2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canım.Kızlar hepinize teşekkür ederim tebrikleriniz ,iyi dilekleriniz içina.s.
Evet çok şaşkınım.Ben korka korka doktora gittim.Biraz kan gelmişti.Ama çok şükür bişey yokmuş.İki kese,iki bebek dedi doktor.Kalp atışlarını da dinledim çok güzeldi. Fotoğraflarını da aldım.
Ben de hep isterdim ikiz olsun diye.Allah gönlüme göre verdi.inşallah ikisi de sağlıkla gelir:Saruboceq::Saruboceq:

çok sevindim bende cnm.inş hep böle güzel haberler alırızzemuszemus

Dilemma birşey merak ettim. Doktor bana ikiz olması için senin tarafında ikiz bulunması gerekiyor, erkek tarafında olması bi işe yaramaz demişti. Gerçekten öyle mi, senin ailende ikiz var mı ?

Dilemma birşey merak ettim. Doktor bana ikiz olması için senin tarafında ikiz bulunması gerekiyor, erkek tarafında olması bi işe yaramaz demişti. Gerçekten öyle mi, senin ailende ikiz var mı ?

bana da dr aynı şeyi söyledi. benim annem tek yumurta ikizi ama benim ikiz olmadı tek oldu.. Allahtan yaa..

asogkl çok zamandır kayıptın tatlım hamiş olmana ve seni gördüğümü çok sevindim eski nickim aysellim di belki bu şekilde hatırlarsın

tatlım bende sürekli ne yesem kusuyorumm
kusarken de ağlamaktan gözlerim şişti çıkarmak çok zor:gitme:

CNIM BENIM SENI MERAK EDIYORDUM... AZ KALDI TATLIM GECICEK INSALLAH

ETIKETIN SUPERRMIS:emir_bebek:

Ya benim eşimin de dayısı ikiz. Ben de ikiz olsa hoş olur diyordum doktora sordum, Doktor senin ailende ikiz yoksa herhangi bir çiftle ikiz sahibi olma olasılıklarınız aynı dedi. Yani erkeğin ailesinde olması şansı arttırmıyormuş :) Evet Dilemma bu senin kendi şansın yani, çok tebrik ederim, iyi becermişsiniz :))
Bafo teşekkür ederim.

günaydın kızlar a.s.
dilemma canımm tebrik ederim. ayyy ne büyük bi şokk. sen kanama var die hastaneye gidiosun ikiz bebek görüosun :1hug: Allah ikisinide sağlıkla kucağına versin canım inşallah.

bulantısı olan arkadaşlar Allah size sabır versin. nasıl bişe olduğunu bilmiorum gerçi ama. yaa bi gram mı bulantı olmaz. iş yerimdekiler bulantı sağlıklı olmasına işaret dio. birisinin hiç bulantısı olmamış 4 aylıkken düşürmüş. zaten pimpiriğim şu aralar.millet delirtecek beni -tatlicadiarzu-

Ya Begüm ne takıosun milleti, çok hoşlarına gidio bizi korkutmak endişelendirmek. Benim de bir gıdım bulantım kusmam olmadı ama beni de bulantın yok kesin erkek diye korkutuolar :( Tabi allah sağlıklısını versin de kız olsa çok şükela olur :)))

Günaydın. Ben de yaklaşık 10 tane tahlıl yaptırdım, bi emekli maaşı tuttu valla tahliller inanılmaz pahalı, mümkün oldukça ekonomik yaptırmaya çalış SSk nın karşıladığı testler var içinde.

yaa tahlillere neden bu kadar ücret ödüyorsunuz. acaba size verilen tahliller mi başka. ben tahliller için 1 kuruş ödemedim hiç :sm_confused:

Ya Begüm ne takıosun milleti, çok hoşlarına gidio bizi korkutmak endişelendirmek. Benim de bir gıdım bulantım kusmam olmadı ama beni de bulantın yok kesin erkek diye korkutuolar :( Tabi allah sağlıklısını versin de kız olsa çok şükela olur :)))

canım önce sağlık tabi ama valla aynı düşünüyoruz kaydirigubbakcemile5 kız çocuk hastasıyım resmen. ismi bile hazır zemuszemus

Benim bağkurum var ama özel bir hastahaneye gidiyorum SGK geçerli değil hastanede. SGK geçerli olan başka bir hastahaneye sordum fiyat aldım 150 TL fln daha ucuzdu pek farkı yoktu ben de bildiğim güvendiğim hastahane olsun dedim, öyle oldu işte :)

CNIM BENIM SENI MERAK EDIYORDUM... AZ KALDI TATLIM GECICEK INSALLAH

canım bu aralar zor ve yorucu geçiyor ama nerdeyse 1 ayımız kaldı idare edecez artık tatlımolumunekankayizsmile

Allah herkese sıkıntısı olduğu yönde kolaylık versin inşallah

Benim bağkurum var ama özel bir hastahaneye gidiyorum SGK geçerli değil hastanede. SGK geçerli olan başka bir hastahaneye sordum fiyat aldım 150 TL fln daha ucuzdu pek farkı yoktu ben de bildiğim güvendiğim hastahane olsun dedim, öyle oldu işte :)

hmmm anladım canım bende özele ssk ile görünüorum. fark oluo demek ki

kızlar yaa biz bir yandan ev arıyoruz taşınmamız lazım:sinifsinif: dua edinde kesemize göre ii bi ev bulalım bebişimin hayrına yaa

Ay Begüm valla durumumuz hepten aynıymış :) Biz de ev arıyoruz şu anki evimiz çok küçük diye hayırlısı yaa

Back
X