ay ne güzel ya.bide hızlı geçse günler 9 10 15 20 30. haftaları görsek alkisalkisalkis
başak 7+1 demek 8. haftadasın demek canım yani 7 hafta bitmiş oluyo tatlım...
joysum teyzesi benim sıpatoşumuda unutma arkandayız takipteyiz 8+5
iç hastalıkları, endokrin canım
iç hastalıkları, endokrin canım
benimde bir sorum olacak bugün tiroitle ilgili sonuçlarımı aldım 5.22 çıktı kadın doğum doktorum ilacını arttır düşürmemiz lazım değerlerini demişti bugün dahiliye doktoruna söyledim ama yarım içmeye devam et 15 gün sonra bakalım dedi sence artırma sakıncalımı ?eh biraz özellikle hastalarda parfüm veya ter kokusu varsa mahvoluyorum. onundışında yorgunluktan akşama doğru dilim dönmüyo bazen ama mecbur işte ekmek parası yapacak bişi yok çalışmaya devambilmiyorumkismile
benimdeee aslında çalışan hamilelere uyku izni vermeleri lazım hem dinlensinler günde 8 saat cok bize:dance:
ben 10,5 saat çalışıorum canım. 8 saate can kurban
yaa en azından öğleden sonra yarım saat verseler nolur sanki boshayallersmile
benimde bir sorum olacak bugün tiroitle ilgili sonuçlarımı aldım 5.22 çıktı kadın doğum doktorum ilacını arttır düşürmemiz lazım değerlerini demişti bugün dahiliye doktoruna söyledim ama yarım içmeye devam et 15 gün sonra bakalım dedi sence artırma sakıncalımı ?
canım yaa benim doktorum 3 aylıga kadar kesti eger çıkarsa 3 aydan sonra devam edicek
ama az kaullanıyomusun bişey olmas herhalde
aynen yaa sabah 8,5 akşam 7 çalışıyorum bende :S
aynı canım çalışma saatlerimiz. ne var 8 saat çalışşak bizde. 8 saat çalıştırıyoruz die yazılar var muhasebe müdürünün odasında güyaklava:
cumartesi barim tatil olsaydı onada razı razıyım
değerlerin ne durumda canım jinekoloğum 4 ün altına düşmesi gerek dedi o yüzden ilacını artır demişti bebeğin beyin gelişimini etkiliyormuş
canım hamile kalmadna önce değerim normal degerler içindeydi ama şimdi bilmiyorum yarın baktırıcam
anladım canım benimki maalesef yüksekti hatta küçük bir nodülün var demişti hamile kalmadan tedavisini yaptıracaktım öyle kalacaktım ama maalesef süpriz yaptı bebişim :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?