2010 Haziranının Güzel Anneleri

aa valla liste süper bizde yapalım yaaaaaaaaaa
ama size kazen yardımcı olmuşşşş

canım bizimkini kazen yapmadı bizim topiği ceylan açmıştı kızlar kabul etmedi yeniden topik açtırdık o listemizi oraya taşıdı sadecekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Ya bu kasıklarımı ve dişlerimi kaldırıp atabilrmiyim laelaelaelaelae
Çok rahatsız ediyolar beni kafamçokkarıştı

liste süper.ben daha yeni yapıldığı zaman görmüştüm.hatta sölemiştim burda bizde yapalım diye.ben becerebilsem yapardım ama daha o kadar becerikli değilim.

merhaba arkadaşlar,benim yarın hasta olmam gerekiyor normalde.dün dayanamadım ve test yaptım 3 farklı marka 3ü de 2.çizgi silik olarak mevcut.sizce hamile miyim?normalde adet belirtim olmazdı ama şu an göğüslerim acıyor dokununca ve sol kasığımda çok hafif bi sızı hissediyorum?ne diyorsunuz?

canım silik çizgi varsa büyük ihtimal hamilesindir.ama işini garantiye almak için kan testi yaptır ve direk sonucu gör.inşallah hayırlı haberler alırsın canım

merhaba canım benımde adet gununde sılık cıkmıstı.sılkte olsa 2. bır cızgı mevcut ıse hamılesın dedı eczacı bana.sonrada test yaptırdım saglık ocagında evet hamıleyım.:lepi:

CANIM İNŞ. HAMİLESİNDİR :Saruboceq:
ADET BERLRTLERYLE ÇOK AYNI OLUYO kafamçokkarıştı
BEN HALA ADET OLCAM SANIYOM MESELA kaydirigubbakcemile3

listeyi yapmak için teee baştan bakıyom mesajlara tek tek isimleri çıkarıyorum sırayla bekleyin beni anacımmmmmmmmmmmmmm

ayy daha 20. sayfadayımm bi sürü hamişimiz varrr daha kendimi göremedim yazdığım günü kaydirigubbakcemile3

kızlar selam,

ben adete 4 gün kala b-hcg 8,36 çıkmıştı
2 gün sonra yani adete 2 gün kala 34,11
3 gün sonra yani adeti 1 gün geçe 167,6 çıktı.

normal gidiyor sanırım değil mi?

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
tebrikler hamilesin:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…