2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy herkes temizlikte..

walla süpersiniz ne diim..hamileyim diye hiçbiyeri ellemiorum :)))

bi yemek yapiorum o kadar.o da kociş oruçlu die.hiçbişeyle uğraşasim yok..hele temizlik yapasim hiç yok.
haftasonu göçmüş bi şekilde ööle yatiorum..yoruldum heralde artik ben çalişmaktan yaaa

ben temizliği bugün yapamicam herhalde ya yetişmicek, ben en ii si tozları alim kıyı köşe, ve banyoları şöle köpüklü suyla bi güzel silim, yarında silip süpürme işlerine dalarım dip köşe...bu hafta sonuda eşimle buzdolabını boşaltıp silcez bi güzel, ikna edebilirsem mutfak dolaplarınıda ve perdeleride hallederiz...

temizlik derdi heç bitmiyo valla, ömrüm temizlik yaparak geçti...

off ya kıslar bu temizlik hiç bitmez mi bende kan ter içinde kaldım daha ev silinecek banyo tuvalet iş çok balknu dün kocama yıkattım ben tüm evi çevreleyen koca bi balkonum var kovayla falan olmuyor balkonda çeşme var hortumu sürekli takılı anca onunla yıkanabiliyor..benim temizlikçi hatun taa okul açılınca gelecek memleketinden bulamadım da başka böyle rezil oldum ya off(

ayyy..canım temizlik yap yap bitmeyen bir iştir..niye bu kadar yoruyosun kendini bu halinle anlamiorum ki..
kastin mi var kendine arkadaşim yaaa :1closedeyes:

nalancım diyet ürünler hamilelere pek önerilmiyor. aspartam gibi tatlandırıcılar içeriyorlar. bunlar da hamilelikte zararlı diye biliyorum. bi araştır istersen.

Ayy evet hpiniz süpersiniz ben iş güç yapmıyorum bir pazar o da çamaşır ütü

15 günde bir kadın geliyor banada ama bende başladım dip köşe temizliğe hergün akşamları yavaştan yavaştan dip köşe temizliğe başladım dün yorganımı ve yastıklarımı yıkadım bugünde diğer battaniyeleri ve yorganları yastıkları atıcam yapabildiğim kadar sonra kışlıklar çıkacak yıkanacak yerleşcekkk sonra evdeyim zatn duvarlar silincekk halilar yıkamaya vrilcek tuvalet banyo dip köşe temizlencek veeeeeeeeeeee işler bitincee bebişimin eşyaları yıkancak ütülencekk ayy çok heyacanlııı :)

selam arkadaşlar bende kasım annelerindenim
arada bi bilgi almak için yazıyorum sizlere paylaşımlarınızıda takip ediyorum
ne yazıkki benimde şekerim çok yüksek çıktı
ve bi endokronolojiye gitmemi söyledi doktorum
ama ben bi türlü bulamadım ist. avrupa yakasında oturuyorum
aranızda giden arkadaşlar vardı bana hangi hastaneye gittiğinizi yazabilirmisiniz lütfen
gecikmek istemiyorum zaman kaybetmeden hemen git dedi doktorum
bebeğime bişey olucak diyede çok endişeliyim şimdiden teşekkürler

Amin canım Allah herkese şifa versin, düzelmesine sevindim valla, aman dikkat etsin kendine, çok sıcaklarda dışarı çıkmasın sakın...
zaten çıkamaz ki :)

sağol hayatım o hasta olunca biz çok üzülüyoruz..

ay kan ter içinde kaldım yine ya...
sorrrma ben de nalancım.. balkon, banyo yıkamak, toz almak ve yemek kaldı.. daha çok yol almam lazım da dinleniyorum şimdi..

erkek analarıı bişi sormuştumm bea cevap gelmemişşş sünnet olayını sormuştumm ? yaptırcanız mı hemennn ?

ben 1-2 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum canım. mümkün olduğu kadar erken olmasında fayda var. hem çabuk iyileşir böylece. ama tabi dr ne derse öyle yaparız.

kizlar dogu yatagi nasil oluo?

canımm doğu yatağı sünnet yatağı gibi mevlütte yatağı aynen sünnet yatağı gibi süsleniyorr bebek oraya yatırılıyor burda birde bebişin annesi geceliğini giyer bebeğinide alır yatakda otururrr :)

benim annem kıyamam ok özeniyorrr :) yapcaz artıkk :)

bende öle yapicam mevlütte :))

süs püs girla gidicek..ööle kurulcam :)))

herkese merhaba,uzun zamandır giremedim.Yoğundum. Bebişim ve ben iyiyiz,umarım sizlerde iyisinizdir.

hazalcım doğu yatağını yabancı gözle anlatimm.. hmm belinin yüksekliğinde bir yatak düşün. her tarafı süsleniyor. cibinlikler tüller işlemeli örtüler falan.. ne bulunursa süslü püslü takıyolar yatağa. sonra da anne bebeği alıyor geceliğini giyiyor, bütün mevlüd boyunca oturuyor o yatakta :)

çok garibime gitmişti benim ama heryerin bir adeti var tabi. ben uygulamicam çünkü yoktur bizde böyle şeyler. kayınvalidem de buralı değil zaten..

haa cnm bende dogu bolgesine ozgu bir adet zannettim dogu yatagi deince. cok ilginc bi adetmis.

ALLAH izin verirse bende yazin turkiyeye gittigimde oglumun dis bulgurunu yapacam annem gilin evinde malum kaynana ile gorusmuyorum burda yapmam turkiyede ailem akrabalarim var onlari guzel bi toplarim dis bulguru yaparim maksat toplanmak olsun ailecek..

hakikaten cok ilginc bi adet. bende orda olsam uygulamazdim galiba yani bebegim dogar dogmaz ole kalabaligin gelip bebege bakmasini istemem hatta burda arkadaslar falan gelecekse bebegim iki aylik oldumu gelsinler isterim dogumdan sonra anca kendime gelirim ben bebekte kendine gelir en azindan hatta mumkunse daha gec gelsinler :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…