2010 Haziranının Güzel Anneleri

canim,sat tarihinin 27 agustos olmasi gerekmez mi?

canım canım arkadaşlarım ilk geldiğimde bi liste yapalım deiştim de beni duyan olmamıştı neyse geç diil:)sevgili daemoncum benim de bilgilerimi ekler misin??yaş 32 ,kilo 59 ,sat 25 ağustos, doğum 2 haziran. bugün nihayet serum yedim sudan ve yemekten tiksiniyorum midem çok bulanıyordu zaten..doktorum acil serum dedi vücut susuz kalmış.ctesi günü doktoro gidip bebişimin kalp atışını duyucaz inşallahh..aranızda vajinal ultrasona giren var mı arkadaşlar?eğer kalbi duymazsak vajinal ultrasonla bakılacakmış..sevgiler sağlıkla esen kalın..

arkadaşlar ukla doktora gitmişti bir ses çıkmadı mı ben bi denk gelmedim sayfalarda inş güzel haberlerle döner
bu arada listeye beni de eklerseniz sevinirim yaş 26 kilo 48 ,sat 7 eylül,beklenen doğum tarihi 14haziran keseyi görmek için haftaya gideceğiz belki aynı zamanda kalp atışlarını da duyarız inş..

Leyla cım Göğüs süt toplama esnasında Kalsiyum eksikliği oluyo sanırım bende laelaelaelaelae
Ondan sızlıyo çok dişlerim sanki buz yemişim gibi kafamçokkarıştı

Sana da Gunaydin.Erken kalkmissin.Iste misin?
Sanirim bol kalsium almalisin.bende her gece süt iciyordum 2gundur kaytariyorum.canim hic cekmiyor.onun yerine sabah kalvatida yumurtayla peynir yiyorum ne kadar kalsium var bilmiyorum ama.kahvaltiya nefret eden biriyim aslinda.napalim,bebis icin yapmaliyiz :)

günaydın canım.naber?senin de akşamları sesin çıkıyo galiba,o yüzden karşılaşamıyoruz.listemizi gördün mü?daha tamamlanmadı ama çok güzel oldu.bebiş nasıl?doktora ne zaman gidiyosun?yaa balık hafızalı oldum iyice kafamçokkarıştı okuduğumu da unutuyorum

Iyim canim,senden naber?
Ben ak$amciyim,simdi dersteyim,tel.le giriyorum.
Liste harika olmus.
Bebis iyi cok sukur.
Dr.a cuma gidecez pit pitlari duymaya.
Bende unutuyorum valla,cokuz ya ondandir.

evet Leylacım bu yaşıma kadar süt içmiş insan değilim hiç sevmem ama mecburen içiyom
Çalışıyom ben işteym kzuum

Kızlar ozur dılerım dun eve gıdıp bılgısayarı acmaya fırsat kalmadan uyuyakalmısım yıne. Nolcak bu halım benımmm.. Yonetıcılere ulasamıyorum kızlar ya lısteyı forumun ılk sayfasına tasımamız lazım aralardan bulmak zor olacak..

Sımdı guncellıyorum lısteyıı:d

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|SERAP | | | | | | |
2|LEYLA01| 21 | 31 ağustos | 7 haziran | 44 | | kese göründü |
3|PAAPATYA|
4|DAEMON|21 | 28 ağustos | 4 haziran | 47 | | kese göründü |
5|AYSEY|28| 26ağustos | 2 haziran | 53 | | kese göründü |
6|NAZLIBEBıŞıM|
7|MHTP|
8|A_ıLCıN| 28| 27ağustos | 3 haziran | 53 | | ikiz - kese göründü |
9|ORJıNAL|
10|BABYFACE26|
11|MAVıUMUTOLSUN| 27 | 31ağustos | 7 haziran | 60 | | |
12|ZEYHAT|
13|MRL_26|
14|ÖZLEMLE|
15|NERGıS33|26 | 28 ağustos | 5 haziran | 54 | | |
16|ANESSSA | 25 | 4 eylül | 11 haziran | 60 | | |
17|LODOSBıTTı|
18|ELıFSEVER|
19|UKLA| 31 | 5 eylül | 12 haziran | 58 | | |
20|GUL00|
21|AYSOUK| | 4 eylül | 11 haziran | 60 | | |
22|KAMYES|
23|ÖZGECAY| 28| 14 eylül | 21 haziran | 62 | | |
24|AHUHAYAT|
25|AYSEL77| 32 | 25 ağustos | 2 haziran | 59 | | kese göründü |
26|COSMOPOLı| 29 | 6 eylül | 13 haziran | 54 | | |
27|RAYıHA23|
28|CıCEKCıK| 31 | 13 eylül | 20 haziran | 58 | | |
29|GELıNC| 25 | 21 ağustos | 11 haziran | 55 | | kese göründü |
30|REBLıD| 26 | 7 eylül | 14 haziran | 48 | | |

[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar gÜncellemelrı not almamısım o yuzden yazamadım ama sımdı onlar ıcın gerı donup tekrar bakıcam:d sızı bekletmıım dedım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…