2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin hanimlar bende geceleri uyku sorunu basladi hic deliksiz uyku uyuyamiyorum dön dön dönkafamçokkarıştıah söyle doyasiya uyusam ne güzel olucak

günaydin hanimlar bende geceleri uyku sorunu basladi hic deliksiz uyku uyuyamiyorum dön dön dönkafamçokkarıştıah söyle doyasiya uyusam ne güzel olucak

Ben 1 aydır oyleyım, gece 4 kere fln uyanıyorum kı hıc bulantım kusmam fln yok ona ragmen uyanıyorum. Gece yatarken sut ıc bı de uyanınca yataktan kalkmamaya calıs hemen kapa gozlerını tekrar uyumaya bak yataktan kalkınca ben bı daha yarım saat gozume uyku gırmıo :(

bizede yasak ilişki zaten istesemde yapmaz eşim ilki düşük olunca bide ardından tedaviyle gebe kalınca adam yatakta bile benden 10 metre ötede yatıyo. hatta ona kalsa ayrı yatmalıymışızmafoldumben

Ya ben neden bu kdr çok düşük yapmış insan var onu anlamıyorum :S Yaşınız fln da gayet normal, bu düşükler neden oluo ya çok tedırgın oluyorum sızı dınledıkce :S Temızlık, yorgunluk gibi basıt seylerden zannedıorum snr yerımden kalkmıorum korkumdan :((
Geçmiş olsun bu arada, bu seferkı hayırlı olsun.

kıslarrr ıhlamura limon sıkıp için birde beraberinde cubuk kraker biraz bastırdı sanki miğdemi deneyin çok bulandıgında

Özlem senin üçüz müydü ya maşallah maşallah.. Allah yardımcın olsun. Eve bir geleceksin üç çocuğun birden olmuş. Şaka gibi.

prophetic canım inanılmaz sayıda düşük yapan kişi tanıyorum, benim gibi bazılarında düşükten sonra gebede kalınması zorlaşıyor, bizim tam 9 ay sonra tedaviyle oldu bebişimiz.... rabbim inşallah bu kez kucağımıza almayı nasip eder hepimize...

ama korkma çünkü yorgunluk, ev işi falan düşüğe neden olmaz canım, ben çok yoğun çalışıyorum hergün kocaeli gebze arası dolmuşlarla ayakta gidip geliyorum, korktum ve dr sordum düşeceği varsa düşer zaten dedi...o nedenle rahat olmaya bak tatlım...

özlemcim senin doğal yollarlamı 3üz oldu canım... hayırlı olsun..

Özlem senin üçüz müydü ya maşallah maşallah.. Allah yardımcın olsun. Eve bir geleceksin üç çocuğun birden olmuş. Şaka gibi.
aminnn canım bugun rüyamdaydılarr hiçte zor değildi kucagımdna bırakmak istemedim çunku çok zorluklarla hamile kaldım bu bebeklere şükürler olsun RABBİME. İlk duydugun gece uyumakta biraz ozrlandım ama olsun ben hepsini istiyorum inşallah sağlıkla zamanında doğarlarda tek derdim o hayırlı evlat olurlar elleri ayakları düzgun olur zaten bu bulantılara bir dah akatlanmaktansa üçüz dogurmayı tercih ederim bittim daha 3 gunde
prophetic canım inanılmaz sayıda düşük yapan kişi tanıyorum, benim gibi bazılarında düşükten sonra gebede kalınması zorlaşıyor, bizim tam 9 ay sonra tedaviyle oldu bebişimiz.... rabbim inşallah bu kez kucağımıza almayı nasip eder hepimize...

ama korkma çünkü yorgunluk, ev işi falan düşüğe neden olmaz canım, ben çok yoğun çalışıyorum hergün kocaeli gebze arası dolmuşlarla ayakta gidip geliyorum, korktum ve dr sordum düşeceği varsa düşer zaten dedi...o nedenle rahat olmaya bak tatlım...

özlemcim senin doğal yollarlamı 3üz oldu canım... hayırlı olsun..

yok cnaım tüp bebek benimkisi doktorum inşallah üçüz olmaz dedi .onlarda inatla hepimiz gelicez dediler.zaten ertesi gun yasa çıktı tek bebege döndü tüp bebek ama ben son gunun son trasferinde 3 bebekle üçüzlere hamile kaldım şükürler olsun.

Allah hayırlısını versin hakkında özlem ne kadar güzel birşey,
içinde 3 tane yavrun var.. Çok değişik bir duygudur eminim..

Allah hayırlısını versin hakkında özlem ne kadar güzel birşey,
içinde 3 tane yavrun var.. Çok değişik bir duygudur eminim..

aminnn canım hep hayırlısı neyse o olsund edim her zaman illa olsun demedim bişey için.
evet korkuyla başlayıp mutluluga dönene bir duygu ALLAHIM zamanında sağlıkla yollasın bana onları inşallah. tabii hepimizin yavrusunu.

bafo beinde listeye yaz kalp atışlarını duyana kadar bekliyeyim dedim ama.
satım 8 şubat, tahmini doğum tarihi 1 hafta geriden gittiği için 22 kasım:)kilom 52, yaşım 26 henüz keseyi gördük kalp atışı için haftaya çarşamba gidicez.

benim karnım şimdiden çıktı kızlar sizin de çıktı mı.. zayıflar da hemen çıkarmış diyorlar ben de oldukça zayıf olduğum için karnım hiç bu kadar büyük olmamıştı şaşırıyorum normalde 3 ayda çıkmaz mı??

benim karnım şimdiden çıktı kızlar sizin de çıktı mı.. zayıflar da hemen çıkarmış diyorlar ben de oldukça zayıf olduğum için karnım hiç bu kadar büyük olmamıştı şaşırıyorum normalde 3 ayda çıkmaz mı??

evet ya benimkide hemn çıktı bende çok zayıfım gzadır falan diyodum ama yok baya baya göbek çıktı alkisalkisalkis.şimdiden böyleyse 9. ayda neolur bilemem

benimde cıktı karnım eski kotlarımı giyemiyorum şimdiden böyleyiz bakalım 9. ayda nasıl olucaz ama o bebek karnı değilmiş belli olmazmış şimdiden

hiç inmiyor ama gittikçe de artıyor ben bebeğim olduğuna inanıyorum. ne kadar küçük de olsa kendine yer ediniyor. dar göbeğimi genişletiyor bence. :)

valla kızlar ben 51 kg ile hamile kaldım henüz 100 g bile almamışım ama kocaman bi göbeğim var valla... tüm iş arkadaşlarım göbeğime takılıyolar (önceden hiç göbeğim yoktu herkes imreniyodu halime şimdi onlara benzedim diye çok mutlular opuyorumnanaktan) ama ben halimden çok memnunum ben o göbişim dolsun diye yıllardır bekliyodum tedavi üstüne tedavi görüyodum... çok şükür rabbime...

ben şimdiden hamiş kıyafetleri giymeyebaşladım daha doğrusu pantolonu çünkü eski pantolonlarım karnımı sıkıyolar....

aynen ben de ona şaşırıyorum hem kilo almadım hem de göbeğim göğüslerim acayip büyüdü. yuvarlaklaştım anlayacağın. çok ilginç. kilo almadan böyle olması.

bende beli lastikli pantolanlar aldım onları giyebiliyorum ama yazın cıvıl cıvıl göbeğimizi höstere göstere giyinicez be güsel

Back
X