senin lekelenme geçti dimi canımgözünaydın sena darısı başıma inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin lekelenme geçti dimi canımgözünaydın sena darısı başıma inşallah
:roflol::roflol:niye canım taşımıyomu gögüsleri artıkınn
gözünaydın sena darısı başıma inşallah
ayy güldürdün beni canım ya bide onların süt dolduğunu düşünsene yandık vallaa.s.yok ya kambur oldum valla sempatiksalakcinni kocmana oldular bide yeşil yeşil damarları çıktı.:lepi: biri yukarda biri aşağıda iki böklüm oturyorum masada :teytey::teytey:
senin lekelenme geçti dimi canım
ayy güldürdün beni canım ya bide onların süt dolduğunu düşünsene yandık vallaa.s.
sorun olsaydı geçmezdi cnmm yarın doktorun dimii kaçta randevunevet sezen sağol sorduğun için beyaza döndü.. bir şey değildir inşallah
gelince hemen bizede haber verr merak ederim benn16:15 kociş de gelecek inşallah bir aksilik çıkmazsa izin alacak.. çok heyecanlıı..
16:15 kociş de gelecek inşallah bir aksilik çıkmazsa izin alacak.. çok heyecanlıı..
ben annemle gittim 2.yede kocişleben hepsine tek gittim.kötü bişey der diye çok korktuğum için.onu üzgün görmeye dayanamıyorum.ben abartmadan yavaş yavaş anlatırım:sinifsinif:
ben annemle gittim 2.yede kocişle
bende tek kalınca hastane beni yiycekmiş gibi hissediyorum korkuyorum biraz galibatek gitmeyi seviyorum.o ruh haliyle tek olmak daha güzel.ama klap atışalrını duyarsam inş.bi sonrakine kocişle gidicem
yenimi kahvaltı yaptınn canımmmerhaba herkese bugunde 1 saat once kahvaltımı yaptım ama su an mıgdem bulanmıyo benım heralde bı tek sabahları oluyo..bunada sükür...
bende tek kalınca hastane beni yiycekmiş gibi hissediyorum korkuyorum biraz galiba
yenimi kahvaltı yaptınn canımm