2010 Kasım Anne Adayları Haydi Buyrun!!!

hayırlı olsun bebeğin... sağlıkla doğmak nasip etsin insallah allahım size....

kan test sonucların ne cıktı

sagol canim insallah
ben daha kan testi yaptirmadim yurt disinda yasadigim bizim burada biraz farkli oluyor bugun doktorumu aradim idrar testimin pozitif oldugunu soyledim 25 marta gun verdi
acaba ozel hastane bulup yaptirsammi ayin 25 daha cok var eyvahedigeldismile

:1shok:

1 aymı bekliyeceksin.....aaaaaaaaa bana pazartesi gel dedi ben dayanamıyorum korkuyorum bu akşam bir özel dr a gideceğim bilmiyorumkismile

ya kızlar ben kaan kocatepenin sitesinde kaç haftalık hamiş olduğumu hesapladım 3 hafta çıktı doğum tarihimde 7 kasımm ben sezeryanla doğum yapıcağım için 10 gün erken olucak sezeryanda öyle oluyo buda 27 ekime denk geliyo ben bu topicemi ekim topindemi olucam

Ay canımm hiçç üzülme benimde 2 kızımm varr 3 ncüyüü düşünüyorumm bendee bakalımm kaldımmı
inann büyüdülermii arkadaş gibii oluyooo iyiikii doğurmuşumm diceksinnn
Sağol canım sizlerin desteklerinizi aldıkça kendimi daha bir iyi hissetmeye başladım. Kızlarının arasında kaç yaş vardı. Şimdi küçük kızınla ne kadar fark olacak inşallah yenisinin arasında. Allah bağışlasın size kızlarını canım. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla bi tanede oğlun olur. Öptüm kocaman canım.

:1shok:

1 aymı bekliyeceksin.....aaaaaaaaa bana pazartesi gel dedi ben dayanamıyorum korkuyorum bu akşam bir özel dr a gideceğim bilmiyorumkismile

evet canim malesef bizim buralarda boyle peki pazartesi kese icin erken degilmi
neden korkuyorsunki bak benide korkuttun simdi eyvahedigeldismile neyse en iyisi bende ozele gidiyim zaten okadar bekliyebilecegimi zannetmiyorum

hayirli olsun Rabbim tamamina erdirsin canim.

sen ingilteredemiydin canim?

sagol canim insallah

evet ingilteredeyim doktorumu aradim 25 marta gun verdi ne yapacagimi sasirdim mafoldumben

daha once fertility monitor konusunda konusmustuk galiba, ordan hatirliyorum.

bende Kasim da ordaydim. kizimi dogurup geldim. orda prosedur oyle isliyo maalesef. ben bos bos 6 gece hastanede yattim. kafayi yemek uzereydim artik.

daha once fertility monitor konusunda konusmustuk galiba, ordan hatirliyorum.

bende Kasim da ordaydim. kizimi dogurup geldim. orda prosedur oyle isliyo maalesef. ben bos bos 6 gece hastanede yattim. kafayi yemek uzereydim artik.

evet hatirladim canim hayirli ugurlu uzun omurlu olsun bebegin

ayyy sorma canim ne kadar kotu elin kolun bagli oturuyorsun sen hangi hastanede dogum yaptin neden 6 gece beklettiler ki kafamçokkarıştı

evet hatirladim canim hayirli ugurlu uzun omurlu olsun bebegin

ayyy sorma canim ne kadar kotu elin kolun bagli oturuyorsun sen hangi hastanede dogum yaptin neden 6 gece beklettiler ki kafamçokkarıştı

sagol canim, darisi basina insallah.

harlowda princess alexander hospitalda yaptim dogumu.
suni sanci vericez diye 6 gece bos bos yattim.klava:

sagol canim, darisi basina insallah.

harlowda princess alexander hospitalda yaptim dogumu.
suni sanci vericez diye 6 gece bos bos yattim.klava:

ayyy ne kadar dusuncesizler Allahin cezalari alsanaalsanasmile
sonunda sagsaglim bebegini kucagina almissin yaaa darisi basima insallah
bana gecmez simdi gunler zaten zar zor buldum melegimi mafoldumben

sen nerde oturuyodun? hangi hastaneye verirler seni?

ben tottenhamda oturuyorum canim hastane secme hakkim var ama bana en yakinlari north middlesex veya homerton hospital
ama bir kan testi yaptirsaydim icin rahatlasydi eyvahedigeldismile zaten ultrasonda daha gorunmesi icin erken sen kacinci haftada gormustun

İnşallah canımmm
benim büyük kızım 9küçük kızım 7 yaşında canımm

oglumu enfield town da chase farmda dogurdum ben.
tottenham da oturanlari oraya vermiyolar mi? ama north middlesex daha yakin herhalde.

ben keseyi 5. hafta gibi, kalp atislarinida 7. hafta gibi gormustum.
ama orda ultrasonada cok gec cagiriyolar. ozel gitsen dunyanin parasi.

hadi gonlunu ferah tut, hersey saglicakla gelisir insallah.

İnşallah canımmm
benim büyük kızım 9küçük kızım 7 yaşında canımm
Canım Allah bağışlasın evlatlarını zor oldu mu büyütmek aralarında iki yaş var. Birinci 15 aylıkken falan hamile kalmışsın galiba ikinciye. Ben biraz endişeliyim ikisine de gereken özeni gösterebilecek miyim diye. Bir de ilk 3 yaş çok önemli çocukların bilişsel ve sosyal yetenekleri kazanabilmesi ve özgüven duygusunu oturtabilmeleri için. Ben oğlum için işi bıraktım. Bu gidişle tekrar başlamıycam zaten. Ama işte eğer ikisine de gereken özeni gösteremezsem kahrolurum. Sana da İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bi erkek nasibeder Allah. Ben de kız istiyorum ama bakalım. İçime erkek doğuyo ama belki de yanlış doğuyodur. Zaten önemli olan sağlıklı sıhhatli eli yüzü kaderi güzel olsun.

Büyük bir fedekarlıkk göstermişsinn ne güzel annesii
Evett zor oluyoooo büyütmek arka arkaya elimden geldiğincee ilgilendimm yetmeyee çalıştımm çocuklarımaa,şimdii büyüdüler kocaman oldularr amaa ara çok açılıncaaa çokk zor geliyoo 3 ncü bebiş fikriii sil baştan yine geçmişe dönecemmm.
Bana kalsa 2 çocuktan başka istemiyorumm amaa eşim okadar istiyorkii, hadii olsunn dedimm, rabbim biliyoo gönlümdekiniii inşallah senin de kızın olur canımm.Bende hamile kalsamm kesinn kızz olur diyorummm benim yine ama sağlıklııı olsunlardaaa değilmii annesii

:Saruboceq:
evet canim malesef bizim buralarda boyle peki pazartesi kese icin erken degilmi
neden korkuyorsunki bak benide korkuttun simdi eyvahedigeldismile neyse en iyisi bende ozele gidiyim zaten okadar bekliyebilecegimi zannetmiyorum

bizimki tup bebek daliacım...2.kan testim ikiye katlamadı apazartesi bakalım diyince dunya basıma yılıkdı korktum bır akrabamız jınekolog ona gıttım ustten bakınca gorulmedı ama alttan bakınca gorduk keseyı cok sukur ama tabı cok erken 13 marta kadar bekleyelım kalbnı dınlerız dedı.... ıste korkular hıc bıtmıyor sımdı dınlenmekle gecırıyorum bende gunlerı
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…