ben çıkıyorum kızzzlarrrr.. biraz Nişantaşı Teşvikiye yapayım da gözüm gönlüm açılsın :)) hadi görüşürüz bakalım..
sağol canım bakayım netten var mı websiteleri fln filan vs. ya kararsız da kaldım ne bileyim kötü diyosun kötüyse oralara gitmeye de hiç gerek yok şimdi kalabalık curcuna
ginayyyydııınnnboshayallersmile
şark hana gittim ben kuzum orda da bi cacık yok
mehmet efendi kahvecisini bilinizmi onun sokağında var bi sürü şekerci tükkanı gezdim gezdim pek bişi bulamadım
ama yine gidip bakiicim alıcı gözüylen
erkek analarıı bişi sormuştumm bea cevap gelmemişşş sünnet olayını sormuştumm ? yaptırcanız mı hemennn ?
erkek analarıı bişi sormuştumm bea cevap gelmemişşş sünnet olayını sormuştumm ? yaptırcanız mı hemennn ?
Ya arkadaşlar erkek bebeği olacak bacılarr sünnet olayı için ne düşünüyorsunuz ablam yaptıralım heemn diyorrr prop bijoo melodi aklıma gelmeğen diğer erkek annne adayları bu konudaki fikirlerinizi paylaşalım mı
ne düşünüyorsunuz doğar doğmaz sünnet yaptırmak sağlıklı mı?
hepinize iyi haftalar hanımlar...
dün sonunda alışverişe gittk ve prensesimin odasını aldık. ama 18 eylülde getirecekler.
banyo süngerinden lambasına eksikler nerdeyse tamamlandı.
ayy cok heyacanlandım:teytey:
rica ederim hayatım her zaman opuyorumnanaktan
sağol hayatım iyiyimm. sormuşsun ama çıkmışım ben o arada cevap verememişim..
ne istersen sorabilirsin canım bilgim dahilinde cevap veririm. o şekeri çıkan yakın arkadaşım da yazık bana telefon açar sorar zeynepppp bundan yiyebilir miyim diye :) sen de düşüreceksin şekerini onun gibi ben inanıyorum Şeniz
az sonra ekliyim hayatım ama benimki de durdu kız büymüyo sanki daha..
adım çıkcana canım çıksın de mi :roflol:
:roflol: :roflol:
amann millet neler istiyo nerelere gönderiyo. hiç mi acımıyolar kocalarına anlamıyorum ki. ben de dün akşam dedim kalkkkkkkkkkk çabuk çabuk. noluyo yaaaaa dedi.. git bana güllaç al gel hemen dedim :roflol: o da gülerek gitti aldı geldi..
kız senden de bir canavar çıkarsa o zaman değil 66 sen 56 bile olursun. 30 kilo alan kuzenim nasıl verdi o kiloları sanıyosun. 8 aylık yürüyen aşırı yaramaz bir oğlan ve 6 ayda giden 35 kilo..
günaydın kızlar,
bugün temizlik günüm malum. saat 10 da kalkıcam yapmaya.. belkim gider bir de yün alırım battaniye örücem arkadaşıma doğumuna 15 gün kaldıı
Günaydın kızlar,
sabahın 8inde başladım evi toparlamaya çamaşırları yıkamaya.Yarın temizlikçi günüm kadına hazır olsun. Dün bütün gün evde puzzle yaptım şaka gibiyim.1000lik puzzle bitti sayılır. bugün azcık biryer kaldı onu da bitireyim de çerçeveletim.Diğerinin çerçevesini çarşamba alcaz bunu da çarşamba verir çerçeveltiririm:)
nalan nerelerde ne yapıyo şeker problemlerini okudum .kızın canına okumuşlar resmen cumartesi günü ya
günaydın kıslar! hepiniz nasılsınız bebişler nasıl?
size hemen bebişim hakkında bilgi vereyim teyzeleri.
prensim çok iyiymiş. 1160 gr ve 37 cm olmuş.
ultrasonda baktık elini başına koymuş düşünüyor gibiydi. dr. teyzesi dedi.
eşimde ah bu annemin hali nolucak diye düşünüyordur dedi. :roflol:
muayneden önce kan ve idrar verdim.
şeker yüklemesi için eczaneden 50 ml. glikoz alıp 300 ml suya karıştırıp için dedi hemşire kız.
ben hazır verecekler sandım, hastaneden çıkıp eczaneden glikozu aldık.
bakkaldan su aldık. hemen orada hazırladım. 2 kere diktim kafama lıkır lıkır içtim. tadı kötü değildi.
1 saat sonra tekrar kan verdim. bu sefer kan alan kız canımı acıttı.
bende ilk defa kan verirken canım acıdı dedim yüzüne.
bugün dr. arayıp sonucumu öğreneceğim.
figencim dediğin gibi benlerden benimde göğsümde çıktı.
her ikisindede birer tane var. ben önemsemedim.
hepinize iyi haftalar hanımlar...
dün sonunda alışverişe gittk ve prensesimin odasını aldık. ama 18 eylülde getirecekler.
banyo süngerinden lambasına eksikler nerdeyse tamamlandı.
ayy cok heyacanlandım:teytey:
merhaba arkadasım.. ben aydemet.. yeni katıldım aranıza..
benm de kısmetse oglum olacak. bende dogumdan 2 gün sonra yaptıracm kısmetse sünneti. bebeğpin damarları gelişmediği için hiç agrı hiddetmiyomus.. birde iyileşme süresi bir günmüş.. sağlıklı diyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?