2010 Haziranının Güzel Anneleri

Iyim canim,senden naber?
Ben ak$amciyim,simdi dersteyim,tel.le giriyorum.
Liste harika olmus.
Bebis iyi cok sukur.
Dr.a cuma gidecez pit pitlari duymaya.
Bende unutuyorum valla,cokuz ya ondandir.

canım benim de iyi sayılır işte.okumuşsundur belki.ben pazartesi doktora gittim.vajinal baktığı halde kalp atışları duyulmadı,çok küçük henüz dedi doktor.o yüzden pek içim rahat değil.yarına tekrar çağırdı.allahım inşallah bu defa nasip eder.endişeliyim,sabırsızım,huzursuzum :sinifsinif:

[table="head"]|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Cinsiyet|Güncel notları...........................................................
1|SERAP | | | | | | |
2|LEYLA01| 21 | 31 ağustos | 7 haziran | 44 | | kese göründü |
3|PAAPATYA|
4|DAEMON|21 | 28 ağustos | 4 haziran | 47 | | kese göründü |
5|AYSEY|28| 26ağustos | 2 haziran | 53 | | kese göründü |
6|NAZLIBEBıŞıM|
7|MHTP|
8|A_ıLCıN| 28| 27ağustos | 3 haziran | 53 | | ikiz - kese göründü |
9|ORJıNAL|
10|BABYFACE26|
11|MAVıUMUTOLSUN| 27 | 31ağustos | 7 haziran | 60 | | |
12|ZEYHAT|
13|MRL_26|
14|ÖZLEMLE|
15|NERGıS33|26 | 28 ağustos | 5 haziran | 54 | | |
16|ANESSSA | 25 | 4 eylül | 11 haziran | 60 | | |
17|LODOSBıTTı|
18|ELıFSEVER|
19|UKLA| 31 | 5 eylül | 12 haziran | 58 | | kese göründü |
20|GUL00|
21|AYSOUK| | 4 eylül | 11 haziran | 60 | | |
22|KAMYES|
23|ÖZGECAY| 28| 14 eylül | 21 haziran | 62 | | |
24|AHUHAYAT|
25|AYSEL77| 32 | 25 ağustos | 2 haziran | 59 | | kese göründü |
26|COSMOPOLı| 29 | 6 eylül | 13 haziran | 54 | | kese göründü |
27|RAYıHA23| 23 | 10 eylül | 17 haziran | 61 | | |
28|CıCEKCıK| 31 | 13 eylül | 20 haziran | 58 | | |
29|GELıNC| 25 | 21 ağustos | 11 haziran | 55 | | kese göründü |
30|REBLıD| 26 | 7 eylül | 14 haziran | 48 | | |

[/table]

Son düzenleyen: Moderatör:

evham yapma canım sen yınede bosey olsa soylerdı hem armaızdan kımse daha duymadı pıtpıtları sabır lazım bıze...

genelde vajınal bakıyoalrmıs zaten kucukken ben vajınal ultrason ıstemıyorum yaa.. bugun gel demıstı doktor ama ben gıtmıycem bugun pazartesıye kadar beklıycem

Aysey kaç haftalıkdı senin ki kan değerin neydi peki?

canım son adet tarihime göre bugün 7+0 olmam gerekiyo.ben ilk adetim 2-3 gün geçince kan testi yaptırdım 288,47 çıkmıştı.sonrasında kese görününce doktor istemedi zaten bi daha kan testi.

genelde vajınal bakıyoalrmıs zaten kucukken ben vajınal ultrason ıstemıyorum yaa.. bugun gel demıstı doktor ama ben gıtmıycem bugun pazartesıye kadar beklıycem

canım bana 2 defadır vajinadan bakıyo.ben her yerde okudum vajinadan bakmanın bir zararı yok.korkma sen de bence.

kızlar morel bozmak yok.. hersey cok guzell olacakk.. ama bızımkıler ıkızler burcu olacaklar ya bıraz ınatcılar bence

son 2-3 aydır adet düzensizliğim vardı.belki de diyorum geç döllenme falan olmuştur,yada nazlıdır benim bebişim biraz geç göstercektir kalbini.iyi düşünmeye çalışıyorum.dua ediyorum.siz de edin lütfen.allah hepimize nasip etsin inşallah kalp atışlarını duymayı,kendilerini sağ salim görmeyi. :Saruboceq:

kızlar bişey sormak ıstıyorum ben bu aserme ısını abartıyomuum ne burnuma ne kokular gelıyo ne kokular aklıma gelen anında kokuyo:S napıcam ben bole.. mıde agrılarımda gecmıyo.. bebklerimiz cok nazlı maasallah..

bırde ısım dusunen var mı?

Ben 5 haftalık 4 günlüğüm
Ay sonu gel dedi Dr kalp atışlarını duymak içn Kan değerim 3252 idi
Sanırım ay sonu duyarım inş. bebeğimin kalp atışlarını
BEn isim değilde cinsiyetini çok merak ediyom

ben hep kızım olsun ısterdım onceden ama artık ole bı ıstek kalmadı ne olursa olsun dusunmuyorum bıle.. ama heralde sımdıden bellı olmıycegını dusundugum ıcın

leyla 01 canim masallahhh hamissin bir ara gün saymistik senle ben regl oldun seni merak ediyordum masallah sen tutturdun saglicakla kucagina almayida nasip etsin güzel anneee

Kızlar mahtaptan haber yokmu? kaaması vardı dr gidicekti

Dün sabah uyandığımda benimde kahverengi lekelenmelerim vardı çok korktum, ağladım. Dr aradım progestan verdi dün akşam içmeye başladım. Akşam biraz daha artmıştı.

Dr yat bişi yapma dio ama bebişimi nasıl beslicem yatarsam. Karnım felan ağrımıyor bişey yoktur inş. Bilgisi olan varmı?:çok üzgünüm:

anne üzülünce bebekte kan yoluyla anenin haliyle hallenirmiş çok üzüldüm. Miniğimi üzmek istemiyorum. Ama onu kaybetmeyi hiç istemiyorum.:çok üzgünüm:

canım mehtaptan henuz haber yok.. dun uklada doktora gdııcektı ondanda haber yok.. üzme sende kendınıkı bebegınde uzulmesın. boyle dıyoruz ama kolay olmuyor bılıyorum. sen yat dınlen ıyıce yanında kalabılecek kımse yok mu??:Saruboceq:

Çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
efendimm kuşummmmmmmmmmmmmm
ya geliyorum kimse olmuyor burdaa gidiyorum oluyorr bebekim yaaa bende protesto ettimm delikafadulden

lmaz: çiçekkkk

bak bağırmaktan sesim kısılıcak
çiçek

kız birden bi sürü adam geldi pat denene çıktımm sitedennn ölçüm biçim işiii bebekimmm

Daemon ben burdayım bende keseyi gördüm bebişşşş
senin gördüğün keseyi yirim bennnnnnnnnn delikafadulden

kayınvalidem tel. etti gel yanımda kal diyo. Allah'ım inş. iyileşirimde onun yanında kalmam yoksa herşey zindana döner .

hoş hatıralarımız yok, onun içinde pek sevmiyorum kendisini. :umursamaz:

annemde öyle. Gerçi gelseler her gün nereye kadar onlarada hak veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…