aramıza hoşgeldiniz inş bu toğikte haziran anneleriyle dolar ahh ahh bu zamanda ben hamileymişimde haberim yokmuş ne çbauk geçti zaman ve kızım doğduda 3 aylık oldu bile allahım haziran hamişlerinede nasip eder
serapcım gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin
evet adım mehtap seninki ne??
benim 3 kaybım var canım malisef..((
aslında diğer hamileliklerimde farketmiştim ama artık herşeyden korktuğum için temkinliyim...
kasıklarımda batmadışında belirti pek yok...1 hafta var adetime...ben hep kasık ve göğüsten anlardım...göğüslerim normal olduğu için yok diyorum...kendimi o yönde alıştırmaya çalışıyorum...
damlacım adetine 1 gün kala falan yap bence ama kan testi yaptırmak istersen 5gün önce falan yaptır....
bende doğumdan sonra ilk denemedeyim o nedenle tutmayabilir bakalım...gelirsede süperrrrrrrr olurrrrrr...
yani ayın 26 sında yaparsam eğer bebiş varsa kanda çıkar :asigim:
cidden süper olur
inşallah burada bol bol görüşürüz
haberlerini almak isterim canım merak ederim
olmazsa da canımız sağolsun biraz üzülürüz sonra da
yeni umutlarla bir dahaki aya
inşallah canım...ikimizde hamiş oluruz bu sayfada bol bol yazarız...
haberleşelim...
herşeyin hayırlısı canım bebeğimiz geliyorsa hayırlısıyla gelsin...hamile kalıp kaybetmek çok acı...ben ancak yardım alarak toparlandım...allah sağlıkla versin bebeklerimizi..
bu ay tutmazsa regl olunca koçişlerden alırız hıncımızı sonra koçişlerin gönlünü alıp çalışmalara devam ederiz....hihihihi
saol canım inş canım yazın doğum yapmak kışın doğum yapmaktan daha ii inş allah nasip eder sanada evet canım ilk başlarda alışmak biraz zor oluyo garipsiyosun ama karnın çıkmaya başladığında kıpırdamaya başladığında çok güzel oluyo o zaman evet ben hamileyim diyosun ve kendini hazırlıyosun inş 2010 haziran anneleri arasına girersinmaşşallah çok tatlı bebeğin
Allah bu ay bizlere de nasip eder inşallah da haziran annesi oluruz
anne kelimesi bile garip geliyo :asigim:
ceemre allah bağışlasın bebeğini....
benim bebeğim ağustosta doğacaktı düştü,ekimde doğacaktı(yani şu an hamile olackatım) erken doğumla 6 aylık kaybettim...((
saol canım inş canım yazın doğum yapmak kışın doğum yapmaktan daha ii inş allah nasip eder sanada evet canım ilk başlarda alışmak biraz zor oluyo garipsiyosun ama karnın çıkmaya başladığında kıpırdamaya başladığında çok güzel oluyo o zaman evet ben hamileyim diyosun ve kendini hazırlıyosun inş 2010 haziran anneleri arasına girersin
amin canım yaa Allah razı olsun
inşallah inşallaha.s.
tbr ederim canım hayırlı olsun bebeğin.ben de ocak annesi olacağım kısmetse.Arkadaşlar test yaptım çift çizgi çıktı,haziran gibi dogumum olacak herhaldekaydirigubbakcemile3 çok garip bi duygu yaaa,Allah olmayan isteyen herkese nasip etsin...
ayy ne kadar güzel bir topik
inşallah hayırlı olur
ben de haziran annesi olmak istiyorum
adet tarihim 1 ekim bakalım kısmett
inşallah adet olmam ve hamile kalırım bu ay
kızlar inşallah hayırlısıyla sizlerde hamile kalırsınız.Allahım her isteyene nasip eder inş.katrecim merhabalar...inşallah bu sayfada oluruz....
benimde olursa eğer 6 haziran olacak..:))inşallahhhh
nasıl belirti falan var mı???
canım çok üzüldüm.neden erken doğum yaptın?dr ne dedi?ceemre allah bağışlasın bebeğini....
benim bebeğim ağustosta doğacaktı düştü,ekimde doğacaktı(yani şu an hamile olackatım) erken doğumla 6 aylık kaybettim...((
ayy ne kadar güzel bir topik
inşallah hayırlı olur
ben de haziran annesi olmak istiyorum
adet tarihim 1 ekim bakalım kısmett
inşallah adet olmam ve hamile kalırım bu ay
inş olmazsın regl..
bnmde geçen sene 3 ekimde tam günümde yaptım testi ve hamişmişim
darısı sizlere inş
kaduscum merhabalar..
canım stres nedeniyle erken doğum oldu malisef...12 saat yaşadı kızım...((((((((((((((((((((((((((((
drlar bişey demiyolar..kontrollerimde bir daha tekrarlamaz diyorlar ama allahım ne derse o olur...kızımıda benden çok seviyormuş aldı yanına...inşallah kızımın kardeşini yollayacak ve o benimle yaşayacak acımı hafifletecek....
Canım benim çok geçmiş olsun, benimde ilk deneyimim acı olmuştu Allah bekletmedi şükür ve hemen meleğimi yolladı....Sat tarihime uygun regl tarihime bir gün kala test yaptım ve hamiştimm:)
Umarım sen ve diğerleri bu ay sırayla müjdeler verirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?