2010 ikiz bebek anne adayları:)

cellist canım sen kaç haftalıksın?ben 3 gündür magnezyuma başladım.19+3 teyim.

slm kızlar nasılsınız?
bende varım aranıza katılayım dedim
ben 2010 temmuz annesi olucam inşallah,
gerçi doktorum haziran ortaları diyo ama bakalım sağlıkla doğsunlarda,
benim bildiğm kadarıyla da serklajı herkese uygulamıyolar,
ben sordum bende gerek duymadı doktorum,
ben ilk 3 ayımda progynex iğne kullandım
şimdi bıraktım herhangi bi tehlikemizde yok çok şükür,
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar ve sağlıklı bebişlernasip etsin inşallah...

merhaba.. bende sizlerle tanışmak istiyorum :)

bende 2010 ikiz annesi olucam inşallah

dr 20 temmuzda doğarlar dedi..

geçen hafta bana serklaj uygulandı.
cinsiyetleri henüz belli değil.

kızlar baştan sona okudum serklajı merak etmişsiniz. 10 gün oldu bana yapılalı size anlatayım ben.....

serklaj yapılmadan 1 gün öncesinde saat 12 den sonra bişey yiyip içmiyorsunuz.

o gün geldiğinde sizi hazırlıyorlar. ben dr uma dedimki, bu işlem bebeklerime zarar verirmi eğer verirse baymadan yapın ben acısına dayanırım dedim.. hayır dedi.. asıl anestezi vermezsek zararlı olur. ani bi hareket yaparsın daha çok zarar vermiş olursun dedi. peki size güveniyorum dedim. işlemin 10 dakika süreceğini ama bayılma ayılma ile birlikte yarım saati bulacağını söyledi...

işlem bana 13. haftanın başında yapıldı....

40 dakika sürdü. uyandığımda adet sancısı hissettim.. serum taktılar. 1 gece hastanede önlem amaçlı kaldım.

serklajdan 4 gün sonra durup dururken kanlı su geldi. çok korktum.

hemen hastaneye gittik..... ben fazla yatmamıştım bana hep yat demedi. istirahat et dedi ama.....kan dikiş yerlerinden gelmiş korkma dedi.... magnezyum ve progestana devam eve git hemen yat. wc dışında kalma dedi. sonra kanama kahveye dönüştü ve şimdi tamamen geçti.....

benim serklajımda önlem amaçlı yapıldı. rahim ağzı 2,8 di......

benimkiler 11 haftalıklar canım. vitamin ve folikasite ek olarak demir kullanıyorum. magnezyum u ne için veriyolar acaba?

magnezyum için erken o zaman senin için.magnezyuma hamileliğin 5.ayında başlanıyor,kasılmaları önlüyor ve rahim kaslarını güçlendiriyor.bende vitamin,kan hapı ve bebe aspirini kullanıyorum canım.

fatoşcum hoşgeldin aramıza,şu anda rahim ağzın kaç oldu?bende her kontrolde çlçtürüyorum.19+5 günlük hamileyim.ınşallah hepimiz şöyle arka arkaya vakitlice Hayırlısıyla doğururuz bebişlerimizi.

firdos cum işlemden sonra bebeklere baktı ama rahim ağzını söylemedi.. ben sadece nasıl geçti hocam dedi.. iyi geçti diktik sorun yok dedi.. sormakta aklıma gelmedi.

1 martta gidicem inşallah.o zaman sorarım.. o zaman cinsiyetlerinide öğrenicem..

Merhaba,ben dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Ultrasonda 2 tane kese gözüktü.Biri diğerinden çok az daha küçük gözüküyor.Doktorum küçük olan belki kendiliğinden sonlanabilir,diğeri devam eder dedi.Başınıza böyle bir olay geldimi,ikisininde aynı ölçülerdemi olması gerekiyor.Test sonucum 11.800 yani çok yüksek çıkmıştı 2 gün önce.

merhaba firstmoonxxxx, ben 8 haftalık gebeyim. 4 haftalıkken öğrendim . ultrasanda 2 kese göründü ama biri diğerinden çok daha küçüktü. doktorum ''bence durmaz '' dedi. ama geçen gün ki kontrolümde onun da tutunmuş olduğunu gördüm. çok şükür ikisinin de gelişimi normal. inşallah da hep böyle gider. umarım senin de yolunda gider.

Çok teşekkür ederim cevabın için.İlk başta ikiz olduğunu duyunca çok korktum,nasıl başa çıkıcam ben bunlarla dedim ama şimdi sanki ikisini de istiyorum,hormonlarım iş başında:)
İnşallah sende sorunsuz bir şekilde hamileliğini tamamlar,sağlıkla bebeklerini kucağına alırsın.

arkadaslar bende 2010 eylül ayında inşallah bebeişlerimi kucagıma alıcm su an 7 hafta 1 günlükler bikaç gün sonra kalp atışları için gidicz keseleri görmüştük geçen hafta.kalp atışları için gittigimizde hangi tahliller yapılıyor kızlar bilgilendirirmisiniz

arkadaşlar ben de 30+3 haftalık hamileyim ,kısmetse doğum nisan gibi olacak, sabırla bekliyorum bebişlerimi

benimde 21+1 oldu bugün kızlar.Allah vakitli ve sağlıklı doğumlar naip etsin hepimize.AMıN.

Ya ben en son doktora gittiğimde 3.kese gözüktü ama içinde bebek yok,haftaya tekrar gidicem.Diğer 2 bebeğin kalp atışlarını duyduk.Eğer kendiliğinden boş kese gitmemişse müdahale edilecek.Sanırım göbekten iğne ile girilecek.Bu nasıl bir işlem,bilenler anlatabilirmi?Tam göbek deliğinden mi giriliyor,ben ordan çok huylanırım

kizlarrrrrr mrbbb bende 10+6dayım:)
tek yumurta ikizleri benimkiii :):) aranızda tk yumurta ikizi olucak olan varmııı???kaydirigubbakcemile5

Kızlar bende 5+5 günlük hamileyim bugün doktor 2 kese olduğunu söyledi büyüklükleri iyi dedi daha kalp atışlarını duymadık haftaya duyarsınız dedi. İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi. Sizin bebeklerinizin cinsiyetleri neler ism ne düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…