2010 kasım anneleri beğendiniz kız-erkek bebek isimleri?

bende kızımın ismini söyleyeyim;yağmur cemre bunun dışında kız ismi olarak ada,zeynep,yudum ismini beğeniyorum ben
erkek olarak da demir, yiğit,rüzgar çok hoşuma gidiyorrr

bizde cimsiyet belli olmadan erkek ismi netleştirmiştik tuğkan ama kız için eşimle hemfikir olamıyorduk eşim beni sinir etmek için gülşen koyucaz diyordu en son derin olsun dedik tam hemfikir oldukki oğluşumuz olacağını öğrendik boşuna sinir olmuşum

erkek olursa erkam - haris - yada arda
kız olursa aysima koymak istiyorummm hihoyyyt

oğlumun ismi Eymen
çok sık ve çabuk karar değiştiren biri olarak bundan sonrasını hiç düşünmedim ama güzel isimler var adıyla büyüsün bebişleriniz inşallah

ya arkadaşlar sırf kulağınıza hoş geliyo ya da farklı olucam diye dandik isimler koymayın yavrularınıza unutmayın onlar bir ömür boyu taşıcaklar bu ismi...

kızlar bizde ikizlerimize idil ve irem koymayı düşünüyoruz...ne diyorsunuz?kafiyeli olmasın..ama çokta ayrı gayri olmasın ki birbilerini kıskanmasınlar..

ya bıraz daha ısım eklesek ya bızede fıkır olur...bende su an ısım arıyorum.

belinayeygamber cıcegı demekmıs hosumaa gıttı buda ama emın degılım belkı sızın hosunuza gıder

bende kendi oğlumun ismini önereyım çağın uğra,,,eger ılerde kızım olursa da tanem şuğra düşünürdüm..

oğlumun ismi Eymen
çok sık ve çabuk karar değiştiren biri olarak bundan sonrasını hiç düşünmedim ama güzel isimler var adıyla büyüsün bebişleriniz inşallah

vereliniortak kaydirigubbakcemile5 harikaymis...
bizim oglumuzun ismi imran olucak insallah. eymenle imran arasinda kalmistik. esim de bunu tercih etti..
evine bagli anlamina geliyor ve hz meryemin babasi, kuranda gecen bir sûre.

kiz ismi olarak betül, nida ve sueda isimlerini cok begeniyorum.

azra, râna, ahsen, hafsa, şûra, rumeysa, rufeyde, zehra, ruveyda, anisa, tuba, nida, sueda, ceyda, seyda, didem...
kayra, bera, ubeyde, huzeyfe, mert, eymen, furkan, selman, harun, enes, ufuk, umut, ümit
bunlar da begendigim isimler. karar veremeyenler varsa fikir olmasi acisindan yazdim. hepsinin anlami guzel. soylenisinin yaninda anlamina da dikkat etmek gerekli. a.s.

kızlar bende galıba kızıma ısım buldum ...BELıNAY.. sizce nasıl fıkırlerınızı soylersenız memnun olurum

kızlar kısmetse oğlum olucak,ama isim bulamıyorum,yağız istiyordum onu bir yakınım koydu.kayra hoşuma gidiyor onuda eşim istemiyor.eşim klasik isimlerden hoşlanıyor ama ben farklı olsun istiyorum...:uhm:

ben erkek ismi olarak ERıM 'i beğeniyorum....ama kızım olacak karar veremiyorum ya AŞKEDA koyucam yada CANTANEM...kararsızım...

kız ismi olarak KAVıN duydum bide kuranda geçiyomuş...anlamıda güzel, korkusuz cesur kız demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…