2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
başak 7+1 demek 8. haftadasın demek canım yani 7 hafta bitmiş oluyo tatlım...

joysum teyzesi benim sıpatoşumuda unutma arkandayız takipteyiz 8+5

canim senin meslek doktor yaziyor merak ettim bransin ne sakincasi yoksa tabibilmiyorumkismile

selam güzel anne adayları.
herkes iyi herşey yolunda sanırım bi kaç hamilelik olağan sorunları dışında :)

arkadaşlar.süper bi önerim var size.yani hem kabızlık sorunu yaşayanlar için hem de bulantıları olanlar için.
geçen haftalarda bende bayağı bi tuvalet sorunu yaşadım.doktorum duphalak şurup vermişti.ama zaten bi dünya ilaç kullanıyorum.onu da içmek istemedim.ama o günlerde içiyodum tabi mecburen.
bi yerde kivinin bebeğin sıkı tutunmasına yardımcı olduğunu okudum.onun için almıştım.
ama inanırmısınız bağırsaklarım o kadar rahatladı ki anlatamam.bi de ben sert olanlarından aldırdım.hem ekşi bulantıma da çok iyi geldi.
ben bi deneyin derim.
ıspanak ta çok rahatlatıyo bağırsakları.

eh biraz özellikle hastalarda parfüm veya ter kokusu varsa mahvoluyorum. onundışında yorgunluktan akşama doğru dilim dönmüyo bazen ama mecbur işte ekmek parası yapacak bişi yok çalışmaya devambilmiyorumkismile

benimde bir sorum olacak bugün tiroitle ilgili sonuçlarımı aldım 5.22 çıktı kadın doğum doktorum ilacını arttır düşürmemiz lazım değerlerini demişti bugün dahiliye doktoruna söyledim ama yarım içmeye devam et 15 gün sonra bakalım dedi sence artırma sakıncalımı ?

benimdeee aslında çalışan hamilelere uyku izni vermeleri lazım hem dinlensinler günde 8 saat cok bize:dance:

ben 10,5 saat çalışıorum canım. 8 saate can kurban
yaa en azından öğleden sonra yarım saat verseler nolur sanki boshayallersmile

canım yaa benim doktorum 3 aylıga kadar kesti eger çıkarsa 3 aydan sonra devam edicek
ama az kaullanıyomusun bişey olmas herhalde

canım yaa benim doktorum 3 aylıga kadar kesti eger çıkarsa 3 aydan sonra devam edicek
ama az kaullanıyomusun bişey olmas herhalde

değerlerin ne durumda canım jinekoloğum 4 ün altına düşmesi gerek dedi o yüzden ilacını artır demişti bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş

aynen yaa sabah 8,5 akşam 7 çalışıyorum bende :S

aynı canım çalışma saatlerimiz. ne var 8 saat çalışşak bizde. 8 saat çalıştırıyoruz die yazılar var muhasebe müdürünün odasında güya klava:
cumartesi barim tatil olsaydı onada razı razıyım

değerlerin ne durumda canım jinekoloğum 4 ün altına düşmesi gerek dedi o yüzden ilacını artır demişti bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş

canım hamile kalmadna önce değerim normal degerler içindeydi ama şimdi bilmiyorum yarın baktırıcam

canım hamile kalmadna önce değerim normal degerler içindeydi ama şimdi bilmiyorum yarın baktırıcam

anladım canım benimki maalesef yüksekti hatta küçük bir nodülün var demişti hamile kalmadan tedavisini yaptıracaktım öyle kalacaktım ama maalesef süpriz yaptı bebişim :lepi:

anladım canım benimki maalesef yüksekti hatta küçük bir nodülün var demişti hamile kalmadan tedavisini yaptıracaktım öyle kalacaktım ama maalesef süpriz yaptı bebişim :lepi:

hımm bende nodül yok canım şükür degerlerde son 3 aydır duzene girmişti .o zaman vardır doktorunun bir bildiği iç sen ilacını

özlem cim değerlerini bilmiyorum ama canım bazı ilaçların gebelik döneminde kullanılmasını önermiyoruz senin ilacında bunlardan biri.. ama eğer troidin normal sınırların üzeine çıkarsa eğer gebelikte kullanılan troid ilaçlarıda var canım. drun gerek görürse başlayacaktır zaten diye düşünüyorum tatlım....

canım bence drun doğru söylemiş bazen laboratuardan kaynaklı nedenlerle değerler arasında farklılıklar olabiliyor o nedenle sanırım drun 15 gün sonra yine bakalım demiştir... ama bencede yarım içmen yeterli olacaktır gibi görünüyor..

yusufum ilacın neydi kullandığın canım?

bu arada sorulara geç yanıt veriyorum hastalar nedeniyle kusura bakmayın. bu arada cumartesi çalışmama olayına bende katılıyorum keşke o günde uyuyabilseydim evdeeeeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…