Ya ben en son doktora gittiğimde 3.kese gözüktü ama içinde bebek yok,haftaya tekrar gidicem.Diğer 2 bebeğin kalp atışlarını duyduk.Eğer kendiliğinden boş kese gitmemişse müdahale edilecek.Sanırım göbekten iğne ile girilecek.Bu nasıl bir işlem,bilenler anlatabilirmi?Tam göbek deliğinden mi giriliyor,ben ordan çok huylanırım
öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeklerin.sanırım tüp bebek seninkilerder.aynı şeyleri bende yaşadım ilk önce üçüncünün kalp atışlarını duymadık 1 hafta sonra üçüncünde kalp atışalrını duyduk ve doktorum kesinlikle üçüncüyü istemedi neyse gün verildi fetal redüksiyon bu işlemin adı bana narkoz verilip alttan işlem yapıldı ama göbeği uyuşturup ordanda yapılıyomuş.inş hakkında hayırlısı olur...
BEN VARIIIMMM...
4+4 tüp bebiş...
12 gün sonra geleceğim sanırım ikiz ...bekleyin beni :)))))
merhaba,
18 haftalık ikizlere hamileyim. kafama çok takılıyor; ikiz bebekleri nasıl emzireceğiz. yani aynı anda acıktıklarında nasıl olacak. göğüs pompası alıp yedekte süt bulundurmayı düşünüyorum. ama tecrübeli arkadaşlar bunu nasıl hallettiler acaba?
kizlarrrrrr mrbbb bende 10+6dayım:)
tek yumurta ikizleri benimkiii :):) aranızda tk yumurta ikizi olucak olan varmııı???kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?