
yahu benim bebek 11+4ken nasıl 10 cm oluyor hala anlamadım gitti ???? doktor yanlış mı ölçtü dicem ama ölçünce de demişti zaten uzun boylu olacak diye sizlerle kıyaslayınca daha da sasırdım simdi ondan böyle diyorum
masalcım ben de şaşırdım ama sen ve eşin uzun boylu musunuz onla ilgisi olabilir mi?ya da bebeğini çok iyi besliyosun ondan??ne yiyosun hergün bakim bize de ver tüyoları kaydirigubbakcemile3
bi de bişey sorcam bu yazdıklarınız baş popo mesafesi oluyo dimi hepinizde?yani ayaklar hariç:)
leach burda mısın sana mesaj yazdım acil bak
gördüm ve cevap yazdım.
bu arada bu tablo azcık geri galiba. benim de 15+4 de 15 cm di.
topiğimiz hayırlı uğurlu olsun canlarımmmmmmm
bende yazıverem bakem.. Dün ki sonuçlarımız ; (15+2 İKEN)
Ama doktorumuz bize gelişimini 1 hafta önden tamamladığını söeldi 41 kere maşallah...
Boy 16 cm
kg 160 gr
BPD 33.4 mm
HC 122 mm
AC 114 mm
FL 20.0 mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?