ay kan ter içinde kaldım yine ya...[/QUO
KIYAMAM HEEMN ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRR TERLEDİYSENNN
ÇOK YORMA KENDİNİ ARTIK ESKİSİ GİBİ DEĞİLİZ HİÇBİRİMİZ AĞIRLAŞTIKK
BENİMDE MİDEM KÖTÜ YAA NE BULANIYOR NE BULANMIYOR KÖTÜ BEE
ben temizliği bugün yapamicam herhalde ya yetişmicek, ben en ii si tozları alim kıyı köşe, ve banyoları şöle köpüklü suyla bi güzel silim, yarında silip süpürme işlerine dalarım dip köşe...bu hafta sonuda eşimle buzdolabını boşaltıp silcez bi güzel, ikna edebilirsem mutfak dolaplarınıda ve perdeleride hallederiz...
temizlik derdi heç bitmiyo valla, ömrüm temizlik yaparak geçti...
Günaydın tatlım, c.tesinden beri testlerimi yapıyorum, bir kere 152 çıktı onun haricinde hep 125 - 135 arası çıkıyo şekerim, he bu arada hafta sonu rejime hiç uymadım desem yeridir, c.tesi sadece 2 öğün yemek ve 1 porsiyon meyveyle geçti, dün 3 öğün yedik meyve yemedim, onun yerine diyet dondurma yedim, şekersizdi...
...
ay kan ter içinde kaldım yine ya...[/QUO
KIYAMAM HEEMN ÜSTÜNÜ DEĞİŞTİRR TERLEDİYSENNN
ÇOK YORMA KENDİNİ ARTIK ESKİSİ GİBİ DEĞİLİZ HİÇBİRİMİZ AĞIRLAŞTIKK
BENİMDE MİDEM KÖTÜ YAA NE BULANIYOR NE BULANMIYOR KÖTÜ BEE
geçmiş olsun figen sıcak bi şi ler iç bence ii gelir... valla yormadan olmuyo işte bak sende her gün işe gidiyosun yoruluyosun bizde evdeysek bunları yapmak zorundayız bence, herkesin yapacağı iş farklı napcen canım, elimizden geldiğince yapıyoruz kalnda kalsın artık napalım...
zaten çıkamaz ki :)Amin canım Allah herkese şifa versin, düzelmesine sevindim valla, aman dikkat etsin kendine, çok sıcaklarda dışarı çıkmasın sakın...
sorrrma ben de nalancım.. balkon, banyo yıkamak, toz almak ve yemek kaldı.. daha çok yol almam lazım da dinleniyorum şimdi..ay kan ter içinde kaldım yine ya...
erkek analarıı bişi sormuştumm bea cevap gelmemişşş sünnet olayını sormuştumm ? yaptırcanız mı hemennn ?
kizlar dogu yatagi nasil oluo?
canımm doğu yatağı sünnet yatağı gibi mevlütte yatağı aynen sünnet yatağı gibi süsleniyorr bebek oraya yatırılıyor burda birde bebişin annesi geceliğini giyer bebeğinide alır yatakda otururrr :)
benim annem kıyamam ok özeniyorrr :) yapcaz artıkk :)
bende öle yapicam mevlütte :))
süs püs girla gidicek..ööle kurulcam :)))
canımm doğu yatağı sünnet yatağı gibi mevlütte yatağı aynen sünnet yatağı gibi süsleniyorr bebek oraya yatırılıyor burda birde bebişin annesi geceliğini giyer bebeğinide alır yatakda otururrr :)
benim annem kıyamam ok özeniyorrr :) yapcaz artıkk :)
hazalcım doğu yatağını yabancı gözle anlatimm.. hmm belinin yüksekliğinde bir yatak düşün. her tarafı süsleniyor. cibinlikler tüller işlemeli örtüler falan.. ne bulunursa süslü püslü takıyolar yatağa. sonra da anne bebeği alıyor geceliğini giyiyor, bütün mevlüd boyunca oturuyor o yatakta :)
çok garibime gitmişti benim ama heryerin bir adeti var tabi. ben uygulamicam çünkü yoktur bizde böyle şeyler. kayınvalidem de buralı değil zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?