2010 Haziran bebişlerinin cicileri

30 yıl önce teyzemin bana ördüğü battaniye :) annem bana ve diğer 3 çocuğuna kullanmış :) bende etrafında ki kurdelaları mavi ile değiştirip oğluma kullanacağım :) hala çok hoşuma gidiyor sizlerle paylaşmak istedim :)

...

Son düzenleme:
Maxelinamislina bayıldım nasıl gzüel bişey bu
Elleri öpülesi annene maşallahhh nasılda tertemz mis gibi duruyo hala

:) çok teşekkürler canım bende çok seviyorum ve severek kullanacağım :) Hem de hatırası çok büyük :)

Aslında bir ara annemin çeyizimde veriği pikeleri çekip koymak istiyorum ama :) hepsini hurçlara koymuştu çıkarmaya çalışacağım.

Efendiler ve Ey Millet, biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz.

Son düzenleme:

bunuda ıpten yaptım sıtede bırınden gordum balaona ıpı dolayarak yapılıyo ama onlar altını kesmıstı ben kesmedım lamba gıbı oldu
salona taktık oglum ıcın suslusunu yaoıcam

kız sen neelr yapmıssın valla hamart ötesi bişimişşn sen maşallh maşallhhh
cok begendım ellerine saglık kısss

Elhamra gule gule giydir kizina insAllah canim.
mexelinamislina inan bende bayildim! Cok guzel bir modelmis gercekten.

dae ellerine sağlık canım ya ne güzel yapmışsın marifetlisin maşallah. güle güle kullnın canım

mexelina canım ne güzel bir battaniye hiçde kullanıllmış gibi durmuyoda canım maşallah yepyeni daha güle güle kullanın canım teyzenin ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…