2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sağol canım teşekkür ederim a.s.

levatiron canım günde yarım kullanıyorum 15 gün önce değerim 6,6 idi bugün 5,22 olmuş ilacın etkisiyle düşüyor ama günde 1 alsam daha hızlımı düşer sonuçta bu 3 aylık dönemde bebeğin gelişimi oluşuyor ve ben o süreyi değeri düşürmeyle geçiriyorum bide kadın doğum doktoru artır dediği içn endişe ettim bende

sağol canımmm. inşallah yükselmez değerimd egerek kalamz ilaç almama. şimdilik normal degerlerde ama geblikteki hormon tetikliyomus maalesef korkumda buydu inşallah olmas

yusufum bence çok korkulacak kadar yüksek değil değerin stres yapmana gerkek yokk canım...

evet özlemcim gebelik diğer hormnlarımızı tetiklediği gibi tshıda etkiliyor ama dediğim gibi gebelikte kullanılabilecek troid ilaçları mevcut canım..zaten değerleriniz çok yüksek olsaydı gebe kalamazdınız.

selam kızlar sohbetler ilerlemiş bugun bos günümdü dünlerdir uyku problemim vardı sükür bugun baya uydum evde olmak güzelmiş.. bulantılarım bugun daha iyi sabah ilacımı icmek icin uyandığımda oldu bi de yemek yedikten sonra...calısan anneler cok haklısınız.. benin asıl meslegim kabin amirligi ucus personeliğim aslında. hamile olduğumu öğrenince ucmamaya basladım. nisan basında allahın izni ile tamamen yere gecicem.. yerde calısınca bende 8 saat calısıcam... olsun yerde olmak cok güzel.. v işlerinden bahsetmissiniz elimi bile kıpırdatmıyorum valla yemek yapmıyorum.. kayınvalidem yolluyor eşim hazırlıyor.. temizlige de kadın geliyor ... bu kadar bulantıyla yorgunlukla zaten nasıl is yapalım....

gece mesaisinden bahsetmissiniz valla doktor yasaklamadı ama ben yasakladım.. korkuyorum bisey olur diye .. ölmeyiz yaa dayanırız canım...

:1hug:hoşbulduk kızlar
bu arada muhtemel doğum tarihi netten arastırdım 28 kasım olarak görünüyor

selam kızlar.. bugunde mıgde bulantısıyla uyandım ve yataktan 12.30 da cıkabıldım ancak kendımı sakınlestırdım .cıkarmak ıstemıyorummm cunku. 3 tede anca kahvaltı yapabıldım bıse yıyemıyorum yaa ne olocak bole bılmıyorum..

ben de hiç bulantı yok iştah da yok az midem ekşir gibi oluyor cnm meyve istiyor bolbol salata ve meyve yiyebiliyorum sadece başka da cnm bişi istemiyor:çok üzgünüm:

prophetıc ayy nıe ole dıosun yekı bebışede faydan olsun
ben yıyemıorum dıe uzuluom valla

ben de hiç bulantı yok iştah da yok az midem ekşir gibi oluyor cnm meyve istiyor bolbol salata ve meyve yiyebiliyorum sadece başka da cnm bişi istemiyor:çok üzgünüm:

ne guzel benımde mıgdem bulanmasa zorlada olsa yerım ama bulanınca hıc bıse yıyemıorum:1no2:

prophetıc ayy nıe ole dıosun yekı bebışede faydan olsun
ben yıyemıorum dıe uzuluom valla

Ya bizim yememizle bi ilgisi yok bebeğin gelişiminin, ilk 3 ay kendi çapında çalıp çırpıo senin vücudundan öyle büyüyo. 4. aydan snr beslenme önemli. O yüzden şu an aldığım milyonlarca kilonun yanına 1 gr dahi almak istemiyorum 4. aya kadar

inşallah bari cektiğimizin bi sebebi olur inşallahta bebısler saglıcakla dogarlar...:ecrin_bebek:

bu durumdan dolayı üzülme bulantının coklugundan dolayı anne adaylarının coğu bebeğim aç kalıyor beslenemiyor diye üzülürmüş ama bu boşunaymış ve olması gereken bir durummmuş
zaten bebek gereklibesinleri anneden alıyormuş ilerlleyen zamanlarda bulantı azalır inş.yerimseniben

ben 1 kılo almıstım sımdı baktım 2 kılo olarak gerı vermısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…