2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım bakayım netten var mı websiteleri fln filan vs. ya kararsız da kaldım ne bileyim kötü diyosun kötüyse oralara gitmeye de hiç gerek yok şimdi kalabalık curcuna

bu adresini yazdığım yer fena değildi aso bende bir dahaki sefere kocam ile gidip beğenecem oradan birşeyler ve kendim yapacam

O zaman orayıda eledim gitmiyorum birde kahvecinin sokağına bakalım boshayallersmile

göbemi de koydummm ben gidiyom evimi temizlemeye hayden görüşürüz..

erkek analarıı bişi sormuştumm bea cevap gelmemişşş sünnet olayını sormuştumm ? yaptırcanız mı hemennn ?

canım doğunca eğer bi problem olursa doktor hemen yapılmasını istiyormuş zaten...ilk önce bnde hemen yaptıralım küçükken acısını bilemz diye düşünmüştüm ama görümcem bu konuda çekti biraz bebekken yaptırmış ilerki yaşlarda ikinci bir müdahele gerekmiş o yüzden acele etme dedi o yüzden hemen yaptırmayı düşünmüyorum şu an..

hepinize iyi haftalar hanımlar...

dün sonunda alışverişe gittk ve prensesimin odasını aldık. ama 18 eylülde getirecekler.

banyo süngerinden lambasına eksikler nerdeyse tamamlandı.

ayy cok heyacanlandım:teytey:

merhaba arkadasım.. ben aydemet.. yeni katıldım aranıza..

benm de kısmetse oglum olacak. bende dogumdan 2 gün sonra yaptıracm kısmetse sünneti. bebeğpin damarları gelişmediği için hiç agrı hiddetmiyomus.. birde iyileşme süresi bir günmüş.. sağlıklı diyorlar..

figencim ben saglik acisindan sordugunu kacirmisim. bebekte saglik acisindan yapilmasi gerekiosa yaptiririm ama sagligi iyi ise yptirmam..

ben de 6-7 yaşında yaptırmayı düşünüyorum. çocuk ortalarda dolansın ilgi odağı olduğunu anlasın.. bilsin ne oluyor :)

canım güle güle kullansın kuzun hayırlı olsun..insan heyecanlanıyor gerçekten bende gidip gelip bakıyorum öle eşyalarına off hem çok var gibi daha hemde çok az kaldı aslında strese girdim ben şimdiden Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş..

Günaydın tatlım, c.tesinden beri testlerimi yapıyorum, bir kere 152 çıktı onun haricinde hep 125 - 135 arası çıkıyo şekerim, he bu arada hafta sonu rejime hiç uymadım desem yeridir, c.tesi sadece 2 öğün yemek ve 1 porsiyon meyveyle geçti, dün 3 öğün yedik meyve yemedim, onun yerine diyet dondurma yedim, şekersizdi...

günaydın kızlar,
bugün temizlik günüm malum. saat 10 da kalkıcam yapmaya.. belkim gider bir de yün alırım battaniye örücem arkadaşıma doğumuna 15 gün kaldıı

kolay gelsin cnm, bende sabahın köründe başladım işlere, yemeklerim pişti, ilk makina çamaşırım durdu birazdan onları asıp 2. makinayı başlatcam, evi topladım, nevresimleri değiştirdim, birazdan kalkıp devam edicem, balkonu temizlemem lazım sonrada evi bi güzel silip süpürcem, bide toz aldım mı tamamdır...

umarım akşama kadar biter, yarın ütü yapmam gerekecek çünki...

sanada kolay gelsin asoşum, ellerine sağlık demek baya yol aldın puzzle konusunda, eşimde dün başladı bizimkini yapmaya, baya bi yapmış, dün akşam bende kenardan biraz yardım ettim, ama bu puzzle ın parçaları değişikmiş böle kıvrımlı felan değişik bi şi, baya zor oluyo birleştirmesi...

nalan nerelerde ne yapıyo şeker problemlerini okudum .kızın canına okumuşlar resmen cumartesi günü ya

napim cnm şeker ölçümlerine devam ediyorum evde, allahtan ölçümler 140 ın altında çıkıyo hep o güzel, umarım insüline gerek kalmaz, salak diyetisyen beni şeker hastası yapacakmış nerdeyse...

gözünaydın, maşallah bebişini kocaman olmuş, umarım kan testinde ii çıkar bizim gibi diyetlerle felan uğraşmazsın...

hayırlı olsun, güle güle kullansın prensesin...

10 dakika sonra tekrar işlerime koyulayım, öğlen yemeğine kadar bi kısmını daha halledim, sonra hamlık çökecektir kesin daha yavaş yaparım işleri herhalde...

kolay gelsin nalancım. ben de ara verdim şimdi, kalkıcam devam edicem birazdan. oturarak bitmiyor işler :) sonra bir de yemek yapıcam falan işim çok anlican senin gibi.
ben balkonu yıkayamıyorum yaa su getirmek gerekiyor eh taşımıyorum ben de, anca eşim yıkicak ya da bana su getiricek. eğer bir daha bir eve taşınırsam mutlaka balkona musluk çektiricem acayip rahatlık..

he biju sezenle mesajlaştık geçen gün, çekiliş için bekliyolar gelmiyo musun dedim, siz çekilişi yapın ben bi dahakine katılırım artık diyo, ay sonunda gelirim herhalde dedi ama kesin değil galiba...

sanada haber verim dedim...

hoşgeldin aramızaaa tşk ederi cevabın için bende hemen düşünmüyoru çok küçük olcak daha teyzesiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…