arkadaşlar günaydın hepinize.benim bugün pek keyfim yok.dün akşamüstü doktora gittim.bebişi gördü ama kalp atışını göremedi.henüz çok küçük dedi.perşembe günü tekrar çağırdı.bu arada vajinal ultrasonla bakıyor.son adet tarihime göre 6+5.sizce gözükmemesi normal mi?çok endişelendim.dua ediyorum hep.allahım sana emanet bebeklerimiz :saruboceq:
merhaba cnm.. Ben de geçen sene haziran da doğum yaptım.. Bende ilk 6+4 de gittiğimde kalp atışı yoktu dr um 1 hafta sonra bakalım dedi 7+4 de pıt pıt pıt kalbimiz atıyordu canını sıkma tatlım sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallahh...
kızlar canım cok fena sekılde beyaz nektarin istiyo ama du bulamadım gece uyuyamadım.. Neten bakıyorum ama yok. Manavlar bulamazsın dıyolarnerden bulcam yaa
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende haziranda sanırsam doğum yapıcakmışımm galibaa yeni öğrendim hamiş olduğumuuuuuuu heheheee
canım kıyamam. Aşermeler dorukta demek ki. Beyoğlunda çiçek pasajında mevsim dışıda olsa bazı meyveler oluyormuş diye duymuştum.
herkese günaydınlar ben nette okumuştum bu çin takviminde yaşa bakarken kendi yaşınıza iki yaş ekleyerek bakmak gerekiyormuş çin takvimi ile bizim takvimimiz aynı değil sonuçta yani yaş 25ise 27ye bakmak gerekiyomuş
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende haziranda sanırsam doğum yapıcakmışımm galibaa yeni öğrendim hamiş olduğumuuuuuuu heheheee
evet oyleymıs bugun bı arkım bakıcak:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?