2010 Haziranının Güzel Anneleri

kaderimiz benzermiş, bende geçen sene bu ay yumurtlama takibi ile hamile kalmıştım fakat kimyasal gebelik olarak devam etmedi. Bir sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım. Şimdiden bu topikte yazacak tüm anne adaylarına hayırlı olsun diyorum

bende en son 2 ekimde regl olmuştum ne çok üzülmüştüm doktor bir sürü test istemişti sonra kendiliğinden hamile kaldım.. allahım isteyen herkese nasip etsin anneliği.. hiçbir anneyi de evladından ayırmasın inşallah

slm kızlar nooolluurr benide alın bu sayfayaaa...
inşallah sayfa hamişlerle dolar taşar....
allahım gönlünüze göre versin....isteyen herkesin kucağı bebeklerle dolsun..

gelsin bebişler gelsin....

benim 3 bebek kaybım var...en son temmuz 3 ünde erken doğumla kızımdoğdu ve ertesi gün kaybettik...şimdi yavrumun kardeşi gelsin d,ye uğraşıyorumumarım beni çok bekletmez....

mtp inşallah canım düşüklerı arkasından meleğine kavuşursun bu sefer..

merhaba.
bende geçen sene ramazan bayramında öğrenmiştim hamile olduğumu ve şimdi meleğim kollarımda.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin.ınşalah bu topic dolar taşar hamişlerle.

Arkadaşlar test yaptım çift çizgi çıktı,haziran gibi dogumum olacak herhaldekaydirigubbakcemile3 çok garip bi duygu yaaa,Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin...

2010 mayıs anne adyından sevgiler.....
topiğiniz hayırlı uğurlu olsun kızlar....

ceylancım saol..inşallah bebeğim gelir...
serapcım tebrikler..allahım sağlıkla kucağına versin

Ooooo haziran topiği de açılmış, hayırlı uğurlu olsun ceylancım, inşallah bu sayfa hamişlerle dolar taşar.

serapcım hayırlı olsun, inşallah sağlıkla tamamına erer kucağına alırsın canım.

2010 haziran ilk anne adayı serap
hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla alırsın inş bebeğini

serapcım tekrar tebrikler....eeee anlat bakalım belirtiler ne zaman başladı nelerdi??

ayy ne kadar güzel bir topik
inşallah hayırlı olur
ben de haziran annesi olmak istiyorum
adet tarihim 1 ekim bakalım kısmett
inşallah adet olmam ve hamile kalırım bu ay

Arkadaşlar test yaptım çift çizgi çıktı,haziran gibi dogumum olacak herhaldekaydirigubbakcemile3 çok garip bi duygu yaaa,Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin...

maşallah canım hayırlı olsun
biz de eylülde başladık çok heyecanlıyım
ilk ayda zormuş olması ama
ben çok istiyorum
hayırlısı ile Allah gönlümüze göre verir inşallah
son adet tarihime göre baktım
10 haziran 2010 olacak
tabii hamile olursam

katrecim merhabalar...inşallah bu sayfada oluruz....
benimde olursa eğer 6 haziran olacak..:))inşallahhhh

nasıl belirti falan var mı???

merhaba canım adın mehtap galiba
inşallah bu sayfada oluruz
ay bilmiyorum ki şimdi herşey belirti gibi geliyo
eminim sende de öyledir
midem falan bulanıyo karnıma sanki kasılmalar geliyor
ama psikolojik de olabilir bilmiyorum ki
çok heyecanlıyım sadece
senin belirti var mı ilk bebeğin mi?

aramıza hoşgeldiniz inş bu toğikte haziran anneleriyle dolar ahh ahh bu zamanda ben hamileymişimde haberim yokmuş ne çbauk geçti zaman ve kızım doğduda 3 aylık oldu bile allahım haziran hamişlerinede nasip eder

serapcım gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin

inş olursunuz kızlar takmayın kafanıza hayırlısı olsun allah gönlünüze göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…