2010 ikiz bebek anne adayları:)

öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeklerin.sanırım tüp bebek seninkilerder.aynı şeyleri bende yaşadım ilk önce üçüncünün kalp atışlarını duymadık 1 hafta sonra üçüncünde kalp atışalrını duyduk ve doktorum kesinlikle üçüncüyü istemedi neyse gün verildi fetal redüksiyon bu işlemin adı bana narkoz verilip alttan işlem yapıldı ama göbeği uyuşturup ordanda yapılıyomuş.inş hakkında hayırlısı olur...

Yok tüp bebek değil benimkiler canım,yumurta arttırıcı ilaç kullanmıştım sadece.Sana da geçmiş olsun diyorum,umarım sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın.

merhaba arkadaşlar bende 18+5 haftalık ikiz hamileyim 7 yaşında da bir kızım var. hamileliğim çok zor geçiyor tam bulantılar azaldı derken mide yanması beni mahvetti.

bugun ilk dr randevum vardı 1 kesede 2 yürek gördük:)tek yumurta ikizi...mucizelerim:)Rabbime şükürler olsun...
tüp bebek tedavisi ile 6 yıl sonra bebegim olacak inş

Merhaba, bende erken doğum olacağı planlamasına göre 2010 Temmuz başı gibi kısmetse ikizlerimi dünyaya getireceğim. Şimdilik herşey yolunda gibi, vajinal kontroldede rahim ağzı açıklığı olması gerektiği gibi gidiyor. Benim gebeliğim Tüp Bebek yöntemi ile oldu önce üçüzdü sonrasında birtanesi maasef elenmek zorunda kaldı gercekten zor bir karar ama diğer iki bebek sağlığı için gerekli bir karardı.
Hepinize sağlıkla ve acısız bir doğum diliyorum. Sevgilerimle

merhaba,
18 haftalık ikizlere hamileyim. kafama çok takılıyor; ikiz bebekleri nasıl emzireceğiz. yani aynı anda acıktıklarında nasıl olacak. göğüs pompası alıp yedekte süt bulundurmayı düşünüyorum. ama tecrübeli arkadaşlar bunu nasıl hallettiler acaba?

merhaba arkadaşlar bende ikizlerime hamileyim 9 haftalık oldular faydalı bir başlık olmuş herkesle fikir alışverişi yapmak güzel bişiy.allahım hepimize kucaklarımıza almayıda nasip eylesin...

bende varım.şuan 12+4 üm..rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın..

Bende varım bendeee.:CüvCüv: hihoyyyt
.Nihayet yeni bir topikboshayallersmile..başka yerlerde ne cevap veren oluyo nede selam :1no2:
Benimde bir oğluşum birde kızım olucak teyzeleri..RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR NASİB EYLESİN SAĞ SAĞLİM KUCAĞIMIZA ALALIM..:Saruboceq:

bir kız bir erkek bebek bekliyorum
ALLAH hepimize sağlıkla doğurmayı nasip etsin nazarlardan kazalardan korusun
hepinize sevgiler izmirden selamlar

merhaba bende varım 16 haftalık ıkız bebıslerıme hamıleyım.ama henuz cınsıyetlerını gostermıyorlar

canım mama takviyesiyle gidiyorum ben..
zaten ilk 10 gün sütüm yoktu sonradan geldi, hiç bir zaman da sadece sütle doyacak kadar olmadı sanırım ya da benimkiler o ilk 10 günde mamaya fena halde alıştılar bilemiyorum..sadece ilk öğünlerini yalnızca sütle alıyolar o kadar onun dışında hep süt+mamayla gidiyoruz..süt sağma makinesi olayını doğumdan sonra düşün derim ben aldım bi sürü de para verdim 3-4 kere anca kullandım..
olmadı sen birini emzirip diğerine mama verirsin aynı anda acıkırlarsa ki bir düzen oturtursan ve sadece sütle besleyecek kadar İNŞALLAH sütün olursa problem yaşamazsın..
sağlıklı ve vakitli doğumlar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…