Başak benzer görünüyo testler bi gariplik yoktur rahat ol :) Ah siz kadınlar, pardon biz kadınlar :)))
olumunekankayizsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başak benzer görünüyo testler bi gariplik yoktur rahat ol :) Ah siz kadınlar, pardon biz kadınlar :)))
kızlar böyle pat diye geliyorum sonra yine pat diye gidiyorum ama.. bişiy sorcam..
benim çok başım dönüyo.. gözlerim kararıyo.. varmı aranızda benim gibi olan.. bu yüzden de nette fazla kalamıyom.. ekrana bakmak maf ediyo beni
kusmalarım azaldı çok şükür ama herşey kokuyo.. o yüzen hiç bişey yiyemiyorum.. aç dolaşıyorum hep.. daha doğrusu meyveyle yaşıyom...
tansiyon olabilir bak.. eşim diyo açlıktan başın dönüyo..
fazla oturkça kalamıyom.. fazla ayakta kalamıyom.. çok fenaaaaa(
bu cuma dr kontrolüm var iyi hatırlattın bi sorayım ana bakalım ne diycek..
iyi dedin benide karın ağrın var.. özelliklede geçen gün nasıl ağrıdı ödüm koptu bişey olacak diye.. ama kasıklarım değil bebişin olduğu yer.. sanırsam büyüyor benim mercimek :))
Bu arada benim de inanılmaz derecede midem bulanıyor.. Hiçbir şey yiyemiyorum, yediklerimi istifrağ ediyorum( Ne kadar sürer ki bu yaa
( Umarım 9 ay boyunca devam etmeezzz... Kilo verdiğimi de eminim.. Bebişim bu durumumdan çok etkilenmese bari..
hamiş pontolunu aldınızmı...
benm artık kotlarım olmuyo.. hatta dr bile eşofmanla gidiiyim diyorum.. çarşıya çıkmışkende bi tane siyak hamiş pantolonu alayım kendime..
hamiş pontolunu aldınızmı...
benm artık kotlarım olmuyo.. hatta dr bile eşofmanla gidiiyim diyorum.. çarşıya çıkmışkende bi tane siyak hamiş pantolonu alayım kendime..
merak etme kuşum bend aynı durumdayım.. hatta onca aç gezmeme rahmen 1kilo almışım..
dr ma sordum ben bu durumu.. ilk 3ay bebiş anneden (anne hiç bşey yemese dahi) beslenebiliyomuş.. yani bebişlerin keyfi yerinde ama bizim keyifler bozuk![]()
ya bi de antibiyotik içmem gerekiyor normalde hergün idrar yollarındaki bakteriden dolayı ama tok karnına demişti doktor.. Sabah kahvaltı edemediğimden ilk kez alamadım ilacımı, saati de geçti.. senağlama Dediğin rahatlattı ama beni,, bebişlerin keyfi yerinde olsun da ben çekerim artık ne yapayım :bbo:
kızlar böyle pat diye geliyorum sonra yine pat diye gidiyorum ama.. bişiy sorcam..
benim çok başım dönüyo.. gözlerim kararıyo.. varmı aranızda benim gibi olan.. bu yüzden de nette fazla kalamıyom.. ekrana bakmak maf ediyo beni
kusmalarım azaldı çok şükür ama herşey kokuyo.. o yüzen hiç bişey yiyemiyorum.. aç dolaşıyorum hep.. daha doğrusu meyveyle yaşıyom...
Ya kızlar peki ben başka bişi sorayım size. Şimdiden 7 kilo almış olan var mı aranızda benim gibi :S Doktor mutlaka diyetisyene görün dedi ama görünsem nolcak boğazıma engel olamıyorum ki. Günde 5 paket çikolata yiyorum :S Görenler cinsiyetini soruyo, daha 2 aylık diyorum şaşırıolar. Hadi nolur siz de şişko olun moralim düzelsin :)))
merhabaa
kızlar yeni farkettim göbek deliğimin üstüne parmağımla azcık bastırınca baya bi acıma var. neden olabilirki. önemli bişey değildir değilmi ? :uhm:
Ya ne diorum ben 7 kilo aldım :S 36 bedendim 40 fln oldum galiba. Geçen hafta 2 tane aldım bi kot bi siyah, ohhhh dünya varmış dedim o kdr rahatlar ki, tabi artık sıkmıo nasolsa diye daha da çok yiyorum, enfess :)
bebişler bizim depolardan kullanıyorlar canım ama hiç olmadı maden suyu (kızılayınki) iç bari de kalsiyum al biraz.. allah korusun bebişinin inci gibi dişleri olur ama seninkiler kötü olur doğumdan sonra..
Allah yardımcın olsunnnn