kızlar bağırsak probleminiz oluyormu oluyorsa nasıl başaçıkıyosunuz
hem de nasıl ben de merak ediyorum nasıl başa çıkarıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bağırsak probleminiz oluyormu oluyorsa nasıl başaçıkıyosunuz
aramıza hoşgeldin cnmmmEvet yeniyim, dün akşam üye oldum :)
amin cnmm inş..bu sefer pimpirikliyim maleseffçok gecmiş olsun cnm bu sefer sağlıcakla kucağına alırsın inş.
bnm hamileliğim planlı oldu ya şubat ayında korunmayı bıraktık çok şükür Rabbim fazla bekletmedi bizi
sizlerin nasıl oldu peki
ben hiç bi bitki çayını içmiyorum zaten hatta normal çayı bile azalttım
sanmıyorum canımm nane limon ve kuşburnu bence zararlı olmaz onlar hem grip olmayı önlerrbiz aralıktan beri korunmuoduk.adet düzensiliği de var bende bi gün gecikse test yapıodum. eşim bıktıydıhep tek çizgü çıkıo yapma artık die. bu son yaptığım test çok şükür çift çıkınca gözlerimize inanamadık opuyorumnanaktan
ben kuşburnu nane limon içiorum ama zararlımı
iyi akşamlar cnmmm kendine iyi bakhepinizi öpüyorum kızlar ii akşamlar![]()
Hoşbuldukkkk.
Sorunun cevabı basit kızlar: Bolca su ve kuru kayısı.
canım bende 3 gün önce sabah kabızlık vardı kayısı yedim bide 1 bardak su içtim maşallah 3 gündürr tuvalete çıkıyorum iyi geldikeşke okadar kolay olsa bana hiö etkik etmiyo malesef
ara ara lekelenmelerim sürüyor.çok kötü başağrısı çekiyorum bu hamileliğimde ve burun tıkanıklığı.iştahsızım ve midem bulanıyor.üstümden kamyon geçmiş gibi halsizim.gece oğlum pek uyutmuyo.sabahta okula uykusuz gidiyorum.eve gelince yine oğlum bırakmıyor beni.özlüyor daha 8 aylık.hiç dinlenemiyorum.8 aylık bebek iş ev yemek çok yoruluyorum çokslm helin nasılsın?
allah yardımcın olsun canım ya seni anlıyorumm bendede halsizlik çok varr hiç iş yapamıyorum ama oğlum var yaşında onun bakımı oluyo okula getir götürr ona bile dayanamıyorum senin bebiş en çok ilgi isteyen zamanında bede çalışıyosun allah güç kuvvet versin burun tıkanıklığı bendede var akşamları oluyo nedenseara ara lekelnmelerim ürüyor.çok kötü başağrısı çekiyorum bu hamileliğimde ve burun tıkanıklığı.iştahsızım ve midem bulanıyor.üstümden kamyon geçmiş gibi halsizim.gece oğlum pek uyutmuyo.sabahta okula uykusuz gidiyorum.eve gelince yine oğlum bırakmıyor beni.özlüyor daha 8 aylık.hiç dinlenemiyorum.8 aylık bebek iş ev yemek çok yoruluyorum çok
ara ara lekelenmelerim sürüyor.çok kötü başağrısı çekiyorum bu hamileliğimde ve burun tıkanıklığı.iştahsızım ve midem bulanıyor.üstümden kamyon geçmiş gibi halsizim.gece oğlum pek uyutmuyo.sabahta okula uykusuz gidiyorum.eve gelince yine oğlum bırakmıyor beni.özlüyor daha 8 aylık.hiç dinlenemiyorum.8 aylık bebek iş ev yemek çok yoruluyorum çok
YARENn ben bu ikiz tshirtü bulamıyorum, nerde bu?