güle güle giy yaren.
kızlara kot etekler çok cici oluyor.
sağol cnm .
evet kot etek kot elbise çok hoş oluyor ..
kot pantolonlarda çok güseldi . aynı büyüklerinki gibi -tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle giy yaren.
kızlara kot etekler çok cici oluyor.
benim rahat oldu. aslında denetmiyorlar ama ben eve götürüp duş aldım. boxer giyip üzerine denedim. çok rahat oldu.
düşük bel de şu an bedenimi bilmiyorum. ama şu an rahat giydiğim bir çamaşırım var.
onu alırım yanıma. ölçü olur benim için. satan kızlarda bilmiyor beden konusunu.
benim kocamda bana cok kibardır cıtı pıtıydın penguen gibi bişey oldun sen dedi az önce sanki ne konuştuğumuz biliyomuş gibi
bende hafta sonu aldım. bende alsammı diye düşündüm giyermıyımkı dıye.
daha duruyor gıymedım :))
çok büyük gibi duruyor ama dmi ? şööle bakınca. ama ağ kısmı falan normal, üstü olunca baya bi büyük gösterıyor :))
memnun kalmışsın sen . ii bari.. bende kalırım heralde.
bitane aldım. giyersem bikaçtane daha alırım dedım .
bende hewes edip aldim.giymemle çikarip atmam bir oldu o ne yaw ööle :))
düşük bel aldim bi sürü onlari giyiyorum war la yok arasi zaten ooohh :)
ben almadım valla düşünmüyorumda o öyle karnına kadar çıkıyor ya kafamçokkarıştı
ben kasıklarımın üstünde giyemiyorum hayır birde yanlışlıkla falan kocam görür üstümde babane donu gibi valla Paris'den geçtim Taksimden Beşiktaşa gidemeyiz bir daha :roflol:
:roflol::roflol:
bende eşime gösterdım baka kaldı o ne ölee nınemın donu gibi dedi :roflol::roflol:
daha giymedim giydiğimde görünce napacak bakam :roflol:
ben çok dengesiz kilom alıyorum ilk 3 ay hiç almadım sonra 4.ay 1 kg aldım buraya kadar gayet normal ama 5.ay birden 3,5 kilo aldım 6.ay yine hiç almadım şu an yani son 2,5 haftadır 2 kilo aldım ve daha da alacak gibiyim iştahım var çünkü yiyorum bu tatlı olayı bitirdi beni ya hayatımda istemediğim kadar tatlı istiyor canım o da şişiriyor ..
bende canım ilk 2,5 ay kilo almadım sonraki 4 ay 10 kilo birden aldımmm bekliyorum öyleee
kızlar bişey sorcam size
canlar akşamları ayak bilekleriniz şişiyormu bide ayaklarınız benim davul oluyo kaç gündür önce yoktu sonra annemle ben konuştuk şişmiyorum ne güzel diye bi anda balon oldular ama akşamları hep dün baktım resmen ödem olmuş sabah kalkınca resmen yarı yarıya sönüyor
napmak lazım gerek acaba :uhm:
evet canım artık 29 haftalıktan sonra dogum riskim var maalesef. sadece ince battaniyelerini yıkadım bir makina doldu :) biraz daha prematüre kıyafeti netten sipariş edip onlarıda yıkıycam onlar gelen beşiğimiz felan kuruldu zaten birde iki tane duvar rafı alıp halılarınıda aldımmı işim biticek gibi birtek biberonları kalıyo şampuanlarını felan çoktan aldım yani yavas yavas hazır gibiyim tek dileğim 1-15 ay daha dayanmaları daha çok küçükler çunku bu haftalarda dogupta yasayanlar varmış ama çok zorluklar çekmişler çok korkuyorum dua edin bana olmazmı bende kasım baslarını görebileyimÖzlemcim hoşgeldin opuyorumnanaktan
Tabi senin hem yıkanacak sayın fazla hemde biraz erken hazır etmek lazım di mizemuszemus
kızlar bişey sorcam size
canlar akşamları ayak bilekleriniz şişiyormu bide ayaklarınız benim davul oluyo kaç gündür önce yoktu sonra annemle ben konuştuk şişmiyorum ne güzel diye bi anda balon oldular ama akşamları hep dün baktım resmen ödem olmuş sabah kalkınca resmen yarı yarıya sönüyor
napmak lazım gerek acaba :uhm:
ben almadım valla düşünmüyorumda o öyle karnına kadar çıkıyor ya kafamçokkarıştı
ben kasıklarımın üstünde giyemiyorum hayır birde yanlışlıkla falan kocam görür üstümde babane donu gibi valla Paris'den geçtim Taksimden Beşiktaşa gidemeyiz bir daha :roflol: