2010 kasım anneleri beğendiniz kız-erkek bebek isimleri?

PalParmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
127
0
96
İzmir
benim favorilerim erkek kuzey,mert,ege,yağız,kaya,demir,yankı,tibet

kız laçin,melis,tuana,defne.

:enbuyukkk:

bende kendi oğlumun ismini tafsiye edenlerdenim,yiğit arda
bu topik niye bukadar yavaş ya
ben hamile kaldığımı öğrendiğim gibi isim topiklerine yapışmıştım,
2010 anneleri nerdesinizz

ben kız ısımlerınden su an ecrın ve masal erkek ıse devran ve yagız,ruzgar ısımlerını bagenıyorum ama sanırım daha farklı bı ısım bulup onu koyucam.

kızımın ismi hüma tavsiye edebilirim cennet kuşu demek oğlan olsaydı buğra koycaktım...

oğlumun ismi doruk...tavsiye ederimm.doruklarda olur inşş çoookta yakuluklu allahım nazrlardan koerusun.

erkek emre
kız cemre

baştan ikiz dendi bana bu isimleri düşünmüştüm ozaman.. bakalım şimdi emrem mi benimle.. yoksa cemrem mi..

kız : Nilsu - Nilay - Duru - Melisa - Dilara - Yaren - Nehir

erkek : Yiğit efe - Çınar - Yağız - Ömer efe

Hoşuma giden isimler bunlar... Bakalım benim bebişimin adı ne olacak ..

Son düzenleme:
benimde ilk tahmin erkek kayra yada buğra düşünüyoruz kayra allahtan gelen hediye demekmişş 7 yaşında oğlum var onun adıda eren kız ismi asel yada dila

merhabalar benim oğullarımın ismi duyanlara değişik geliyor, fikir olması açısından paylaşayım istedim.
Büyük oğlum:baray ,ufaklık ise tuğra

bizimde kızımız olacakmış eşim adını esma istiyo bense zeynep olsun diyorum bakalım sonuçta kimin dedigi olacak oglumun adıda ömer onu ben koymuştum buseferde kendisi koymak istiyoya neyse

erkek ismi bulamıyorum bir türlü hiçbiri içime sinmiyor yaaaa.... bir iki tane var onlarıda kimse beğenmiyor :1closedeyes:

CAN ve BURAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…