hoşgeldin canımmevet bende geldim kızlar dün adet günümdü bugün test yaptım çok silik çıktı ama kızlar hamilesin diyor yarın yeniliycem testimi hayırlısı herkezi tebrik ederim şindiden. İkinci kez anne olmak çok heyecanlı daha önce aağustosta doğum yapmıştım 1 buçuk yaşında oğlum var. İlk kontrolüme 7-8 haftalık olunca gitmeyi planlıyorum daha önce gidince alttan bakıolar karından görünmo size de öyle tavsiye ederim
2010 anne adayları nerdesİnİz yaaaaaaaaaaaa
tebriklerrr a.s.kızlar adetime 3 gün var bugün dayanamayıp test yaptım çift çizgi bende kasım anne adayıyım
Burada 2008 Kasım anneleri de yazıyor iyi dileklerini,alınırız sonra :çok üzgünüm:2009 kasım annelerine çoooooooooooook teşekkürler
umarım bizlerde bebeklerimizin o günlerini görürüz:Saruboceq:
hayırlısı olsun tebrikleeerrr a.s.evet bende geldim kızlar dün adet günümdü bugün test yaptım çok silik çıktı ama kızlar hamilesin diyor yarın yeniliycem testimi hayırlısı herkezi tebrik ederim şindiden. İkinci kez anne olmak çok heyecanlı daha önce aağustosta doğum yapmıştım 1 buçuk yaşında oğlum var. İlk kontrolüme 7-8 haftalık olunca gitmeyi planlıyorum daha önce gidince alttan bakıolar karından görünmo size de öyle tavsiye ederim
hoşgeldin tarantulacım a.s.Selam kızlar. SAT 27 Ocaktı. İki gün önce idrar tahlilinde çıktı bebişim. Henüz doktora gitmedim. Bu ikinci bebeğim olacak inşallah hayırlısıyla. Bir oğlum var iki yaşında. Biraz erken mi oldu acaba diyorum. Bazen seviniyorum bazen oğlum üzülür mü acaba diye endişeleniyorum. Desteğe ihtiyacım var aslında. Beni yüreklendirin lütfen. Kime söylesem daha erkendi diyo. Bende üzülüyorum. Ama ben istiyodum zaten. Ne biliym kafam çok karışık işte. Yorumlarınızı bekliyorum. Öpüyorum hepinizi. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
hoşgeldin cnmm bende dün öğrendim benimde 1 oğlum var ama 7 yaşında banada geç bile kaldın diyolar 2.ye senin iyi bence ikisi bir arada büyür :ecrin_bebek:Selam kızlar. SAT 27 Ocaktı. İki gün önce idrar tahlilinde çıktı bebişim. Henüz doktora gitmedim. Bu ikinci bebeğim olacak inşallah hayırlısıyla. Bir oğlum var iki yaşında. Biraz erken mi oldu acaba diyorum. Bazen seviniyorum bazen oğlum üzülür mü acaba diye endişeleniyorum. Desteğe ihtiyacım var aslında. Beni yüreklendirin lütfen. Kime söylesem daha erkendi diyo. Bende üzülüyorum. Ama ben istiyodum zaten. Ne biliym kafam çok karışık işte. Yorumlarınızı bekliyorum. Öpüyorum hepinizi. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Sağol canım doğru söylüyorsun. Aslında bende o yüzden istiyordum ama işte hep olumsuz tepkilerle karşılaşınca, bir de üstüne hamileliğin verdiği duygusallık eklenince ortaya benimki gibi saçma sapan bi durum çıktı. Bunda eşimin yanımda olmamasının da payı var tabi. O olmayınca kendimi yalnız hissediyorum. İyice duygusallaşıyorum. Her ne kadar telefonla destek olmaya çalışsada yanınında olduğu gibi güvende hissedemiyosunuz kendinizi. Neyse canım. Desteğin için gerçekten teşekkür ederim. Herkes senin kadar duyarlı değil malesef. Öpüyorum kocaman. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırla versin.:1hug:hoşgeldin tarantulacım a.s.
her ne kadar kullanıcı adın benim fobim olan bir hayvan olsa da sonundaki rakamlarla enteresan olmuş :smiley-cool:
Benim de 15,5 aylık bir kızım var,2. ye çok hevesleniyorum ve yaşları mutlaka yakın olsun istiyorum,arkadaş olsunlar,beraber oynasınlar,ilerde de hiç yalız bırakmasınlar birbirlerini istiyorum.Ne güzel bak seninkiler öyle olacak.Allah isteyen herkese versin..
Allah sağlıkla tamamına erdirsin,sağlıkla kavuştursun inşallah bebeciğine opuyorumnanaktan
Hoşbulduk canım benim. Boşver bakma milletin dediğine. Herkes bişey söylüyo işte. Hayırlısı olsun. Ben artık takmamaya çalışıyorum söylenenleri. Sende takma. Zamanından çok hayırlı olması daha önemli benim için. Biz son altı aydır korunmuyorduk zaten ama olmuyordu ama ben her ay kendimi hamile ilan ediyordum. Sonra baktım psikolojim bozuluyor. Dedim en iyisi birsüre korunalım. Ama işte Allahın işi son korunmasız ilişkimizde hamile kaldım. Allah herşeyin doğrusunu biliyo. Hiçbişey için pişman olmamak lazım çünkü sonradan ne kadar hayırlı olduğunu görüyo insan. Öptüm canım. Kendine dikkat et. İnşallah en hayırlı zamanda kavuşursun ikinci bebişine.:1hug:hoşgeldin cnmm bende dün öğrendim benimde 1 oğlum var ama 7 yaşında banada geç bile kaldın diyolar 2.ye senin iyi bence ikisi bir arada büyür :ecrin_bebek:
pardon canım 2. gelmiş zaten. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Öptüm bitanemhoşgeldin cnmm bende dün öğrendim benimde 1 oğlum var ama 7 yaşında banada geç bile kaldın diyolar 2.ye senin iyi bence ikisi bir arada büyür :ecrin_bebek:
evet bende takmıyorum bakacak olan biziz nasılsa sağlıklı olsunlarda ferisi boşş topicimiz yavaş yavaş doluyo görüşürüz bende öptümmm cnmSağol canım doğru söylüyorsun. Aslında bende o yüzden istiyordum ama işte hep olumsuz tepkilerle karşılaşınca, bir de üstüne hamileliğin verdiği duygusallık eklenince ortaya benimki gibi saçma sapan bi durum çıktı. Bunda eşimin yanımda olmamasının da payı var tabi. O olmayınca kendimi yalnız hissediyorum. İyice duygusallaşıyorum. Her ne kadar telefonla destek olmaya çalışsada yanınında olduğu gibi güvende hissedemiyosunuz kendinizi. Neyse canım. Desteğin için gerçekten teşekkür ederim. Herkes senin kadar duyarlı değil malesef. Öpüyorum kocaman. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla hayırla versin.:1hug:
aramıza hoşgeldin cnmm:CüvCüv:kizlar hepinizi tebrik ederim
Rabbim nasip ederse bende kasim annesi olucam
SAT'im 30 ocak dun adet gunumdu bu sabah test yaptim ve cift cizgi
Allah saglicakla kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahhh
kızlar adetime 3 gün var bugün dayanamayıp test yaptım çift çizgi bende kasım anne adayıyım
Selam kızlar. SAT 27 Ocaktı. İki gün önce idrar tahlilinde çıktı bebişim. Henüz doktora gitmedim. Bu ikinci bebeğim olacak inşallah hayırlısıyla. Bir oğlum var iki yaşında. Biraz erken mi oldu acaba diyorum. Bazen seviniyorum bazen oğlum üzülür mü acaba diye endişeleniyorum. Desteğe ihtiyacım var aslında. Beni yüreklendirin lütfen. Kime söylesem daha erkendi diyo. Bende üzülüyorum. Ama ben istiyodum zaten. Ne biliym kafam çok karışık işte. Yorumlarınızı bekliyorum. Öpüyorum hepinizi. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
miratech canım 5 tl fiatı daha önce acon kullanıyodum eczacı o yanlış çıkar bu hassas adeti beklemene gerek yok varsa çıkar dedicanım aldığın tesin markası nee 3 gün önceden gördünn benimde 4 gün kaldıı
beklenen tarihh 2 mart
tebrik ederim dalia a.s.
Sağlıkla kavuş inşallah bebeğinize :)
aramıza hoşgeldin cnmm:CüvCüv:
insallah canim cok sagol
hosbulduk canim opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?