2010 ikiz bebek anne adayları:)

inş gerek kalmaz bende yarın gidicem doktora üçüncünün kalp atışları var mı yok mu hala diye.benim tüp bebekle olduğu için hamile kalmadan öncesinden doktorum demişti rahmine müdahale etmek gerekebilir diye ama kesin bişey de söleyemeyiz diye.eğer zamanında geçmişse hiç üzülme demekki sana gerek yoktur.zaten ikizlerde illa olacak diyede bişey yok

yarın hayırlı haberlerle gelirsin ınşallah canım.benim içinde dua edin kan testi verip ultrasona giricem ınşallah.

selin ne olduğunu anlatırsan tabiiki yardımcı oluruz seve sevekaydirigubbakcemile5

kızlar benim doktorum hiç bişey demedi bu konuda sizden okuduğum kadarıla genelde tüp bebekle olanlar yazmış onla alakalı olabilir mi acaba gerçi ben bu gidişimde yine sorucam 17 haftadayız haftaya gidicez bakalım ne diycek 13 haftada gitmiştim ultrasonla çok uzun uzun muayne etti ultrasonla bakılıyor dimi rahim uzunluğuna.

sen normal yolla mı hamile kaldın?aslında benim doktorumda birşey demedi ve 5.haftadan sonra hiç vajinal muayenede yapmadı ama ben yarın baktırmak istiyorum.sanırım çoğul gebeliklerde risk olduğu için bakılıyor.

canım evet doğal yolla kaldım sende mi öyle. benim doktorum da hiç vajinal muayne yapmıyor ben de gidince sorucam bakalım düşüncesi ne

bildiğim kadarıyla 13. en geç 14.haftada yapılıyo bu dikiş doktorum öle demişti zaten doktorlarınız bişeyden şüphelenmediği için dememiştir takmayın kafanıza

yok canım,benim tüp bebekle oldu.sen şanslı olanlardasın,Allah yavrularımızı bize bağışlasın ınşallah.iki tane olduğunu öğrenince şok geçirmişsindir dimi,bizler hazırlıklıydık tabii.ben yarn doktora gidiyorum,bir sorucam bakalım ne diyecek.

amin canım Allah yardımcımız olsun inşallah doktorun cevabını yazarız birbirimize ben de 10 güne kadar gidicem. evet şok geçirmiştim hatta ilk gittiğimde tek dediler ikinci gittiğimde öğrendim çok şaşırdımzemuszemus

winston canım naptın,gittin mi doktora?ne dedi merak ettim.

selammm bende 2010 ocak yada şubat annesi olacağımmmm

aaaa ne tesadüüüüüffff kaydirigubbakcemile5

inşallah canım..inşallah bebeklerimiz sağlıkla ve vakitlice gelirler.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

merhabalar herkese.Allah nasip ederse 2010 ağustosta da benimkiler dünyaya gelecek.şuan 10 haftalığız.herkesin şimdiden Allah yarve yardımcısı olsun.inşaallah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla zamanında gelirler.

Kızlar benida alın aranızaaaa..bende ağustos annesiyim allah nasib ederseee..
rabbim hepimize sağlık versin hayırlı doğumlar versin sonra sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib eylesin güzel mevlam..

kizlar sizde ne gibi belirtiler oldu ikiz gebelikte
yoksa kalp atisini duymaya gittiginizdemi ögrendiniz ikiz oldugunu??
bakalim benim de 18 termin var tek mi ikiz mi:)
benim ilk gebelik ikizdi biri 2,5 aylikken düstü simdi yine yasarmiyim bu durumu diye düsünüyorum

merhaba arkadaşlar.benim 18. haftam bitecek neredeyse.dr a gitmesem,ultrasonda bebeklerimi görmesem hamile olduğuma inanmam.hiç bir problem yaşamadım çok şükür.ne aşerme,ne mide bulantısı...vb şeyler.hiçbiri olmadı.allah hepimizin evlatlarını sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasib etsin inşallah.

seninle tam aynı haftayız Nayi,benimde 18+5.ne durumdasın şu an,nasıl gidiyor hamilelik?

ay Maaşallah canım,bu haberleri duymak ne güzel.darısı başımıza ınşallah.bu ilacı hiç duymamıştım,doktoruma sorayım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…