2010 haziran bebeklerinin anne karnında boy-kilo gelişimleri

cunku kgsu su anda onemli değil boyu onemli olan..ileriki zamanlarda verecektir..su anda ztn gr olarak o kdr hafifler ki:)
yahu benim bebek 11+4ken nasıl 10 cm oluyor hala anlamadım gitti ???? doktor yanlış mı ölçtü dicem ama ölçünce de demişti zaten uzun boylu olacak diye sizlerle kıyaslayınca daha da sasırdım simdi ondan böyle diyorum

valla ilk senden duydum bu kadar uzun bebek ama doktor herhalde doğru ölçmüştür

masalcım ben de şaşırdım ama sen ve eşin uzun boylu musunuz onla ilgisi olabilir mi?ya da bebeğini çok iyi besliyosun ondan??ne yiyosun hergün bakim bize de ver tüyoları kaydirigubbakcemile3
bi de bişey sorcam bu yazdıklarınız baş popo mesafesi oluyo dimi hepinizde?yani ayaklar hariç:)

evet benimki baş popo mesafesi a.s

ben de öyle biliyorum baş popo mesafesi olarak ölçülür genelde de zaten..valla bilemiyorum arkadaslar 4 ocakta tekrar gidicem o zaman sorucam doktora nasıl oluyor bu diye :))simdi ben de kıllandım.yanlışmı diye.bir de uzun olacak bu bebek dedi ay hiç bilmiyorum..bizim boylarımız uzun değil canım ikimiz de minyon insanlarız aksine.ama doktor kim var ailede uzun diye bile sordu yani bize.ben aydınlanayım bu konuda sizi de aydınlatıcam söz.

recep ivedikcim :) normal besleniyorum canım bol kalsiyum ve vitamin alacağım besinler yiyorum ..hatta protein alamıyorum yeterince diye düşünüyorum...bol su iciyorum.ceviz kuru üzüm pekmez yiyorum bir de düzenli olarak..eminim cogunuz bu sekilde besleniyorsunuz zaten:)

iki hafta önce gitmiştim.15+3 idi 114 gr dı ama boyunu hatırlamıyorum,8.7 miydi baş-popo mesafesi?

10+5 ken 3.87 sm sanirim mm-le tahmini 39 mm oluyor.
15+5 ken gittim ben tam boyunu olcemedi,yerinde rahat durmuyodu cunku benim yaramaz kizim.zaten zordur ultrasonografi olcumleriyle boy olcumu yapmak.
Ama soyle olcumleri var
BPD(sakaklar arasi mesafe) -- 36mm (16+2 gunluge denk geliyor)
AC (karin cevresi) 104 mm (16+5)
FL (uyluk kemigi) 21 mm (16+1)
gelisimi onden gidiyor sanirim kizimin.

Son düzenleme:
topiğimiz hayırlı uğurlu olsun canlarımmmmmmm
bende yazıverem bakem.. Dün ki sonuçlarımız ; (15+2 ıKEN)
Ama doktorumuz bize gelişimini 1 hafta önden tamamladığını söeldi 41 kere maşallah...
Boy 16 cm
kg 160 gr
BPD 33.4 mm
HC 122 mm
AC 114 mm
FL 20.0 mm

bnm bebişin

15+6

boyu 15 cm

kilosu 137 gram

gerisini anlamadıgım için yazamadım bi tek bunları biliyom

anacım sen içinde nasıl bşi tasıyon öyleekaydirigubbakcemile3

masallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…