2010 Kasım Anneleri Göbek Şov Başlıyor

Alın size son hal : 35+4 bugün sabah cektim:ecrin_bebek: accucuk karanlık idare ediverin :)

Eklentiler

• $13.10.webp
    $13.10.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
bu da bizim 35+2 günlük halimiz açıyı tam ayarlayamadım galiba küçük çıkmış bu kadar küçük değil ya :S akşam evden çekerim burada ayna tam değil zor oluyor sempatiksalakcinni

Eklentiler

• $SAM_0007.webp
    $SAM_0007.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 54
nasıl yani neresi kesik gibi :S

göbegın profılden kesılmıs gıbı yanı yuvarlak desen yuvarlak degıl sıvrı desen sıvrı degıl sankı gobegını cat dıye bı cızgıyle ayırıp silmişler resimden gibi :)

aha böyle :)

Eklentiler

• $SAM_0007.webp
    $SAM_0007.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
maşallah göbeklerinize:nazar:fınfık hala yok anam göbeğin benim 6 aylık halim gibi propda da kilo yok bi göbek sivrilmiş doğurunca gidecek o da çok güzelsiniz yani :nazar:

göbegın profılden kesılmıs gıbı yanı yuvarlak desen yuvarlak degıl sıvrı desen sıvrı degıl sankı gobegını cat dıye bı cızgıyle ayırıp silmişler resimden gibi :)

aha böyle :)

hahaha he propp göbeğimin fazlasını kesip kalanını koydum nasıl ama : )))
gömleği pantolonun içine koyduğum için belkide öyle çıkmıştır en iyi akşam body falan giyip çekeyim sempatiksalakcinni

prop maşallah:nazar:senin neren 80 kg ben anlamadım süpersin...
fınfık senin karnın bayağı aşağıda banamı öyle geldi,doğum yakın sanki...
brokoli göbüşünün maşallahı var:nazar:bebek kilolumu...

hahaha he propp göbeğimin fazlasını kesip kalanını koydum nasıl ama : )))
gömleği pantolonun içine koyduğum için belkide öyle çıkmıştır en iyi akşam body falan giyip çekeyim sempatiksalakcinni

:mymeka::mymeka: hadı photoshop bılsen neyse :))

oyle gıbı gorunmuo mu ama yaaaa haklı degıl mıyım :))

prop,brokoli ve fınfık :nazar::nazar::nazar:
Fınfık kesinlikle emin oldum senin iç karnın geniş canım,minicik görünüyo dışarıdan

Back
X