2010 Kasım Anne Adayları Haydi Buyrun!!!

bizede hayırlısı ile bebişlerimizi kucaklarımıza sağlıkla almayı nasip et yarabbim:Saruboceq:

günaydın kızlar
ben bu sabah kan testi yaptırdım değerim 537 çıktı
bende beyaz bi akıntı var canım

Bende bu sabah yaptırdım ama özelde değil o nedenle yarın öğrenicem daha .Benim beklenen adet tarihim daha yarın.Şimdi kahverengi akıntım olunca sanki adet olacakmışım gibi geliyor.Ama idrar testinde pozitif .Allak bullak oldum ya

slm kızlar
son sat 28 ocak
tahmini doğum 4 kasım..inş hayırlısı ile o günleride görürüz kızlar.

gunaydin kizlar

bende hic akinti yok canim ama adetten iki gun once iki damla olmustu hatta adet oluyorum zannetmistim

bugün doktora gidicem..acaba keseyi görebilecekmiyiz. nedersiniz.
aranızda keseyi göreniniz varmı?

bugün doktora gidicem..acaba keseyi görebilecekmiyiz. nedersiniz.
aranızda keseyi göreniniz varmı?

canım kese görünürmüş diğer toğikteki arkadaşlar öyle söylede ama kalp atışı için 6,haftayı beklemek lazımmış
seninde ilk bebek sanırım
benimde ilk hamileliğim

telekkürler canım ne güzel tesadüf olmuş
inş. bizlerde sağlıkla bebişlerimiz kucağımıza alırız inş.:Saruboceq:

bafo =======) sat :26 ocak .... kg:52 .... yaş:29 ..... tahmini dogum 2 kasım
meybie =======) sat:28 ocak .... kg: .... yaş:29 ..... tahmini doğum 4 kasım
barays =======) sat: 29 ocak .... kg: 59 .... yaş:30 ..... tahmini doğum 5 kasım
dalia =======) sat 30 ocak .... kg: 68 .... yaş:28 ..... tahmini dogum 6 kasim
eren sezen====) sat:31 ocak .... kg:70 .... yaş:30 ..... tahmini doğum 7 kasım

bafocuğum sana kolaylık olsunyerimsenibenolumunekankayizsmile:CüvCüv::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
geçen sene bugün öğrenmiştim hamile olduğumu şimdi ise oğlum kucağımda. umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz

kızlar yeni öğrendim sizinde haberiniz olsun..
kan değerinin 1500 ü geçmesi gerekirmiş..ancak ondan sonra kese görünebiliyormuş..
benim yumurtlamadan sonra12.günüm kandeğerim 864 tü.aradan 10 gün geçti.allah nasib ederse bugün keseyi görürüz dedi doktor.
gönlüm tekilden yana ama ikizde olabilir..inş üçüz değildir şuanki durumum..kızlar duanızı eksik etmeyin.allah hepimiizn yardımcı olsun.hayırlısını nasib etsin..

tam sorumun üzerine geldin arkadaşım
meybie benim bugün 500lü rakamsa hergün 2 katlıyorsa
hafta sonu keseyi görürüm inş.:Saruboceq:

eevet brayscım ilk hamileliğim.rabbim hepimizin yavrusunu hayırlı eylesin..bizler ve bebeklerimiz allaha emanetiz.inş herşey çok güzel olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…