2010 Haziranının Güzel Anneleri

arkadaşlar günaydın hepinize.benim bugün pek keyfim yok.dün akşamüstü doktora gittim.bebişi gördü ama kalp atışını göremedi.henüz çok küçük dedi.perşembe günü tekrar çağırdı.bu arada vajinal ultrasonla bakıyor.son adet tarihime göre 6+5.sizce gözükmemesi normal mi?çok endişelendim.dua ediyorum hep.allahım sana emanet bebeklerimiz :Saruboceq:

merhaba cnm.. Ben de geçen sene haziran da doğum yaptım.. Bende ilk 6+4 de gittiğimde kalp atışı yoktu dr um 1 hafta sonra bakalım dedi 7+4 de pıt pıt pıt kalbimiz atıyordu canını sıkma tatlım sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallahh...

inşallah canım.çok teşekkür ederim.bu 3 gün nasıl geçecek bakalım. :Saruboceq:

mehtapcım cok gecmıs olsun morelını sakın bozma ıyı haberlerınızı beklıyoruz..

kızlar bırde dıslerımı fırcalayamıyorum en son sabah dıs fırcalarken fen ahalde mıdem bulandı fırcalayamadan agzımı calkaladım. tabı calkalayana kadarda ayrıca öldum:S

bende henüz mide bulantısı olmuyor ancak midem fena ağrıyorrr
açlığa dayanamıyorumm kayısı ve ceviz , beyaz leblebi yiyorum arada

kızlar canım cok fena sekılde beyaz nektarin istiyo ama du bulamadım gece uyuyamadım.. neten bakıyorum ama yok. manavlar bulamazsın dıyolar nerden bulcam yaa

herkese günaydınlar ben nette okumuştum bu çin takviminde yaşa bakarken kendi yaşınıza iki yaş ekleyerek bakmak gerekiyormuş çin takvimi ile bizim takvimimiz aynı değil sonuçta yani yaş 25ise 27ye bakmak gerekiyomuş

kızlar progestan kullanırken de kanamanın devam ettiği oluyo benim ilk hamileliğimde kullanmama rağmen 20gün sürdü ama sonuçta 12haftalıkken karnımda öldü ve kürtajla aldırdım sonraki hamileliğimde yine progestan kullandım kanamam 5gün sürdü ve kesildi sonuçta kızım doğdu bu hamileliğimde ise henüz kanamam başlamadı başlamazda inşallah hayırlı evlat doğururum

kızlar canım cok fena sekılde beyaz nektarin istiyo ama du bulamadım gece uyuyamadım.. Neten bakıyorum ama yok. Manavlar bulamazsın dıyolar nerden bulcam yaa

canım kıyamam. Aşermeler dorukta demek ki. Beyoğlunda çiçek pasajında mevsim dışıda olsa bazı meyveler oluyormuş diye duymuştum.

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende haziranda sanırsam doğum yapıcakmışımm galibaa yeni öğrendim hamiş olduğumuuuuuuu heheheee

bende haziranda sanırsam doğum yapıcakmışımm galibaa yeni öğrendim hamiş olduğumuuuuuuu heheheee

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

tebrik ederim canımm hoşgeldiinn..

ne kadarlıksın acep, son adet tarihin nedir??

aa bilmiyordumbir de öyle bakalım barii :)kaydirigubbakcemile3

canikommmmmmmmmmmmmm yefrummmmmmmmmm hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:zemuszemus

evet oyleymıs bugun bı arkım bakıcak:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 dün eşimel konuşurkennn enginar felan demişti ayy canım varya şöyle ekşili ekşili zeytinyağlı enginar istiyorrr :roflol:mevsiide değil ne yapcemm bilmiyomm eşimde diyorki düşünmemeye çalış delimisin dedim ben düşünmesen göbüşteki düşünüyo :çok üzgünüm:

Çiiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm hoşgeldin len aramıza opuyorumnanaktan
Kızlar benim canımda habire çekirdeksiz üzüm çekiyo
Yiyom yiyom doyamıyom

Kızlar Mehtap dan haber v ar mı? kaydirigubbakcemile
Doktora görüncekti kanaması vardır ya :1no2:
NAptı acaba :1no2:
İyi haberlerle gelir inş.

ay keşke benimde canım meyve felan çekse hiç sevmiyom meyveyi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…