2010 kasım anneleri beğendiniz kız-erkek bebek isimleri?

benim kızım olucak aalah kısmet ederse ve ismi eslem ela olacak eslemi ben elayı babası istedi anlamıda çok güzel

19 haftalık hamileyim ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri içime ceren ismi doğdu oysa daha kız mkı erkek mi bilmiyorum 1 hafta sonra öğrenicem inşallah insan kontrole gittiğinde cinsiyetini sormayı falan unutuyor zaten sadece onun sağlıklı olduğunu duymaya odaklanıyorum 2 aydır tam kontroolden çıkarken doktorum söylüyor cinsiyetine baktım ama tam belli değil kız gibi tekrar bakarız diyor eğer kızım olacaksa başka bir isim düşünemiyorum bile ceren.......
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

benim kızım olsaydı ismi Eftelya olacaktı. birde Leyla ismini çok istemiştim.
Eftelya Leyla.
bebek isimlerini evlendiğimizde karar vermiştik.
oğluşumun adı Tuğra olacak.

Benim de oğlum olacak inşallah isim olarak Kerem ,Tuna, Kıvanç, Çağan isimlerini beğeniyorum şu aralar.

bizde inşallah oğluşumuzun adını ege koymayı düşünüyoruz...

kız olsaydı duru-derin- gözde düşünüyordum....

yiğit ve mert isimleri de hoşuma gidiyor..ama eşim beğenmiyor onları...

Ben de kiz bebek bekliyorum ama isim konusu oyle zor ki! Benim icin degil ama sevgili zarif ve zarif oldugu kadar uyuz esim, hicbir ismi begenmiyor. bir tek ablasinin ismi guzelmis!!! Ablasinin adini da soylemeyeyim bile. bizim evin temizlikcisi de ayni isimdeydi alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3 çok alemsin canım yaa,neymiş şu değerli ablasının adı merak ettimsırnaşık şey benim bildiğim erkekler annelerinin adını koymak ister,seninki ablasınınkinimi,ilginçmişsempatiksalakcinni

oğluşumun adı kayra,,
tavsiyelerim ise benim koymayı düşündüklerrimden olabilir doruk,arda,rüzgar,kuzey,emre,kaya
kız isimleri ise ece,berra,ecrin,dora,alya,almira,alara,

belki esinin ablasini sevmedigin icin isminide sevmiyo olabilirsin ama evin temizliciside ayni isimdeydi diye kucumser gormeni kinadim dogrusu.

benim begendigim kiz isimleri hazal nisa kizm olsaydi ismini bunlardan birini koyacaktim erkek ise yusuf, eren, mert bunlari begeniyoum

evin temızlıkcısıde aynı ısımde dıye kucumsemekle ayıp etmıssın...yarın oburgun kımın ne olacagı bellı degıl.Dusmez kalkmaz bır Allah.o kısıde temızlıkcı olmak ıstemezdı heralde ..yakıstıramadım..

selam arkadaşlar

erkek ismi olarak doruk - çınar - yağız ve rüzgar güzel bence

kız ismi bende hala bulamadım ama esila - zeynep su - derin - asmin hoşuma gidiyo bu aralar

selam herkesin evaldını Allah analı babalı büyütsün bende erkek çocuk ismi arıyorum ama bir türlü karar veremiyorum.şimdilik
batuhan ismi bana sıcak geliyor

kızıma bulamadık hala isim ben denizi beğeniyorum eşimde beğeniyo ama hem erkek hemkız ismi ilerde problem yaşamasından korkuyoruz.bu gidişle isim bulamıcaz benim meleğimee...

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…