aa valla liste süper bizde yapalım yaaaaaaaaaa
ama size kazen yardımcı olmuşşşş
kızlar baktınız mı
Aynen aysey cim bende beceremem ki yapsam bide yaşlılık işte kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar,benim yarın hasta olmam gerekiyor normalde.dün dayanamadım ve test yaptım 3 farklı marka 3ü de 2.çizgi silik olarak mevcut.sizce hamile miyim?normalde adet belirtim olmazdı ama şu an göğüslerim acıyor dokununca ve sol kasığımda çok hafif bi sızı hissediyorum?ne diyorsunuz?
merhaba arkadaşlar,benim yarın hasta olmam gerekiyor normalde.dün dayanamadım ve test yaptım 3 farklı marka 3ü de 2.çizgi silik olarak mevcut.sizce hamile miyim?normalde adet belirtim olmazdı ama şu an göğüslerim acıyor dokununca ve sol kasığımda çok hafif bi sızı hissediyorum?ne diyorsunuz?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ilahiiii.yaşlılık derkennnn????
listeyi yapmak için teee baştan bakıyom mesajlara tek tek isimleri çıkarıyorum sırayla bekleyin beni anacımmmmmmmmmmmmmm
kızlar selam,
ben adete 4 gün kala b-hcg 8,36 çıkmıştı
2 gün sonra yani adete 2 gün kala 34,11
3 gün sonra yani adeti 1 gün geçe 167,6 çıktı.
normal gidiyor sanırım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?