2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ara ara lekelenmelerim sürüyor.çok kötü başağrısı çekiyorum bu hamileliğimde ve burun tıkanıklığı.iştahsızım ve midem bulanıyor.üstümden kamyon geçmiş gibi halsizim.gece oğlum pek uyutmuyo.sabahta okula uykusuz gidiyorum.eve gelince yine oğlum bırakmıyor beni.özlüyor daha 8 aylık.hiç dinlenemiyorum.8 aylık bebek iş ev yemek çok yoruluyorum çok

canim allah kolaylik versin senin isin daha zormus bizde bugün evi boyuyoruz yenidolap aldik onu kurucaz allahtan benim kizim büyük 12 yasinda babasiyla yapiyorlar bana düsürmüyorlar sende iki bebegini büyütünce rahata erersin insallahopuyorumnanaktan

ıyi akşamlar hamişler..Ben bugun dayanamadım burdaki
poliklinige bebişime bakmaya gittim .Cok iyi allahtan.
Midesi bulanmayanlara duyrulur.kaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar hamişler..Ben bugun dayanamadım burdaki

bnm de hiç midem bulanmıyor aşerme filan yok
anormal mi diye düşünüyordumkaydirigubbakcemile3

Yok canım merak etme bende kendimi yedim
kac gündür .Dayanamadım bugun gittim bi sorun yok :)
ınan iştahım bile kapanmıştı.
Sakın sıkıntı yapma kendine

günaydın kızlar a.s.
dilemma canımm tebrik ederim. ayyy ne büyük bi şokk. sen kanama var die hastaneye gidiosun ikiz bebek görüosun :1hug: Allah ikisinide sağlıkla kucağına versin canım inşallah.

bulantısı olan arkadaşlar Allah size sabır versin. nasıl bişe olduğunu bilmiorum gerçi ama. yaa bi gram mı bulantı olmaz. iş yerimdekiler bulantı sağlıklı olmasına işaret dio. birisinin hiç bulantısı olmamış 4 aylıkken düşürmüş. zaten pimpiriğim şu aralar.millet delirtecek beni -tatlicadiarzu-

Sağol canım.Evet büyük bir şok ve beraberinde büyük bir mutluluk oldu benim içinzemuszemus

kızlar bulantısı olmayıp iyi haberler alanlar yazıyorsunuz ya çok rahatlıyorum, hepinize teşekkürler. ben de bugün sadece ilaçlarımı yazdırmak için bir sağlık ocağına gittim. bugün kasık ağrılarım beni acayip zıplattı, doktora onu da sorayım dedim. idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi, idrar verdim, bakalım yarın sonucu alıcam, yazarım size de.

tansiyonumu ölçtüler karnımdan kalp atışını dinledilerr megadayn diye hergün bi tane alınan vitamin verdilerr idrar testi yapıcaklar perş.kan testi yapıcaklar eğer istersen tahliller ücretsizmiş ben telefon edince evede gelip bu hizmetleri veriyolarmış haziranda tetanoz aşım varmışş bebek doğduduğunda bağışıklık kazansın diye oda ücretsiz

Ay canım bugün benim için de geldiler sağlık ocağından.Ev ziyareti yapıyorlar yaa.Ama birden şaşırdım.Apartman da öğrendi hamile olduğumu .Magazincilere yakalanmış ünlü gibi oldum sırnaşık şeyMadem öyle diyip annemlere de haber verdik. :teytey:
Hafta içi uğra tahlillerini yapalım dediler.Tetanos aşısı da olacakmışım ..Kalp atışlarını da bakarız dediler.Yarın bir uğramayı düşünüyorum.Aç karnına gideyim. Haftaya kendi doktoruma gideceğim zaten

kızlar bulantısı olmayıp iyi haberler alanlar yazıyorsunuz ya çok rahatlıyorum, hepinize teşekkürler. ben de bugün sadece ilaçlarımı yazdırmak için bir sağlık ocağına gittim. bugün kasık ağrılarım beni acayip zıplattı, doktora onu da sorayım dedim. idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi, idrar verdim, bakalım yarın sonucu alıcam, yazarım size de.

Ben bulantı olmamasına çok takmıyorum kızlar yaa.Herkes yaşamıyoki .Bazılarında da mide kazınıyo,sürekli açlık hissediyor.Yani bu anne adaylarının bebekleri sağlıklı değil mişakkıdı

hamile arkadaşlar nasıl gidiyo hamilelik :CüvCüv:
bafocum sen nasılsın tatlım yerimseniben sizi bi ziyaret ediyim dedim :)

bende dune kadar ohh benımde mıgdem bulanmıyo dıyodum.takiiiiii bu sabaha kadar kalktım mıgde bulantısı ıkı lokma agzıma bıse atayım dememle (afedersınız) bu sefer cıkartmaya basladım.oluyorum sandım aksam 5 e kadar hıc bıse yıyemedım sadece cubuk kraker arada.aksam ıste az bı corba meyve falan yıyebıldım.herkes aa basladımı dıyo kımse sasırmıyo bıle. Allah ım yarında yasamak ıstemıyorum aynısını. ama tecrube sahıbı kısıler bole gıdebılır dıyo.dua edın kızlar ne olurr bıdaha bole bıgun yasamak ıstemıyorum.

Ben bulantı olmamasına çok takmıyorum kızlar yaa.Herkes yaşamıyoki .Bazılarında da mide kazınıyo,sürekli açlık hissediyor.Yani bu anne adaylarının bebekleri sağlıklı değil mişakkıdı

Tabiki öyle bir tez yok canım.Ama genel olarak halk arasında
bulantısı olan bebekler daha saglıklı olur diye bir düşünce var .:bbo:
Ama ister istemez insan hiçbir sey hissetmeyince kendi
kendine hüsnükuruntu yapıyor
.Birde benim gibi zar zor sahip olduysa :sm_confused:

İyi akşamlar hamişler..Ben bugun dayanamadım burdaki

canim valla sagol benimde icime su serptin Şenizbende niye mide bulantim yok diye takintili oldum resmen:uhm:

günaydın bir haftadır sabahları kalkar kalkmaz daha hiç bişey yemeden istifra etmeye başlıyorum
mahvediyor beni sabah sabah bu bulantılar umarım hamileliğim boyunca böyle devam etmez
kafamçokkarıştı

Back
X