kızlar bizimkide tv karşısında yiyenlerden.şu 118 reklamında yeşil yaratığın müziğine bayılıyor.indirdik sürekli onu oynatıp duruyoruz.bugün havuç elma armut suyunu karıştırıp muz püresine kattım süper oldu:) inanın o yedikçe ben doyuyorum.
afiyet olsun
bir gün bende ohhh severek yedi diye yazarmıyım acaba benimki anasından biberonla doğmuş sanki :S
kızlar bizimkide tv karşısında yiyenlerden.şu 118 reklamında yeşil yaratığın müziğine bayılıyor.indirdik sürekli onu oynatıp duruyoruz.bugün havuç elma armut suyunu karıştırıp muz püresine kattım süper oldu:) inanın o yedikçe ben doyuyorum.
inşallah o günlerde gelecek bence biraz sabır.ben emziremedim sağarak veriyorum biberonuda sevmiyor ama sabrettim yılmadım içirdim sütümü.şimdi kaşığa alıştırıyorum biberondan daha kolayıma geliyor.
kızlar birde bugün dut gördüm pazarda kara dut.hemenn aldım ama yedirsemmi diye kararsız kaldım.şuanda 5 buçuk aylık.allerji falan yaparmı.yasaklı meyveler arasındamı bilemedim zaten fazla değil bitane vericem şimdilik.ne dersiniz?
dün oğlum bebelacın sebze çorbasını yemiş.patetes havuç karnıbahar olanı.
bu sabahta patetes,havuç,kabak ve pirinçten oluşan sebze çorbası yaptım. içine biraz nane attım bakalım sevecek mi. anneme dünden kalan kavanoz mamasınıda karıştır içine dedim.
oğluşum şu ek gıdalarını tam olarak yese ne iyi olacak. mamayı az yesin artık!
dün malta eriği eriği altım. muzdan sonra onu deneyeceğim.
kızlar çok dertliyim.sütüm azaldı.mama veriyorum ama kusuyor.ama sadece mamayı kusuyor.aptamil bebelac falan denedim olmadı.daha dudağına değer değmez ağız kenarları kızarıyor.araştırdım inek sütüne allerjisi olabilir diye keçi sütünden mama aldım dün golden goat diye.sabah 40 cc verdim onuda çıkardı.şimdi süt almaya gidiyorum yoğurt yapıcam ilk defa yicek bakalım akmı karamı çıkacak ortaya.ama beni endişelendiren sütüm biterse ben ne yediricem bu kıza.sonuçta kemikleri için süt ve süt ürünlerine ihtiyacı olacak.en basitinden peynir,muhallebi bile yiyemeyecek.mama vermek istemezdim ama yeri geliyo insan keşke diyor..(
kızlar burayada sorayım...ben dün sebze çorbasına pirinç yerine bulgur kattım az bişey...sakıncası varmıki...erkenmi oldu caba..gerçi bir sorun yaşamadık ama...ne bileyim...yeniden verip vermemekte kararsız kaldım...
Yok canım niye erken olsun..ben bulgur ,pirinç ve irmiği dönüşümlü veriyorum...Koyduğun bir yemek kaşığı değil mi zaten,bişey olmaz
kızlar burayada sorayım...ben dün sebze çorbasına pirinç yerine bulgur kattım az bişey...sakıncası varmıki...erkenmi oldu caba..gerçi bir sorun yaşamadık ama...ne bileyim...yeniden verip vermemekte kararsız kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?