2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın 6+4 günlük hamileyim ama ne bulantı ne baş dönmesi yok bende sizinkiler nezaman başladı

herkese günaydın 6+4 günlük hamileyim ama ne bulantı ne baş dönmesi yok bende sizinkiler nezaman başladı
baş dönmesi bendede hiç olmadı bulantıda midem dönüyo öğürtü oluyo arada o kadar 8+2 yim ben ama idrara çok çıkıyorum bide ağzımın tadı bozuk

Slm kızlarrr
bende pazartesı dr gıdıcemm kese ve kalp atısı ıcın
sızlerle fazla sohbete gıremıyorum sonra hayal kırıklıgına ugramaktan çok korkuyorumm hayırlııyla kesemı gorımm kızlar benım ıcın dua edın

kızlar ben eşim bırakmıyor dedıgımde şaka yapmıştım 1 nisan ama baktımda pek kimsenın umrunda olmamış cok kırıldım vallahı arkadasa bu kadar mı deger veriyorsunuz özellıkle eren sezen :(

kızlar ben eşim bırakmıyor dedıgımde şaka yapmıştım 1 nisan ama baktımda pek kimsenın umrunda olmamış cok kırıldım vallahı arkadasa bu kadar mı deger veriyorsunuz özellıkle eren sezen :(
valla canım aile işine karışmiyim dedim normalde böyle şeylere çok kızarım olur mu öyle şey..

aman yine buna şükür olmaması dahaiyi tabi ama ozamanda hamilemiyim değilmiyim insan anlamıyobilmiyorumkismile

ama kırılma ben yazdım ama aile nihayetinde cok yorum yapıp üzmek istemedim

vallahı kızlar ben cok kırıldım eren sezen hala bişey yazmıyor demek kı bu kadarmış arkadaslık

vallahı kızlar ben cok kırıldım eren sezen hala bişey yazmıyor demek kı bu kadarmış arkadaslık

cok merak ettım ben olayın başını kacırdım neydı saka konusu??

canım görmemiştir sezende öyle deme kaydirigubbakcemile5

yeni anne adayları merhaba.. ..

İşte listemiz....

eksik olanlar özelden mesaj atarlarsa çok sevinirim.

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
[table="head"]:nazar:|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |02 Kasım |52 |????? |?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|71,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri:nazar:
3|barays |30|29 ocak | 17 Kasım|59|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
4|yasemines26 |26|29 ocak| 05 Kasım|56|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
5|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
6|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
7|yasemincevre|30|31 Ocak |10 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|66|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
9|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
10|birisi|27|03 Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
11|harzemşah|26|28 Ocak | 04Kasım|55|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
12|Tarantula9812739|29|27 Ocak | 03Kasım|55|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
13|canah|31|01 şubat | 08Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
14|rady|27|07 şubat | 14Kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri :nazar: :nazar:
15|bushra25|??|?? | ??|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
16|vesta|31|11 Şubat |7 kasım|52|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri:nazar:
17|efem_esra|25|3 Şubat |10 Kasım|70|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
18|duygussduyguss|26|6 şubat |13 Kasım|43|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
19|yi8526|26|30 ocak | 6 Kasım|60|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
20|esrasebahattin|??|??? | 3 Kasım|???|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor 3 kalpcik :nazar:
21|Zeyn77|33|8 şubat |15 Kasım|59|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
22|helinhivda|??|4 şubat |?????|65|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
23|rüzgarım|??|6 şubat |13 Kasım|????|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
24|_sena|??|??????? |9 Kasım|????|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
25|_katya_|25|1 şubat |8 Kasım|63|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
26|bijoux|30|31 ocak |7 Kasım|62|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
27|dilemma_|27|12 şubat |19 kasım|55|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalpleri:nazar: :nazar:
28|begümcükk|22|25 Ocak |2 Kasım|52|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
29|ilona|28|2 şubat|9 Kasım|58|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
30|hayal1403|??|5 şubat|12 Kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
31|FınFık|26|9 şubat|16 Kasım|66|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
32|yufusum|25|7 şubat|14 kasım|68|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
33|brokoli|22|8 şubat|15 kasım|56|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
34|bitan|26|23 ocak|30 ekim|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
35|_bitane_|??|4 şubat|??????????|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
36|ilke_|27|2 şubat|9 kasım|51|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
37|chileck45|33|12 şubat|19 kasım|75|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
38|meleqq_|??|4 şubat|12 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
39|nalan_nalan|35|31 ocak|7 kasım|78|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
40|hkarsli|31|9 Şubat|16 Kasım|49|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
41|bushra25|20|12 şubat|19 kasım|57|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
42|YARENn|??|???|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
43|zehsel|24|27 Ocak|3 kasım|51,5|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
44|basak58|??|10 şubat|17 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
45|selected_79|??|?? şubat|11 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
46|ozlem82do|28|15 şubat|22 kasım|76|????????????? | ?????????????|3 pıtırcık göründü
47|canan26|28|8 şubat|15 kasım|70|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi:nazar:
48|alacan|30|29 ocak|05 kasım|64|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
49|semran|??|??|08 kasım|67|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
50|sayha|26|12 Şubat|19 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
51|ecrin00|24|2 Şubat|9 kasım|58|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
52|asivemavi|??|?? Şubat|21 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
53|ebraar|24|7 Şubat|14 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
54|vedbed|22|11 Şubat|18 kasım|60|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
55|tosti|23|12 Şubat|19 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
56|elfika79|30|8 Şubat|15 kasım|57|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
57|benmasal|29|23 Şubat|30 kasım|70|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
58|asi83|26|16 Şubat|23 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
59|cicek8182|27|21 Şubat|28 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
60|kuzi|32|10 Şubat|?? kasım|61|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
61|_sena_|26|2 Şubat|?? kasım|59|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
62|aaisee|26|17 Şubat|24 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
63|lionliontr|34|17 Şubat|24 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
64|sunita|31|9 Şubat|14 kasım|70|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
65|bluemoon|25|14 ocak|22 kasım|52|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
66|moongoddess|??|?? ocak|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
67|E_D_I_S_H|??|02 şubat|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
68|özüm|31|17 şubat|24 kasım|48|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
69|prophetic|23|8 şubat|15 kasım|64|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
70|cıncık|24|13 şubat|19 kasım|49|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
71|mekselina217|??|?? şubat|?? kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
72|melcan81|??|04 şubat|11 kasım|??|????????????? | ?????????????|pıt pıt atıyor kalbi :nazar:
73|teolog|25|?? şubat|28 kasım|49|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
74|rufeyde serra|??|?? şubat|26 kasım|??|????????????? | ?????????????|büyüyor henüz
[/table]

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

gözden kaçırdığım yeni anneler varmıkaydirigubbakcemile5:CüvCüv:

Benim 7.ci haftadan sonra başladı canım 3 gündür ölüyorum çok kötüyüm eve gidip yatmak istiyorum işime konsante olamıyorum buda canımı sıkıyor yaa midem bulanmıyor diyenler şükür etsinler hallerine valla kızlar

ben bugün 1 nisan diye kızlara eşim bırakmıyor artık topige giremıycem hoşcakalım dedım ama arkadaslar hiç cevap vermediler eren sezende karar senın hoşçakal dıyebıldı cok kırıldım keşeke yapmasaydım böyle bir şaka :(

slm kasım anneleri.Allah izin verirse bende kasım annesi olarak görrünüyorum.SAT 23 Şubat daha keseyi göremedik pazartesi görmeye gideceğim inşallah...göremem diye çok korkuyorum..bundan önce düşüğüm olmuştu kimyasal gebelikti..Aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum..inşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz..

kız bi dur pc açıktı oğlum okuldan geldi onla ilgileniyodumm yeni gördüm canım daha öncede başka topiclerdede oldu girmeyen arkadaşlarımız kimisinin kocişi kızdı kimi kendi arzusuyla ben ailevi mesele kocişin kızar haklıdırda kendince ne desem boş olurdu diye yazmadımm

ben bugün 1 nisan diye kızlara eşim bırakmıyor artık topige giremıycem hoşcakalım dedım ama arkadaslar hiç cevap vermediler eren sezende karar senın hoşçakal dıyebıldı cok kırıldım keşeke yapmasaydım böyle bir şaka :(

ben sana istikrarlı bi şekilde yazdığımı söylüyorum bişey desek üzülürsün diye demedik diyorum sende benim dediklerimi hiçe sayıyosunn

Bugün 8+ 4 üm. Dün akşamdan beri kanamam var. Tam kan rengi değil kahverengi. Azalma daha olmadı. Bugün daha çok sanki. Benim sadece 4 haftalıkken böyle olmuştu ama çok az gelmişti yerleşme kanıymış. Doktor ilacı 3 e çıkardı ve dün gece de vajinaya bi tane ilacı yerleştir dedi. Ne ki bu şimdi acaba. Ama ağrım falan yok.

Back
X