kızlar nerelerdesinizzzz....
Iyim canim,senden naber?
Ben ak$amciyim,simdi dersteyim,tel.le giriyorum.
Liste harika olmus.
Bebis iyi cok sukur.
Dr.a cuma gidecez pit pitlari duymaya.
Bende unutuyorum valla,cokuz ya ondandir.
canım benim de iyi sayılır işte.okumuşsundur belki.ben pazartesi doktora gittim.vajinal baktığı halde kalp atışları duyulmadı,çok küçük henüz dedi doktor.o yüzden pek içim rahat değil.yarına tekrar çağırdı.allahım inşallah bu defa nasip eder.endişeliyim,sabırsızım,huzursuzum :sinifsinif:
Aysey kaç haftalıkdı senin ki kan değerin neydi peki?
genelde vajınal bakıyoalrmıs zaten kucukken ben vajınal ultrason ıstemıyorum yaa.. bugun gel demıstı doktor ama ben gıtmıycem bugun pazartesıye kadar beklıycem
Kızlar mahtaptan haber yokmu? kaaması vardı dr gidicekti
Dün sabah uyandığımda benimde kahverengi lekelenmelerim vardı çok korktum, ağladım. Dr aradım progestan verdi dün akşam içmeye başladım. Akşam biraz daha artmıştı.
Dr yat bişi yapma dio ama bebişimi nasıl beslicem yatarsam. Karnım felan ağrımıyor bişey yoktur inş. Bilgisi olan varmı?:çok üzgünüm:
anne üzülünce bebekte kan yoluyla anenin haliyle hallenirmiş çok üzüldüm. Miniğimi üzmek istemiyorum. Ama onu kaybetmeyi hiç istemiyorum.:çok üzgünüm:
efendimm kuşummmmmmmmmmmmmmÇiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
lmaz: çiçekkkk
bak bağırmaktan sesim kısılıcak
çiçek
senin gördüğün keseyi yirim bennnnnnnnnn delikafaduldenDaemon ben burdayım bende keseyi gördüm bebişşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?