2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim rahat oldu. aslında denetmiyorlar ama ben eve götürüp duş aldım. boxer giyip üzerine denedim. çok rahat oldu.
düşük bel de şu an bedenimi bilmiyorum. ama şu an rahat giydiğim bir çamaşırım var.
onu alırım yanıma. ölçü olur benim için. satan kızlarda bilmiyor beden konusunu.

bende hewes edip aldim.giymemle çikarip atmam bir oldu o ne yaw ööle :))

düşük bel aldim bi sürü onlari giyiyorum war la yok arasi zaten ooohh :)

bende hafta sonu aldım. bende alsammı diye düşündüm giyermıyımkı dıye.
daha duruyor gıymedım :))
çok büyük gibi duruyor ama dmi ? şööle bakınca. ama ağ kısmı falan normal, üstü olunca baya bi büyük gösterıyor :))
memnun kalmışsın sen . ii bari.. bende kalırım heralde.
bitane aldım. giyersem bikaçtane daha alırım dedım .

evet çok büyük duruyor. ama çok rahat. bende tereddütte kaldım.
birde penye sütyen aldım çok rahattı ama süngersiz rahat olur mu diye kararsız kaldım.
kullandım çok rahattı. bir tane daha aldım.

bende hewes edip aldim.giymemle çikarip atmam bir oldu o ne yaw ööle :))

düşük bel aldim bi sürü onlari giyiyorum war la yok arasi zaten ooohh :)

ben almadım valla düşünmüyorumda o öyle karnına kadar çıkıyor ya kafamçokkarıştı
ben kasıklarımın üstünde giyemiyorum hayır birde yanlışlıkla falan kocam görür üstümde babane donu gibi valla Paris'den geçtim Taksimden Beşiktaşa gidemeyiz bir daha :roflol:

benımde südyen takınca çok kötü oluyor göğüslerim hemen kızarıyor pişiyorr.
annemde penye südyen al bari dedi. bende hiç kullanmadım kullanamam dedım . Allahtan sürekli takmıyorum yoksa nolurdu halım :))

selam bebekler
bugün en hassas olduğum konuyu konuşur gördüm sizi zabah zabah sinirim zıpladı yawww sonra dedimki recime başlıyom kim ne derse desin eşimede kaydım büssürü ye deme bana diye
sonra o sucuklu kaşarlı yağlı koca tostu yerken ben yandan yandan onu seyrederek kepekli ekmeğin arasına konmuş peynirli kuru tostumu geveledim ne sinir ya adam 1 kilo almıyo o kadar yiyo ben kaç gündür dikkat ediyorum her tartıya çıktığımda 200 gr 300 gr offffffffffffffffffffffffffff

ya bide kaç aydır bana nutella ve fındık kreması alıyor ağzıma sürmüyorum kutu kutu o bitirdi hepsini ya
b topicte okumuştum hep nutellayı şikayet ediyorlardı gece gündüz kaşık kaşık yidim sonra 25 kilo aldım diye bende etkilendim ağzıma vurmadım gebeşliğimin başından beri ama sonuç gene kilo gene kilo
neyse cumartesi doktora gidicem bakalım şu ana kadar toplam tahminen 8-9 kilo aldım ne diycek
bana ilk gebeliğimde 12-13 le tamamla demişti ama hiperaktiftim ozaman şimdi hep yat diyor
neyse içimi töhdüm kızlar dolmuşum sempatiksalakcinni

ben almadım valla düşünmüyorumda o öyle karnına kadar çıkıyor ya kafamçokkarıştı
ben kasıklarımın üstünde giyemiyorum hayır birde yanlışlıkla falan kocam görür üstümde babane donu gibi valla Paris'den geçtim Taksimden Beşiktaşa gidemeyiz bir daha :roflol:

:roflol::roflol:
bende eşime gösterdım baka kaldı o ne ölee nınemın donu gibi dedi :roflol::roflol:
daha giymedim giydiğimde görünce napacak bakam :roflol:

doğumdan sonra giymek için tek kullanımlık kilotlar oluyormuş . internette gördüm.
bulursam öyle alıcam bende.

:roflol::roflol:
bende eşime gösterdım baka kaldı o ne ölee nınemın donu gibi dedi :roflol::roflol:
daha giymedim giydiğimde görünce napacak bakam :roflol:

yoookk ben geleceğimi koskoca babane donunun içine hapsedemem kardeşim büyük beden donlardan alırım ama onlardan aslaa:roflol:

ben çok dengesiz kilom alıyorum ilk 3 ay hiç almadım sonra 4.ay 1 kg aldım buraya kadar gayet normal ama 5.ay birden 3,5 kilo aldım 6.ay yine hiç almadım şu an yani son 2,5 haftadır 2 kilo aldım ve daha da alacak gibiyim iştahım var çünkü yiyorum bu tatlı olayı bitirdi beni ya hayatımda istemediğim kadar tatlı istiyor canım o da şişiriyor ..

bende canım ilk 2,5 ay kilo almadım sonraki 4 ay 10 kilo birden aldımmm bekliyorum öyleee

kizlar ben geldim, internetimde sorun var o yuzden dun birden bire kesiliverdi ben hicbisey yazamadim.. bunu da gonderebilecekmiyim bilmiyorum..
linden, hazal ve prop tesekkur ederim kizlar, gercekten oglum tosun olmus..
linden, panik yapiyoruz iste hakli olarak.. arada bir moralleri bozuk oluyo demekki :)
hazal, karnin buyuyosa bebek de buyuyodur.. dogumda surpriz olur iste sana..
prop, bu gun 27 arti 6 olduk. toplamda 9-10 kilo almis oldum. bir ayda 3 kilo almisim. diyet yapayim dedim yok yapma ama butun gun de yeme dedi.. ole iste güya dikkat ediyorum bakalim ne olucak..

Son düzenleme:
yaren carrefourda var. bebek reyonunda asili duruyor normalde.. baska yerlerde de vardir da carrefour heryerde var ya ondan orayi soyledim..
ben de onlardan alicam. bir pakette 4 ya da 5 tane var sanirim

kızlar bişey sorcam size
canlar akşamları ayak bilekleriniz şişiyormu bide ayaklarınız benim davul oluyo kaç gündür önce yoktu sonra annemle ben konuştuk şişmiyorum ne güzel diye bi anda balon oldular ama akşamları hep dün baktım resmen ödem olmuş sabah kalkınca resmen yarı yarıya sönüyor
napmak lazım gerek acaba :uhm:

kızlar bişey sorcam size
canlar akşamları ayak bilekleriniz şişiyormu bide ayaklarınız benim davul oluyo kaç gündür önce yoktu sonra annemle ben konuştuk şişmiyorum ne güzel diye bi anda balon oldular ama akşamları hep dün baktım resmen ödem olmuş sabah kalkınca resmen yarı yarıya sönüyor

benim uzun zamandir sisiyo. bi de sabah aksam farketmiyo.. sabahlari da ellerim falan baya sismis oluyo

Özlemcim hoşgeldin opuyorumnanaktan

Tabi senin hem yıkanacak sayın fazla hemde biraz erken hazır etmek lazım di mizemuszemus
evet canım artık 29 haftalıktan sonra dogum riskim var maalesef. sadece ince battaniyelerini yıkadım bir makina doldu :) biraz daha prematüre kıyafeti netten sipariş edip onlarıda yıkıycam onlar gelen beşiğimiz felan kuruldu zaten birde iki tane duvar rafı alıp halılarınıda aldımmı işim biticek gibi birtek biberonları kalıyo şampuanlarını felan çoktan aldım yani yavas yavas hazır gibiyim tek dileğim 1-15 ay daha dayanmaları daha çok küçükler çunku bu haftalarda dogupta yasayanlar varmış ama çok zorluklar çekmişler çok korkuyorum dua edin bana olmazmı bende kasım baslarını görebileyim
kızlar bişey sorcam size

benim ayaklarımda çok kötü canım ama öle böle değil birden şişiyolar oturdugumda havaya dikince geciyolar bol bol su içip tuzu mın indireceksin baska çaresi yok

çok çirkin duruyo inan ki.Anneme wersem asla giymez o derece :)

Back
X