2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bnm hamileliğim planlı oldu ya şubat ayında korunmayı bıraktık çok şükür Rabbim fazla bekletmedi bizi
sizlerin nasıl oldu peki

biz aralıktan beri korunmuoduk.adet düzensiliği de var bende bi gün gecikse test yapıodum. eşim bıktıydıhep tek çizgü çıkıo yapma artık die. bu son yaptığım test çok şükür çift çıkınca gözlerimize inanamadık opuyorumnanaktan

ben hiç bi bitki çayını içmiyorum zaten hatta normal çayı bile azalttım

ben kuşburnu nane limon içiorum ama zararlımı

biz aralıktan beri korunmuoduk.adet düzensiliği de var bende bi gün gecikse test yapıodum. eşim bıktıydıhep tek çizgü çıkıo yapma artık die. bu son yaptığım test çok şükür çift çıkınca gözlerimize inanamadık opuyorumnanaktan

ben kuşburnu nane limon içiorum ama zararlımı
sanmıyorum canımm nane limon ve kuşburnu bence zararlı olmaz onlar hem grip olmayı önlerr

kızlar doktora sordum şimdi vitamini gün aşırı iç bebek için iyi zaten bende 2 hafta sonraki kontrolde vericektim dedi

kalp atışlarını duyan arkadaşları tebrik ediyorum.perşembeden bu yana yoktum.
üçüz annesine maşalah.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
MİLİ boş gebelik yaşamışsın.alah bi daha göstermesin canım.en kısa zamanda sağlılı bi gebelik yaşarsın inşallah
yeni gelen arkadaşlara hoş geliniz diyorum

slm helin nasılsın?
ara ara lekelenmelerim sürüyor.çok kötü başağrısı çekiyorum bu hamileliğimde ve burun tıkanıklığı.iştahsızım ve midem bulanıyor.üstümden kamyon geçmiş gibi halsizim.gece oğlum pek uyutmuyo.sabahta okula uykusuz gidiyorum.eve gelince yine oğlum bırakmıyor beni.özlüyor daha 8 aylık.hiç dinlenemiyorum.8 aylık bebek iş ev yemek çok yoruluyorum çok

Son düzenleme:
ara ara lekelnmelerim ürüyor.çok kötü başağrısı çekiyorum bu hamileliğimde ve burun tıkanıklığı.iştahsızım ve midem bulanıyor.üstümden kamyon geçmiş gibi halsizim.gece oğlum pek uyutmuyo.sabahta okula uykusuz gidiyorum.eve gelince yine oğlum bırakmıyor beni.özlüyor daha 8 aylık.hiç dinlenemiyorum.8 aylık bebek iş ev yemek çok yoruluyorum çok
allah yardımcın olsun canım ya seni anlıyorumm bendede halsizlik çok varr hiç iş yapamıyorum ama oğlum var yaşında onun bakımı oluyo okula getir götürr ona bile dayanamıyorum senin bebiş en çok ilgi isteyen zamanında bede çalışıyosun allah güç kuvvet versin burun tıkanıklığı bendede var akşamları oluyo nedense

ara ara lekelenmelerim sürüyor.çok kötü başağrısı çekiyorum bu hamileliğimde ve burun tıkanıklığı.iştahsızım ve midem bulanıyor.üstümden kamyon geçmiş gibi halsizim.gece oğlum pek uyutmuyo.sabahta okula uykusuz gidiyorum.eve gelince yine oğlum bırakmıyor beni.özlüyor daha 8 aylık.hiç dinlenemiyorum.8 aylık bebek iş ev yemek çok yoruluyorum çok

Offf çok zormuş gerçekten.. Ben kendime zorlanıyorum diyordum seni duyunca vazgeçtim böyle demekten.. Allah yardımcın olsun.. eyvahedigeldismile

Back
X