2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güsel hiçbirinis kilo almamişsiniz ben 2,5 kilo aldim.
nasil aldim bilmiorum bende.çünkü daha önceden nasil besleniosam şimdi de ayni şeyleri ayni miktarda yiyorum.
karnim dawul gibi şiş.
söölemesi ayip 5 gündür tuwalet problemim war.
hani tabiri caizse tık! yok mafoldumben

fairy şu prebiyotik yoğurtlardan denedin mi? çok işe yarıyor hemen çıkartıyor.

denedim tabi neler denedim ama yok..
doktor bi şurup werdi onu deniyorum şimdi.
bitki çayi desteğide yasak.
patlayarak ölücem sanki

Ben 1 aydır oyleyım, gece 4 kere fln uyanıyorum kı hıc bulantım kusmam fln yok ona ragmen uyanıyorum. Gece yatarken sut ıc bı de uyanınca yataktan kalkmamaya calıs hemen kapa gozlerını tekrar uyumaya bak yataktan kalkınca ben bı daha yarım saat gozume uyku gırmıo :(
sagol canim birde öyle deneyeyimopuyorumnanaktan
benim karnım şimdiden çıktı kızlar sizin de çıktı mı.. zayıflar da hemen çıkarmış diyorlar ben de oldukça zayıf olduğum için karnım hiç bu kadar büyük olmamıştı şaşırıyorum normalde 3 ayda çıkmaz mı??
bende kilo verdigim halde özellikle aksamlari karnim cok cikiyor
denedim tabi neler denedim ama yok..
doktor bi şurup werdi onu deniyorum şimdi.
bitki çayi desteğide yasak.
patlayarak ölücem sanki

canim kayisi hosafi denesen belki faydasi olurolumunekankayizsmile

ben de kasım annesi adayıyım... inşallah bebeğim bu defa annesini üzmeden gelecek :)
hepinize sağlıklı hayırlı hamilelikler :)

ya ben bebişimin doğumu yaza gelsin isterdim şöle mayıs gibi falan... ama hakkımızda hayırlısı buymuş napalım gebeliğimiz yaza geldi artık robadan genişleyen bol elbiseler giyeriz cıvıl cıvıl gezeriz koca göbişlerimizle zemuszemus

fairylike aksine benim ishalim var gebeliğimi öğrenmeden önce çok sık kabızlık çekerdim öğrendiğim günden beri ishalim var... sanırım su içimimi artırdım ondan galiba... bence sende bol bol su iç ve günkurusu kayısı ye sabah aç karnına işe yarayacaktır... gebeliğin ilk dönemlerinde aşırı kilo alımı veya zayıflama normal canım, sonrasında normale dönecektir merak etme sen...

yaaa kızlar sütle yoğurtla aranız nasıl ben yiyemiyorummm içemiyorumda bide bana dr. kutulu içme içebiliyosan taze al iç dedi ben hiçde sevmem bulantım filan yok ama adını duyunca bulanıyo midem

sagol canim birde öyle deneyeyimopuyorumnanaktan

bende kilo verdigim halde özellikle aksamlari karnim cok cikiyor

canim kayisi hosafi denesen belki faydasi olurolumunekankayizsmile

:)) valla ben aç karnına 3-4 tane yiyorum iyi geliyor.bu aralar çok problem yaratıyor gaz ve kabızlık.ama kayısı hemencecik çözüm.

yaaa kızlar sütle yoğurtla aranız nasıl ben yiyemiyorummm içemiyorumda bide bana dr. kutulu içme içebiliyosan taze al iç dedi ben hiçde sevmem bulantım filan yok ama adını duyunca bulanıyo midem

valla iilk öğrendiğim zamanlar bir bardak süte başlamıştım ama ne zaman bulantım başladı birdaha ağzıma koymadım sütü :(

ne güzel yaa çoğunuz kilo almadım diyor. ben 3 kilo aldım yaa eyvahedigeldismile

şuan uyku sorunumla uğraşıyorum. nasıl uykum var anlatamam mirmirmirmir

ne güzel yaa çoğunuz kilo almadım diyor. ben 3 kilo aldım yaa eyvahedigeldismile

şuan uyku sorunumla uğraşıyorum. nasıl uykum var anlatamam mirmirmirmir

benimdeee aslında çalışan hamilelere uyku izni vermeleri lazım hem dinlensinler günde 8 saat cok bize:dance:

ne güsel hiçbirinis kilo almamişsiniz ben 2,5 kilo aldim.
nasil aldim bilmiorum bende.çünkü daha önceden nasil besleniosam şimdi de ayni şeyleri ayni miktarda yiyorum.
karnim dawul gibi şiş.
söölemesi ayip 5 gündür tuwalet problemim war.
hani tabiri caizse tık! yok mafoldumben

Galiba aranızda en büyük bebek bana ait :) yarın tam 9 haftalık olcak
neyseki ben kabızlık durumu yaşamıyorum, en fazla 1 gün beklemişimdir, ertesi gün işler yolunda.
hepimizin karnı şiş ve gaz problemi yaşıyoruz ben eşofman giyiyorum artık,bebişlerimizde portakal büyüklüğünde bir kesenin içinde kendine karnımızda yer açıyor.
şu 3 ay bir dolsun hepimiz rahatlayalım.aklinialirimsmile

Galiba aranızda en büyük bebek bana ait :) yarın tam 9 haftalık olcak
neyseki ben kabızlık durumu yaşamıyorum, en fazla 1 gün beklemişimdir, ertesi gün işler yolunda.
hepimizin karnı şiş ve gaz problemi yaşıyoruz ben eşofman giyiyorum artık,bebişlerimizde portakal büyüklüğünde bir kesenin içinde kendine karnımızda yer açıyor.
şu 3 ay bir dolsun hepimiz rahatlayalım.aklinialirimsmile

sat kaçtı senin joys

kızlar ben bişi sorcam.ama gülmeyin hamielik işte :CüvCüv: ben bugün 7 haftamdayım.yarın 7+1 olcam inş.şimdi ben 8 haftayımı dolduruyorum yoksa 7 haftayımı gülemeyn hee :teytey:

joysum naber, görüşemedik seninle, inşallah düzelmişdir psikolojin, benimki gidip geliyor dalgalı seyirli şu aralar...

süt konusuna gelince ben en son anne sütü içmiştim sanırım, bi kere içeyim dedim çıkarınca daha da içmem dedim kendi kendime son kararımda bu şu an... ama mümkün olduğunca yoğurt yemeye gayret ediyorum...

başak 7+1 demek 8. haftadasın demek canım yani 7 hafta bitmiş oluyo tatlım...

joysum teyzesi benim sıpatoşumuda unutma arkandayız takipteyiz 8+5

Back
X