2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar böyle pat diye geliyorum sonra yine pat diye gidiyorum ama.. bişiy sorcam..

benim çok başım dönüyo.. gözlerim kararıyo.. varmı aranızda benim gibi olan.. bu yüzden de nette fazla kalamıyom.. ekrana bakmak maf ediyo beni

kusmalarım azaldı çok şükür ama herşey kokuyo.. o yüzen hiç bişey yiyemiyorum.. aç dolaşıyorum hep.. daha doğrusu meyveyle yaşıyom...

Ya kızlar peki ben başka bişi sorayım size. Şimdiden 7 kilo almış olan var mı aranızda benim gibi :S Doktor mutlaka diyetisyene görün dedi ama görünsem nolcak boğazıma engel olamıyorum ki. Günde 5 paket çikolata yiyorum :S Görenler cinsiyetini soruyo, daha 2 aylık diyorum şaşırıolar. Hadi nolur siz de şişko olun moralim düzelsin :)))

kızlar böyle pat diye geliyorum sonra yine pat diye gidiyorum ama.. bişiy sorcam..

benim çok başım dönüyo.. gözlerim kararıyo.. varmı aranızda benim gibi olan.. bu yüzden de nette fazla kalamıyom.. ekrana bakmak maf ediyo beni

kusmalarım azaldı çok şükür ama herşey kokuyo.. o yüzen hiç bişey yiyemiyorum.. aç dolaşıyorum hep.. daha doğrusu meyveyle yaşıyom...

Valla canım benim çok başım dönüyodu 5. ve 6. haftalarda ve inanılmaz karın ağrısı vardı. 7. haftada kesildi kendiliğinden. Benim o denli dönüodu ki kapalı kapıyı açık zannedip tosladım küttt diye :( Ama benim migrenim var ve tansiyonum düşük, Hamile kalmadan önce de bu kdr olmasa da dönerdi, sana doktor ne dedi söyledin mi ki ona, belki tansiyonun fln düşüodur senin de ,dimi ?

merhabaa
kızlar yeni farkettim göbek deliğimin üstüne parmağımla azcık bastırınca baya bi acıma var. neden olabilirki. önemli bişey değildir değilmi ? :uhm:

tansiyon olabilir bak.. eşim diyo açlıktan başın dönüyo..
fazla oturkça kalamıyom.. fazla ayakta kalamıyom.. çok fenaaaaa :((

bu cuma dr kontrolüm var iyi hatırlattın bi sorayım ana bakalım ne diycek..

iyi dedin benide karın ağrın var.. özelliklede geçen gün nasıl ağrıdı ödüm koptu bişey olacak diye.. ama kasıklarım değil bebişin olduğu yer.. sanırsam büyüyor benim mercimek :))

Bu arada benim de inanılmaz derecede midem bulanıyor.. Hiçbir şey yiyemiyorum, yediklerimi istifrağ ediyorum :(( Ne kadar sürer ki bu yaa :(( Umarım 9 ay boyunca devam etmeezzz... Kilo verdiğimi de eminim.. Bebişim bu durumumdan çok etkilenmese bari..

hamiş pontolunu aldınızmı...

benm artık kotlarım olmuyo.. hatta dr bile eşofmanla gidiiyim diyorum.. çarşıya çıkmışkende bi tane siyak hamiş pantolonu alayım kendime..

tansiyon olabilir bak.. eşim diyo açlıktan başın dönüyo..
fazla oturkça kalamıyom.. fazla ayakta kalamıyom.. çok fenaaaaa :((

bu cuma dr kontrolüm var iyi hatırlattın bi sorayım ana bakalım ne diycek..

iyi dedin benide karın ağrın var.. özelliklede geçen gün nasıl ağrıdı ödüm koptu bişey olacak diye.. ama kasıklarım değil bebişin olduğu yer.. sanırsam büyüyor benim mercimek :))

Aaaahhah, ben de pirinç diorum babası kızıo, duymasınlar :)
Tansiyondur ya işalla, düşük tansiyondan bişi olmaz merak etme, yüksek tansiyon tehlikeli, benim her ölçüşte 9/6 çıkıo doktor oh maşalla çok iyi bişi yok diyo :) Halbuki normali 13/8. Demek ki başıma gelebilcek en kötü şey oraya buraya toslamam, bebeğe bişi olmasın da sorun değil toslarım :)

Bu arada benim de inanılmaz derecede midem bulanıyor.. Hiçbir şey yiyemiyorum, yediklerimi istifrağ ediyorum :(( Ne kadar sürer ki bu yaa :(( Umarım 9 ay boyunca devam etmeezzz... Kilo verdiğimi de eminim.. Bebişim bu durumumdan çok etkilenmese bari..

merak etme kuşum bend aynı durumdayım.. hatta onca aç gezmeme rahmen 1kilo almışım..

dr ma sordum ben bu durumu.. ilk 3ay bebiş anneden (anne hiç bşey yemese dahi) beslenebiliyomuş.. yani bebişlerin keyfi yerinde ama bizim keyifler bozuk :(

benm artık kotlarım olmuyo.. hatta dr bile eşofmanla gidiiyim diyorum.. çarşıya çıkmışkende bi tane siyak hamiş pantolonu alayım kendime..

benim de olmuyo kotlarım eşofmana talim. ama kilo almadım almadım hep progestandan :1ninca:

Ya ne diorum ben 7 kilo aldım :S 36 bedendim 40 fln oldum galiba. Geçen hafta 2 tane aldım bi kot bi siyah, ohhhh dünya varmış dedim o kdr rahatlar ki, tabi artık sıkmıo nasolsa diye daha da çok yiyorum, enfess :)

merak etme kuşum bend aynı durumdayım.. hatta onca aç gezmeme rahmen 1kilo almışım..

dr ma sordum ben bu durumu.. ilk 3ay bebiş anneden (anne hiç bşey yemese dahi) beslenebiliyomuş.. yani bebişlerin keyfi yerinde ama bizim keyifler bozuk :(

ya bi de antibiyotik içmem gerekiyor normalde hergün idrar yollarındaki bakteriden dolayı ama tok karnına demişti doktor.. Sabah kahvaltı edemediğimden ilk kez alamadım ilacımı, saati de geçti.. senağlama Dediğin rahatlattı ama beni,, bebişlerin keyfi yerinde olsun da ben çekerim artık ne yapayım :bbo:

ya bi de antibiyotik içmem gerekiyor normalde hergün idrar yollarındaki bakteriden dolayı ama tok karnına demişti doktor.. Sabah kahvaltı edemediğimden ilk kez alamadım ilacımı, saati de geçti.. senağlama Dediğin rahatlattı ama beni,, bebişlerin keyfi yerinde olsun da ben çekerim artık ne yapayım :bbo:

bebişler bizim depolardan kullanıyorlar canım ama hiç olmadı maden suyu (kızılayınki) iç bari de kalsiyum al biraz.. allah korusun bebişinin inci gibi dişleri olur ama seninkiler kötü olur doğumdan sonra..

Allah yardımcın olsunnnn

Başak benzer görünüyo testler bi gariplik yoktur rahat ol :) Ah siz kadınlar, pardon biz kadınlar :)))

ahh ahh kaydirigubbakcemile zemuszemus

canım aynı şeyden bende yakınmıştım bi ara size hatta. gözlerim kararıo korkuodum bazen ben gidiom die o derece oluodu. tansiyon düşüyor canım. benim öyleydi yani. bigün tam öle olduğunda allahtan şirketin doktoru denk geldi baktı. tansiyonun çok düşük demişti

Ya kızlar peki ben başka bişi sorayım size. Şimdiden 7 kilo almış olan var mı aranızda benim gibi :S Doktor mutlaka diyetisyene görün dedi ama görünsem nolcak boğazıma engel olamıyorum ki. Günde 5 paket çikolata yiyorum :S Görenler cinsiyetini soruyo, daha 2 aylık diyorum şaşırıolar. Hadi nolur siz de şişko olun moralim düzelsin :)))

yaaa deldin yaramı valla bende aldım kilo hemen yaa. kusma da yok ya. kendime hakim de olamıorum ki bilmiyorumkismiledüzelsin şimdi moralin bende varım ohaoldumsmile

merhabaa
kızlar yeni farkettim göbek deliğimin üstüne parmağımla azcık bastırınca baya bi acıma var. neden olabilirki. önemli bişey değildir değilmi ? :uhm:

hayy allah yazını okur okumaz bende denedim bende de oluyomu ki die -tatlicadiarzu- ne tuhaflaştım yaa. bende olmuyor canım. ama önemli bişe deildir bence korkma

Ya ne diorum ben 7 kilo aldım :S 36 bedendim 40 fln oldum galiba. Geçen hafta 2 tane aldım bi kot bi siyah, ohhhh dünya varmış dedim o kdr rahatlar ki, tabi artık sıkmıo nasolsa diye daha da çok yiyorum, enfess :)

Dikkat et şekerimm zaten 7. aydan sonra inanılmaz kilo almaya başlıyor insan.. Şimdiden 7 kiloya doktorun ne diyor,, normal miymiş?? Ben hala eski kotlarımı giyiyorum umarım zarar vermez

kimsenin bilgisi yokmu kızlarrr. bişey batıyo sanki bi acayip.
korkmkmaya başladım offfeyvahedigeldismile

Ama Pelin bak çok yanlış yapmışsın, antibiyatik yani bu, doktor tok demiş eyvallah da, aç içsen de bişi olmuo sadece yan etkileri baş dönmesi kusturma fln olur olursa, saatini geçirmek çok çok daha kötü çünkü o zaman etkisini kaybedio antibiyotik , en başa dönmüş gibi oluo, tedavi yarım kalıo, 1 saatten bişi olmaz iç hemen saatini kaydırırsın birazcık

bebişler bizim depolardan kullanıyorlar canım ama hiç olmadı maden suyu (kızılayınki) iç bari de kalsiyum al biraz.. allah korusun bebişinin inci gibi dişleri olur ama seninkiler kötü olur doğumdan sonra..

Allah yardımcın olsunnnn

maden suyu zararlı diye okumuştum sanki bir eyrde.. Değil miymiş??

Back
X